אני מבואס לאללה.....

שרוך כן בטח רק לי יש קשר לישיבה

ב"ה בעין צורים ..... טוווווווווווווווווווווובבבבבבבבבבב שרוך - אייך תעבור את הבגרות בלשון ואת הבגרות בחיבור?????????????????????????????????????

שרוך

New member
בעזרת ה' נסדר לך משם שידוך ו....

בס"ד הי שירית!! אם את רוצה להיות קרובה להסדר בעין צורים אין בעיה רק תביאי לי אישור ואני ינסע בשבילך לקרובים שלי בעין צורים ובעזרת ה' אני ישיג כמה כרטיסיים למכבי והעיקר אני ישיג לך את ה..... והשאר יהיה הסיטוריה ! בקשר ללשון !!! לא יודע !! אבל זה כולה בבכיתה יב' החיבור? לא את יודעת אם אני ייחיה עד כיתה יב'? אני מקווה שכן אבל לא יודע! לכן אני צריך לדאוג ללשון השנה יותר מפחיד!! לא? שרוך

טודע אני אסדר לעצמי שידוך לבד ולא

ב"ה משם !!!!! את השידוך שלי או כמו שאומרים החרדים הבשארט (הזיווג מן השמיים) אני כבר אמצא לעצמי לבד!!! ולשון זה השנה וחיבור זה בי"ב ז"א עוד שנתיים אבל המלצה צריך להתרגל ולתרגל כבר מעכשיו

שרוך

New member
בשראט זה ידייש לא רק חרדים

בס"ד הי שירית אפרת אף פעם זה לא מזיק עזרה? וגם בעיקר שאם אני יעזור לך אני יקבל כרטיסים!! ( הרסת לי את התכנון) לכותרת לא רק חרדים אומרים בשראט ( שהכל נעשה על ידו ) אלא גם תתפלאי כי יש כאלה דתיים שאומרים בשראט ! ולא חסר ! וכמובן חילונים ! כי יש למילה הזאת הרבה משמעות ולא חסר ! שרוך

איילת כ

New member
תעשה מה שאתה רוצה

לבית ספר אין שום זכות להכריח אותך ללכת לדברים בניגוד לרצונך!!!!!! אבל לדעתי כדאי לך לצאת, יכול להיות שתרוויח מזה דברים, בקשר לילדים האלו פשוט אל תהיה בסביבה שלהם. תתעלם מהם ובקשר לתת תנאים (איזה ביטוי יפה) אתה יכול להסתדר 2 ימים בתנאים נחותים, הזמן עובר מהר אין לך מה להפסיד אם תלך......

ashkeloni

New member
חזרתי!

את האמת, אני שמח שיצאתי בסוף, כי היה סבבה המדריכים שלי שלי היה מהישיבה של ליאור, אחד קטן כזה בשם אסף בנימין הפעולות היו נחמדות- (נמאס מכל הפעולות על אמונה) החדרים היו נחמדים (בעיקר שכבר ידענו איפה להחביא את החלקים של הנרגילות ואת הסיגריות
היו ממש קטעים עם החבר'ה ובערך בעשר בלילה הלכנו להסתובב בישוב, עד שנמאס לנו מהריח של הפרות, אז חזרנו לאכסניה... בערך בשעה שתיים וחצי לפנות בוקר הזמנו איזה פיצה, שהייתה דיי בסדר, אבל טעמתי יותר טובות (פיצה בלוז
) הלכנו לישון בשעה ארבע וחצי בערך, אבל התעוררתי לתפילה (ככה זה שההשקמה היא "מיימית") וזהו, אני הולך לישון עוד מעט, ומחר אני נשאר בבית... נ.ב. שמח לחזור אליכם!

lali37

New member
../images/Emo12.gif

אסף בנימין היה שליח אצלנו בשבת לפני שבועיים או שלוש... והוא היה מזה אחלה ומזה נחמד... ואז גילינו שהוא מגבעתיים ואז אריאל אמר שהוא גם בישיבה שלו... ומיכל בקשה מאריאל למסור לו דש ואריאל לא הסכים

למעלה