אני מאשים!!!!

אה, טעות לחשוב כך.

בסך הכל הרחקנו אותם כמה מ"ר מהגבול, הם חים קיימים ופועלים תחת אירגון חדש. המלחמה הזו כמעט אותה המלחמה של ארה"ב בויאטנם, משהו לא ידוע ולא מוגדר עם המון אסונות וטעויות. לא היתה עוד מלחמה שכזו ביסטוריה שלנו.

k e r e n m

New member
לא,טעות יותר גדולה

לא לדעת היסטוריה ולהתרברב שכן.אני מחזירה אותך לספרי ההיסטוריה.

לא. לא הזמן

איך זה ניראה מרחוק? מזעזע... יש ערוץ 2 יש CNN-משתדלת לא להסתכל עליהם בכלל. יש FOX להאשים?...אולי שנגררנו למלחמה והיה אולי אפשר אחרת. להאשים? -שאין מערכת הסברה..שמשרד החוץ שיש לו קונסוליה ושגרירויות ברחבי העולם -שאינו עושה את העבודה שלו. שהפדרציה היהודית כאן באמריקה מודיעה פרסומות הסברה בערוצי החדשות..והם אלו שעושים עבודה ראוייה לשמה. להאשים? את מי? זו המדינה , אלו הם ההחלטות..האוייב הזה הוא אוייב גרילה מאוד מתוחכם..והעולם מגנדנו... אבדות בחיילים ואזרחים ...אנחנו נגררנו למלחמה..אך אם לא היינו מגיבים עכשיו..זה היה רק עיניין של זמן ..ובמילא היינו חייבים להכנס לשם. להאשים? האם זה הזמן היום לעשות קולות סרבניים..קולות מאשימים ..בזמן שחיילים נלחמים? האם זה מה שהם שם למעלה צריכים לשמוע ..כדי לתת להם מורל גבוה ומוטיבצייה? חושבת שעדיף לשתוק...כל אלו שיש להם מה להגיד נגד..זה לא הזמן.

bornfree

New member
אני מאשים

אתה צודק!!מספיק עם האינפורמציה הפוגעת בנו והכל תחת "חופש העיתונות"-אילנית

תמיד במלחמה כמו במלחמה

מחפשים את מי להאשים. אין כאן טובים או רעים, יש כאן מלחמת קיום, ההתנהלות שלה לקויה מעל לכל ספק, טעויות של כל הממשל והדרג הבטחוני הבכיר מההתחלה ועד לרגע זה, טעויות שנובעות מחלמאות גרידא ושמאוד לא אופייניות לממשלה כה ''ביטחוניסטית'' הוכחה לכך היא שאנחנו נלחמים באותה הנקודה מלפנים. מלחמה מיותרת מעל לכל ספק שגובה מחיר מאוד כבד. המנהיגים שלנו לא הפיקו לקחים מהמלחמה הקודמת איתם ובכלל. ולא שלא נעשו טעויות בלבנון, אך הן כאין וכאפס לעומת סדר הגודל של השגיאה הנוכחית, המלחמה הזו. לא להאמין שעד לפניי כמה שנים, החיילים שלנו יצאו משם בשאגות וחיוכים..היום, הם יוצאים משם על טלונקות וחלקיי גופות. מדינה אימפוטנטית אמרת? אכן בזה אתה צודק.

avik30

New member
אני אתך צודק מאה אחוז!

אתה צודק מאה אחוז. תחושה שלי מאוד דומה.

r o n35a

New member
מפריע לי

שלא רואים את התמונה כולה. אנו מנסים לדבר על הסכם להמנע מלחימה ,ונתפסים כפחדנים בעיני האויב. ראש המוסד אומר " כי אם לא נפרק את החיזבאללה הוא יהפוך לאיום קיומי למדינה". חייבים לראות את כל התמונה, הפלסטינאים בעידוד ציר הרשע [חיזבאללה , אירן, וסוריה] שמו להם מטרה להשמיד את הישות הציונית. הנזק שגורמים "יפי הנפש" המתנגדים ללחימה של צה"ל , לפגיעה בלבנון, הוא בלתי נתפס. מצד אחד ציר הרשע משגר רקטות כדי לפגוע באוכלוסיה לרבות ילדים ,ומצה"ל מבקשים להתחשב. כל הסכם שלא יכלול את פירוק החיזבאללה מנשקו ואחיזתו בלבנון הוא בגדר אסון, ומלחמה קשה יותר בעתיד. צריך להבין שהצד ממולנו לא רוצה שלום , רוצה לחימה ,רוצה בהשמדת ישראל. לצערי , ציר הרשע מקבל חיזוקים כאשר הוא רואה את הויכוחים ביננו , חילוקי הדעות וחוסר אחדות בעם. על זה נפל בית שני , מקווה שלא יפול הבית שלנו.

בושה וחרפה

אחרי חודש...ישראל מופגזתתתתתת הפגזים ממש עכשיו בקריות בפרדס חנה בחיפה וישראל מסיגה את חיילה שורות שורות ... כשההסכם המדיני אינו מוצא חן בעיניי החיזבאלה מה נהייה מאיתנו?

למעלה