אני מבואסת רצח

אני מבואסת רצח

כמעט לא ניקיתי כלום, הבטחתי לעצמי שהיום אני יכריח את עצמי ויסדר לפחות את אזור החמץ- המטבח. אבל חוץ מלהעביר כמה דברים ימינה ושמאלה לא עשיתי כלום.,. זה לא שתמיד אני מתה על לנקות אבל עכשיו זה קשה פי כמה. ורק מלחשוב על מה מצפה לי מחר......... סדר ארוך ומתיש, משמעמם נוראות, בטח יקח 3 שעות לפחות עד האוכל וגם אז מרוב מצות וחסה כבר הכל סתום. ואחרי זה גם יש אפיקומן.... ואבא שלי יתמוגג ויאריך כטוב ליבו, האחים מן הסתם לא יטמנו ידם בצלחת (תרתי משמע) ואני פשוט יתפחלץ שם לאיטי. את ההגדה אני אנסה למלמל עם כולם ולזכור להפוך דף בזמן, אם לא אני מקווה שאחותי תמרפק אותי בזמן. טוב, נראה לי עדיף ללכת לישון עכשיו ולקום מוקדם בבוקר, אז כבר לא אוכל להתחמק. רק שאלה מה דינו של החמץ שאני אזרוק מחר לפח? צריך לבער אותו או שמספיק בלב?

אני באה רק תני כתובת.

לאמא שלי נימאס לראות אותי מול העינים היא כבר איחלה לי כול צורת מוות אפשרית החל משריפה כלה ברעב(היא לא רואה תמאגרי שומן?יקח זמן למות מרעב)אני מוכנה להבריק לך תבית רק קראי לי...נישבר לי כבר מהחופש הזה!היה מי שאמר לפני העבודה משחררת?

את רצינית?

תמיד שאלתי את עצמי מי אלו שמוכנות להשתעבד לנקיון, עכשיו אני מבינה. עדיף לנקות ולמות מאשר רק למות.

אצל אמא שלי זה אחרת

אני מנקה והיא מקללת. מזל שאין לה מילה אצל אלוהים...(בעצם חבל אם היה לה מילה היתי מתה כבר בכתה א)

אמא שלי

יותר בכיוון של "אני מצטערת שילדתי אותך" עם השנים התברר שזה לא אישי, זה כלפי לפחות חצי מהילדים שלה.

moshe010

New member
לחייםבזרם ולמורדת בדרך

האם אתן מבני עדות המזרח ? פשוט עד היום לא נתקלתי בכאלה פנינים יוצאות מפי אשכנזיה על בנותיהם עצמם ובשרם וסליחה, זה לא גזענות זה פשוט מנטליות שונה

סוג ב

New member
אם אני גזענית אתה...../images/Emo123.gif

בחיים לא שמעתי כזאת יציאה... אני מקווה שזה היה בצחוק או בתמימות...

sec op

New member
אתה מזכיר את הסיפורים

על הגויים שפעם ראשונה שראו יהודים התפלאו שאין להם קרניים על הראש. כנראה שתפיסת העולם שלך היא ממה שהלעיטו אותך ולא מהמציאות. כל קשר בין ההודעות שלך למציאות מקרי בהחלט.

moshe010

New member
תודה לכל מי שענה לי

למרות שידעתי שיאשימו אותי באיכס ובגזענות שאלתי כי מעניין אותי האמת ואכן עכשיו אני יודע שיש גם אשכנזיות שמוצאים כאלה משפטים, אולי לא בפרהסיה? או שגם בזה אין הבדל

אולי לא בפרהסיה

אך זה יותר קשה כי כולם לא מבינים חוץ מאחים שלי למה אני שונאת אותה.ובתיכון המחנכת שהיתה חברה של אמא שלי היתה יורדת לי לחים כי אמא שלי אמרה לה שאני לא מכבדת אותה

יש הבדל

בעדות המזרח יותר מצוי שהורים יגידו מתוך עצבים דברים איומים לילדים שלהם אבל זה לא באמת אצל אשכנזים ההורים יותר נזהרים לא להתבזות לעיני הילדים [אבל זה לא תמיד מצליח] ההבדל העיקרי בין אשכנזי לספרדי הוא בעניין הכבוד מהו כבוד ואיך משיגים כבוד אי אפשר להכחיש את ההבדלים בין יוצאי מדינות שונות כל כך ואינני בא לקבוע מה טוב ומה רע

כן גם אצלנו היא לא סובלת את כולם

ומידי פעם אוהבת מישו לזמן מוגבל.אך תמיד שאני אומרת לה שזה אשמתה היא טוענת שזה בחירה שלי איך לגדול.

אולי

אנחנו בכלל מאותה משפחה?? ואין דבר כזה לאהוב לזמן מוגבל. שנים ניסיתי "לזכות" באהבה של אמא שלי, אבל, וזו הנקודה, אי אפשר לזכות באהבת אם. או שהיא אוהבת אותך- תמיד וכל הזמן, או שהיא אוהבת את הנחת/הכבוד וכו' שאת מביאה לה-ואז זו אהבה שלא יכולה להתקיים אלא אם כן את מוכנה להקריב את חייך עבורה, מה שלא ממש נראה לי.

זה הרעיון תמיד לא האמנתי לאהבה הזאת

יש אחד בבית שאני מאמינה בו ובטוחה שגם אם אני יהיה במצב הכי קשה דתית זה יכאב לו אך הוא עדין יואהב אותי ובגללו אני עדין כאן וזה אבא שלי! ולא אין סיכוי שאנחנו מאותה מישפחה אצלנו הסדר זה דבר כיף וכולם מחכים לו ממש זה לא סיוט,

אל תשנאי אותה

אולי אם היא היתה יותר שפויה היתה מפנקת אותך מרוב פינוק היה נסתם לך השכל והיית נשארת שבוייה כל החיים באמונות הטפילות של הדתיים

למעלה