שיתהפך העולם אני בסדר נועל ת`חדר ורואה סרטים. ונראה אותם מעיזים לצייץ לי משו
N nini132 New member 29/3/10 #5 שיתהפך העולם אני בסדר נועל ת`חדר ורואה סרטים. ונראה אותם מעיזים לצייץ לי משו
ס סוד צעיר New member 29/3/10 #6 מה מבאס אותך מותק במקור הפגאני לא היה הנקיון בין טקסי החג הזה אלילי ישראל אמר לי שהוא סולח לך על הכל מראש
מה מבאס אותך מותק במקור הפגאני לא היה הנקיון בין טקסי החג הזה אלילי ישראל אמר לי שהוא סולח לך על הכל מראש
ס סוג ב New member 29/3/10 #8 אם זה מרגיע אותך, אני עשיתי ספונג'ה גדולה וסגרתי את הארונות. לא זרקתי כלום, חוץ מכאלה שפג התוקף...
ח חייםבזרם New member 29/3/10 #10 לגבי החמץ כנ"ל ברחה לי ההודעה.... אתמול עוד קניתי כמה דברים, שיהיה בבית.... אבל אני בטוחה שיקפצו אלי הביתה בחג אז צריך להיות נקי לפחות חיצונית, והחמץ חייב לעבור דירה. והנה הגיע הבוקר ואין לי יותר אפשרות לברוח מזה, אני אדווח לכם כשאסיים.
לגבי החמץ כנ"ל ברחה לי ההודעה.... אתמול עוד קניתי כמה דברים, שיהיה בבית.... אבל אני בטוחה שיקפצו אלי הביתה בחג אז צריך להיות נקי לפחות חיצונית, והחמץ חייב לעבור דירה. והנה הגיע הבוקר ואין לי יותר אפשרות לברוח מזה, אני אדווח לכם כשאסיים.
ס סוג ב New member 29/3/10 #15 לא שמתי נייר כסף על השיש ואבא שלי מתעקש שהוא יבוא לקחת את הילדים ולא אני יביא לו אותם (הם הולכים איתו לטיול בחול המועד) עכשיו אני צריכה להתחיל לצפות את השיש למראית עיין...
לא שמתי נייר כסף על השיש ואבא שלי מתעקש שהוא יבוא לקחת את הילדים ולא אני יביא לו אותם (הם הולכים איתו לטיול בחול המועד) עכשיו אני צריכה להתחיל לצפות את השיש למראית עיין...