אני מאשים!!!!

ב ו ע ו ת

New member
זה הזמן להמליץ על כמה מספריו, לא?

איזה מהם ניקח עימנו לאוגנדה? ז'רמינל, ז'רבז' או טרז רקאן. כולם מצוינים, אבל ז'רמינל הכי. נעמה

רות 2

New member
רק עם דבר אחד מסכימה איתך ....

וזה בעניין התקשורת .. כמעט כל יום אנשים סביבי חיילים וקצינים לא מבינים למה צריך את כל המידע החופשי שנימסר באמצעי התקשורת זה לא זמן להבעת דיעות, ומידע חצי מדוייק או מדוייק בתקשורת אבל גם לא להאשמה...

ק צ ר י ם

New member
כתבת יפה

אם הכותרת שלך היתה "אני מבקש" ולא "אני מאשים" הייתי שלם עם הדברים שכתבת ב-100% . נכון,התקשורת סיכסכה בין הרמטכ"ל לאלוף פיקוד צפון,התקשורת כיוונה את הטילים של חיזבאללה(קרדיט ל"ברווז לשבוע" גולש קבוע בפורום שיווק פרסום),פירשה מה צריך לעשות,עודדה בעקיפין את חיזאללה,וכל מה שכתבת ומה לא.יחד עם כל זאת,ה"אני מאשים" שלך נשמע בדיוק כמוהם,ובגלל שהדברים שכתבת מאוד נכונים,זה נשמע יותר מלחיץ.אתה מוזמן לבלוג שלי ובעיקר לדברים שפירסמתי שם היום בבוקר לאחר החדשות של אתמול הקרויים "תהפוכות בלב".

כשכתבו שאין אוכל הביאו אוכל לחיילים

כשכתבו שאנחנו שולחים את החיילים למוות בלי להפציץ מהאוויר ולבקש מהאזרחים להתפנות אמרו שהפעולות השתנו. אחרי ההרג הראשון בבנת ג'ייבל הפעולה השניה היתה עם פחות הרוגים. אנחנו חושבים שאנחנו עוזרים לחיילים בחזית.

אני גאה

בממשלה שלא מתאפקת יותר. בחיילים שעושים הרבה ויותר בכדי לשמור עלינו. החיזבאללה לא השאירו לנו הרבה ברירות, יצאנו מלבנון, התמקחנו על חטופים ושיחררנו אסירים - ניסינו ללכת בדרכי שלום ולא הלך... האוייב ממשיך להכות אותנו, אז לא נותרה ברירה ולהגן על עצמנו... ונכון, הבנים, האחים, האבות הם אלו שיש בהם את הכוח להגן עלינו - אין לנו אחרת מלבדם. לא קל, אך בהחלט גאה.

כן ואני גם מאשים .

אני מאשים אותך הכותבת שאתה הוא הסדק הקטן בחברה הישראלית שתמיד מוצאת את הדרך להחריב את עצמה ולא להיות מאוחדים מאחורי ההחלטות המדיניות הצודקות . במקום להאשים את הרמטכ"ל או ראש הממשלה או אפילו שר הביטחון תנסה להאשים את חסן נסראללה , את אסד ואת אחמניג'אד בזה שהם רוצים להשמיד את מדינת ישראל . בכל פעם כשאני חוזר מהמילואים ואני קורא את השטויות שכותבים פה ... אני מקבל חלחלה ... ראבק זאת מלחמה ... מה חשבת ? שלא נאבד חיילים ? שלא נאבד אזרחים ? זה כואב ואפילו מאוד כואב לראות אנשים שאתה נלחם לצידם והם אינם .. לפעמים באמת מטעות שלנו אבל שדה הקרב לעולם לא היה נקי מטעויות ... הגיע הזמן שתבין את זה . ואנחנו ננצח אם לא יהיו עוד אנשים כמוך , שפשוט יאשימו ! אזרח שגאה במדינת ישראל ואוהב אותה בעיניים עצומות !

k e r e n m

New member
אביר יקר

גם בזמן מלחמה מותר להשמיע ביקורת,הציבור לא עיוור ולא טיפש ומה שרונן כתב כאן יעלה וייחקר עוד בהמשך.אין ספק שנוצרו פאשלות ונזקים שמעולם לא ידעה מדינת ישראל .למשל עורף מוכה ומדמם,בעוד הממשלה(יותר נכון העומד בראשה) החליטה לנצל כ-20% מכוחו של צה"ל מהפחד לקחת אחריות כבדה מדיי-קרי לקרוא לילד בשמו -מלחמה. ומי משלם על כך אם לא אנחנו האזרחים?? והחיילים שלא יכולים לפעול ב-100% ושוב מפחד הביקורת והמוסר,כי מישהו שם למעלה החליט שאנחנו לא ממש במלחמה כשאנחנו סופגים יום יום כ-150 קטיושות בקנה מידה שהמדינה לא ידעה. כן יקירי, זה מרמז על בעייתיות חמורה מצד ההנהגה, שיש לזעוק אותה כעת אחרת נאבד את פיסת האדמה שאנחנו חיים עליה.וחשוב שדברים יאמרו כדי שבפעם הבאה הציבור לא יהיה שאנן בבחירת מנהיגיו,כי זה עולה לנו בדמים.וגם אני גאה במדינת ישראל ואוהבת אותה מאוד לכן אני זועקת כדי לפתוח לאנשים כמותך את העיניים...ואל דאגה זה לא יוריד מהמוטיבציה שלנו כאזרחים ושלכם כחיילים להילחם זה רק יגרום למערכת להתייעל, האלוף הכושל אדם כבר הוחלף וזה הרמז הראשון לכך..

k e r e n m

New member
../images/Emo45.gifאני איתך רון

למעשה מהיום הראשון למלחמה גיליתי את כל הסדקים והפירצות שכתבת אודותם,רק שלי כאזרח אין הרבה מה לעשות חוץ מלזעוק "אני מאשימה".אני לפחות מרגישה טוב בקשר לכך שלא אני בחרתי את הממשלה הליצנית הזו שעשתה לנו נזק תדמיתי עצום שקשור לכוח ההרתעה שלנו, שעוד נשלם עליו לא מעט בעתיד..

ozzz64

New member
בחצות מודיעים לשגרירויות הזרות...

