אני מבואס מאוכזב וכואב

אני מבואס מאוכזב וכואב

ולא מבין בשביל מה אני צריך את העירוים האלו אם הם לא עוזרים,
בנתיים עד עכשיו רק תרופה אחת באמת עזרה אבל גרמה לתופעות לוואי קשות של כאבים והתנפחות מטורפת ברגלים.
אבל מכתב משרת הבריאות שדורשים שאביא מסמכים על טיפולים אחרים בשביל לשקול אם יתנו לי רשיון.
טוב יאללה גרמניה...

נשמע לא טוב. באמת.
אני מבינה את מה שאתה אומר על זה שזה לא טוב, אבל אולי זה באמת משהו שעוד ישפיע? (סליחה, אבל אני מנסה... אתה יודע שגם אני לא מאמינה בדבר הזה).
תזכיר לי אצל מי אתה מטופל? אולי צריך פשוט להחליף רופא כאב וללכת למישהו מוצלח יותר?

ו.. מה הייתה התרופה שעזרה לך? מסקרן אותי.

שולחת לך מכאן חיבוק נחמה גדול וחופן וחצי של חיוכים.

תודה ימים

הרופאה היא דר שיפרין ברמב"ם

בתקופה שלקחתי את האיקפרט הרגלים התנפחו, גם חשדו בדלקת תוספתן חריפה, ממש הגעתי למיון, אבל שיחררו אותי אחרי שההשפעה של האיקפרט נחלשה והרגליים חזרו למצב נורמלי פחות או יותר, ומאז אני לא נוגע באיקפרט.

bimbo.

New member
אלרונד יקר, ישנן תרופות רבות, שלוקח להן זמן

להשפיע.
איני יודעת כמה זמן אתה מקבל את העירויים, אבל אולי צריך לתת להם עוד קצת צ'אנס?

המון חיבוקים

זה היה הרביעי שלי

כאמור הראשון פשוט הגביר ונתן לי שבוע קשה מאוד,
השני היה הקלה לאולי שעה (בתחושה חמש דקות
)
אתמול כאמור שוב קיבלתי בעצם החמרה, הייתי כל היום בהתקפי כאבים, של פעם פלטתי צרחה קטנה (בהתחשב שלרוב אני סובל בשקט מתוך הרגל אז זה יביא לך את הכיוון)
בסוף פשוט וויתרתי על הסבל ולקחתי כמה שכטות, ותודה על הטבע הנפלא זכיתי לישון שינה נפלאה וקמתי בבוקר כמעט כמו בנאדם חדש,
כמובן עכשיו אני שוב חוזר לסדרת התקפים קלה, נראה כבר בהמשך היום.
בכל מקרה כשאמרת שכל טיפול/תרופה לוקח לה הרבה זמן להשפיע, אני כבר תקופה מאוד ארוכה עם סוגי אדרנלין וגבהפנטיין, גם הרופאה שלי הגיעה למסקנה שנראה שהתרופות אכן לא מסייעות לי וכדאי לעבור לשלב הבא, השאלה האם השלב הבא יהיה עוד תרופות או סוף סוף יתנו לי משהו שבאמת עוזר

bimbo.

New member
הרבה יטענו נגד השאכטות, אבל לדעתי

חשוב יותר שישנת. השינה מאפשרת לגוף לנוח מהכאבים ולאזור כוחות להמשך.
ברור שאסור להפוך זאת להרגל, אבל מדי פעם....................

מעניין מהו באמת "השלב הבא".

למה לא לקחת את זה כהרגל?

יש הרבה מאוד אנשים שזה קבוע אצלהם יום יומי ואפילו פעמים שלוש ביום.
וזה עוזר להם, וזה אפילו לא דופק להם את היום, ההיפך הנכון, אחרי שהם התרגלו שהמצב הבריאותי מביא אותם למצב של חוסר תיפקוד, הטיפול הירוק הזה הופך אנשים מזומבים לאנשים יצרניים ופעילים.
אז אלה שיטענו נגד שינסו קודם

bimbo.

New member
האמת שאיני יודעת מה השפעת השאכטות האלו

על אנשים, וייתכן מאוד שאתה צודק, אבל לי נטוע בראש שזה "לא טוב".

אני יודע, זה חלק מהתעמולה שנדחפה

לאנשים, כחלק מהרצון של חברות התרופות לנטרל את הסם ה"מסוכן" הזה, כי כאמור הם לא יכלו להרוויח מהם.
מאופיום יכלו להפיק תרופות רבות, ושימוש באופיום נקי מאוד מסוכן, להבדיל מהירוק שהוא שונה בהתנהגות שלו.
אם תרצי עוד מידע אני אשמח להביא לך, כיום במדינה יש כמה עשרות אלפי חולים שמקבלים רשיון לשימוש רפואי וזה אכן עוזר,
אאל"ט פנינה מהפורום מסתייעת בו בעצמה.

פנינה21

New member
רק בשביל שיפסיקו לפחד מזה אז ככה:

טוב קראתי את השרוש ואני חייבת להגיד כמה דברים מנקודת המבט שלי.
אני כרגע מחכה שיאריכו לי את הרישיון שעומד לפוג עוד כמה ימים אחרי חצי שנה של שימוש.
אני מעשנת כמעט כל יום (למה כמעט? כי יש לי ימים שאני לא בעבודה ואז אני יכולה לשלוט ברמת הכאב בדרך הכי טובה שיש פשוט ללכת לנוח זה יותר בריא מכל פתרון אחר ).

לגבי תופעות לוואי:
1. אין תופעת הסתגלות פיזית(יש תופעה רגשית אצל חלק מהאנשים)- זה אומר שפיזית לפחות לא צריכה להיות סיבה להעלות מינון אז כל מי שאומר ש-20 גרם יהפכו ל-200 גרם יכול להירגע-אגב יש הסתגלות פיזית לתרופות נרקוטיות

2. מבחנת השפעה על מודעות וכאלה- הדבר היחיד חוץ מירידה בכאב שקורה זה שהמוח פשוט נרגע ומתחיל לתפוס דברים טיפה אחרת - אצלי לפחות אני רגועה יותר והזמן עובר יותר בקלות.

3. לכל מי שמפחד מאיזה סוג של "סטלה"- לא קורה כשיודעים כמה לקחת ואוכלים עם העישון .אם אני לא אוכלת אז כן אני קצת מעופפת לאיזה שעה.

4.לגבי נזקי עישון -יש מחקר שעישון קאנביס משפר סיבולת ריאות

בקיצור אני מבינה שניסו להפחיד אנשים
אבל צריך להבין שפעם זאת הייתה התרופה הנפוצה ביותר! ואז הגיעו חברות התרופות...

לי זה מאוד עוזר
והנזקים הרבה פחות נוראיים מאשר אין ספור תרופות שמפרקות את הכבד.
חבל שהבירקרוטיה מקשה על חלק מהמקרים עד כדי כך

פנינה21

New member
תודה

התגובה של הרשות למלחמה בסמים הצחיקה אותי נורא ("לא אתם הורסים לנו את הפאניקה הקולקטיבית , מה נעשה עכשיו").
כתבה מעולה .
אגב במסגרת גילוי נאות אני פחדתי להתחיל לעשן ..

ברור שפחדת

כולנו ככה, ועד שעוברים את המשוכה ולא מבינים איך עשו לנו את זה כל הזמן.

למעלה