אני מבואס לאללה.....

חחח...

אההההההה אני יודעת מי את!!! את איילת, כי פעם כשנתת 10 ניקים אפשריים היה עלה נידף!!! זה היה מוכר לי
(צדקתי?
)

ashkeloni

New member
אני מבואס לאללה.....

יש לי סימנריון מחר ויום חמישי... אני לא רוצה לצאת, וההורים רוצים שאני אלך אבל מרשים לי להישאר בבית אם אני לא רוצה ללכת... המורה שלי, רוצה שאני אצא, הבעיה היא, שהיינו שם כבר שנה שעברה, והמקום על הפנים (לדעתי לפחות) וגם לא מתאים לי להיות יומיים רצוף עם כמה ילדים שנמצאים איתי בכיתה (תקראו לי אנוכי, או מה שאתם רוצים...) והבעיה היא, שאולי יעבירו אותי לכיתה אחרת בשכיבה אחרת אם אני לא אצא (לא שזה מפריע לי, העיקר שאני יכול ללמוד מחשבים וזה כל מה שחשוב...) אבל ההורים שלי לא יאהבו את זה שאני אעבור כיתה... מה לעזאזל אני אמור לעשות? בית ספר זה חרא של דבר לפעמים!!!!!!!!!

שולי פ

New member
למה שלא תצא?!

סמינריון זה דבר ממש מעולה! מה יש לך להפסיד?! וחוצמזה, זה שווה את זה שיעבירו אותך כיתה!?

שרוך

New member
ככה אחי כנס

בס"ד הי נתן א) למה אתם יוצאים? לאיזה אכסניה? ב) למה שבגלל זה יעבירו אותך ? איזה בית ספר דפוק!! שרוך

ashkeloni

New member
--------->

א. עין צורים, מקום מעצבן ומשעמם.... ב. בגלל שבית הספר שלי דפוק

tamarhp

New member
עדיף לסבול שבת

מאשר כל הסיבוך הזה של העברת כיתה וכל זה... ואני מאמינה שלא יעבירו אותך ישר, קודם יהיו שיחות... ובלבולי מוח אחרים....

ashkeloni

New member
שבת?

לא, זה בימים רביעי-חמישי.. טוב אני עכשיו בדיוק מסיים להכין את התיק... תאחלו לי שאני לא אחטוף דיזנטריה בגלל האוכל המסריח שם

שרוך

New member
האוכל שם בסדר כי

בס"ד כי אחי האוכל שם בסדר כי אני מכיר את האיש שאחרי על הקייטרנג שהם עושים נקווה שאתה אוכל את הקייטרינג וגם החניכים שלי היו שם בשבוע שעבר באכסניה ונראה לי שהם חיים לפחות אני מקווה! שרוך

חחח רק שמעתי עין צורים נקרעתי מצחוק

ב"ה זה מקום נחמד!!!!!! הייתי שם בסמנריון היה אחלה!!! ללכת לטייל בקיבוץ לאכול בחדר אוכל (ואז גם לראות את הבנים מהישיבה... מה הקשר אל תשאלו)

את רשמת שיש שם ישיבה

ורשמת שאת לא יודעת מה הקשר אז שרוך רשם שיש קשר, עכשיו אמור לבוא פסיק, (שרוך לא כותב בפסיקים) עלינו עליך הבנת???

למעלה