בדמשק ובטהרן שיש להם שעתיים לפנות את האזרחים הזרים ממדינות אלה . בשתיים לפנות בוקר ישראל שולפת את נשק יום הדין ,במקביל מודיעה לכל המדינות שוחרות הצדק והשלום כמו רוסיה וסין שאל להן להתערב. כי כמו שידוע להם ולפי דיווחים זרים , יש לישראל בין 200 ל400 סוכריות כאלה וזה יכול להספיק לכוללללללללללללללללם ניסינו כבר הכל , נצחנו בכל המלחמות , צריך פעם אחת לנסות גם את זה . על החתום : גנרל בדימוס עוז . .

bighart

New member
אינפורמציה לא אחראית

אני מגויס למיל' ואני מלווה את היחידות הלוחמות( אינני יכול לפרט את תפקידי) ,אני משתתף בהרגשתו של הסרן שהינו טייס F- 16 שהתקשורת עושה גלוריזציה לארגון חיזבאללה כשהמצב בשטח ממש לא כך. אני חושב שהתקשורת צריכה להרתם להעלאת המורל ולהפסיק לעשות דרמה מכל דבר.

אתה שוכח שעד עכשיו שילמנו מחיר כבד

שמונים וחמישה חיילים נהרגו לא כולל אזרחים ועדיין לא פסקו הטילים על ישובי הצפון ,לא החזרנו את החטופים,ונסראלה עדיין נראה טוב בתקשורת כראש ארגון מחבלים!!!!

ואל תשכח ...

שבמלחמה יש הרוגים !!!! מספיק למנות את מספר ההרוגים שלנו ... מספיק להגיד לנו יש ככה וככה , מספיק להיות עם מעאפן תתחילו להבין מה שהולך שם ובתור אחד שבחופשה כרגע משם ... מה שהולך שם הוא הפוך ממה שבאמת מספרים ורק כשהכל יגמר אתם בכלל תבינו מה צה"ל עשה שם ... מה הוא השאיר שם . אל תחשבו שהחיזבאללה הוא ארגון מוצלח ההוכחה הכי טובה לזה שהם מוכנים להתקפל ... כשתבינו את זה תבינו את הכוח של מדינת ישראל .

אמיר 42

New member
לפני ש"מנצחים פעמיים" צריך לנצח

פעם ראשונה. נכון לעכשיו צה"ל מפסיד וצה"ל ימשיך להפסיד ולהיכנס ללבנון עוד 10 פעמים עד שלא יובן מי האוייב שמולנו. האוייב הוא - טרור דתי של מתאבדים.אי אפשר להגיד כן כן אנחנו יודעים ולעבור הלאה. לא איכפת להם לשכב בלי מים ואוכל 10 ימים מתחת לבית העיקר שיגיע טנק ויוכלו לפגוע בו עם טיל הנ"ט ביד אחת והקוראן ביד השניה. אפשר להביא 5000 חדשים כמוהם כל חודש מטהרן, לתת להם טיל וקוראן ויאללה לשטח. מול דבר כזה לא נלחמים בשיטות מערביות מקובלות, וכל זמן שנלחמים בשיטות מערביות מקובלות- ההפסד מובטח. מה שכתב הטיס לא מעניין - אנחנו איפשרנו להם לירות טילים על העיר השלישית הגודלה במדינה ללא שום תגובה אמיתית. 10,000 קטיושות= 20 משאיות עם אספקה, זה לא יגמר לעולם רק אם ההנהגה שלהם תהיה תחת משוואה של 1 קטיושה=1 רבי קומות 1 טיל לחיפה=5 רבי קומות 1 קילומטר שהתקדמנו= אין בתים ואזרחים מאחורי כוחות צה"ל. אז ורק אז הם יבינו, ולפני כן זו טעות חמורה להכניס את חיילי צה"ל. אבל כמו שאומרים- אין מורה יותר טוב מהמלחמה, או שאתה לומד מהר, או שלימודיך נפסקים...ואנחנו נלמד.

k e r e n m

New member
אמיר רק אל תשכח

דבר אחד שבסרט הזה היינו ב-82 והפעלנו את כל כוחנו,ולמרות המחיר היקר ששילמנו כן הצלחנו בסופו של דבר להעיף את הפת"ח וראש אירגונו רב המחבלים יאסר עראפת וגם אז הם היו נחושים ומתאבדים.יותר נכון רק אדם אחד הצליח שמו אריאל שרון.למהלכים כמו שהצעת צריך אנשים עם תעוזה שמוכנים לקחת אחריות שלא מפחדים מביקורת.שנלחמים במלחמת גרילה לפי חוקיה.אבל הפחד מהמחיר היקר שנצטרך לשלם הוא זה שמניע את כל "המלחמה" כעת.כי אין לי ספק בכלל בכוחו של צה"ל,יש לי ספק במי שמנהל כרגע את כל המהלכים וזו הבעיה שלנו כרגע...

למעלה