אני מאשים!!!!

r o n35a

New member
אני מאשים!!!!

אני מאשים את ממשלת ישראל בניהול מלחמה חובבני בעוד טובי בננו נלחמים. במלחמות וסיכסוכים אישיים. באימפוטנטיות מבצעית בטיולים של שרים לחו"ל בזמן המלחמה. בהתנהלות פחדנית מוועדת חקירה וחיפוש אשמים אני מאשים את התקשורת בהעברת אינפורמציה לאוייב, וסיכון חיי אזרחים וחיילים. בדמורליזציה לאזרחים ביקורת על צה"ל וחיילים שנלחמים עבורנו. מספיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק חייבים להפסיק את כל זה ומייד !!! חייבים ליצור ערפל קרב. חייב ראש הממשלה להיות החלטי חייבת התקשורת ליישר קו עם העם , לעודד ולפרגן , לאחד ולא להפריד. הבנים שלנו נלחמים, חייבים לחזק אותם!!!!!!!!!. טייס קרב כותב 14:10 | 27.7.2006 סרן א' דה-מרקר הכי מפריע זה הדיסוננס. כשאני נמצא ביחידה, נלחם סביב השעון, אני יודע כי אנחנו מכים בחיזבאללה באופן נמרץ ופוגעים דקה אחר דקה ביכולתו של הארגון להילחם מול החזית ומול העורף. ברור לי לחלוטין כי הארגון הזה לא יהיה מה שהיה - וזאת ממקור ראשון. חד וחלק. אבל כשאני מגיע הביתה לנוח מעט, וכמו כולם צמוד למקלט הטלוויזיה, אני נבהל מאוד. מהשידורים עולה שאנחנו מפסידים במלחמה ועוד רגע נבקש מהחיזבאללה הפסקת אש בתנאיו הוא. נראה לי שהתקשורת עסוקה יותר מדי בגלוריפיקציה של החיזבאללה ובהכנת השטח לוועדת החקירה על רמת מוכנותו של הצבא לעימות. הכתבים הצבאיים, הפרשנים ושאר המומחים - אני מציע שתיקחו נשימה עמוקה לפני שאתם מדווחים, כי "למרות שהודיע צה"ל על השתלטות על הכפר בינת ג'בל, במקום נפגעים רבים ממארב אותו הכין החיזבאללה", ותבינו שאנו במלחמה, ובמלחמה גם העיתונות צריכה להתגייס - לטובתנו ולא לטובת הרעים. והכי חשוב, צריך להבין שהקולות הללו נשמעים גם בטנק, במטוס, בגשר הפיקוד ובנגמ"ש. זה לא עוזר כששומעים קולות ספקניים מתערבבים בערוצי הקשר המבצעיים תוך כדי ביצוע המשימה. נראה כי סימני השבירה מתחילים להופיע דווקא אצל התקשורת. לא כדאי ולא ראוי שמשך הלחימה ייקבע על פי רמת עמידות התקשורת אלא על פי מידת השגת היעדים המבצעיים או רמת איתנות העורף. עת ללחום ועת לדבר. הכותב הינו טייס F16 מבצעי המשתתף בלחימה בלבנון

r o n35a

New member
בין דמעה לדמעה

חייבים לפעול,לשנות ולשמור על חיי בננו שעדיין נלחמים.

קטי30

New member
לפעמים אין לנו את הכלים הנכונים

זה לא אומר שאתה לא צודק ובכל זאת יודעת שלפעמים זה כמו מלחמת התשה מלחמה מול "החזק" שעושה ככל העולה על רוחו ומנצל בצורה מגעילה את ה"כוח" שיש לו. אחרי הדמעות של אתמול ואחרי כל מהדורת חדשות פשוט הכאב גדול ולפעול... בשביל להוזיז כאן משהוא לא מספיק אנשים קטנים לדאבוני צרכים פה "דחפורים" קליברים רציניים. אבל הנכונות והאכפתיות נוגעת ללב. שבת שלום לך

קטי30

New member
הלואי והיה למשהוא את התשובה../images/Emo4.gif

מי מאיתנו לא שואל אותה כמה פעמים ביממה?

R a c h e li

New member
עדיין לא מאשימה.....

כועסת על שאנחנו ברווזים במשחק אוףףףףףףףףףףףף

andi380

New member
אהלן

אין מילה יותר נכונה מזאת חייבים להיות חזקים

אנו משלמים בגלל שאננות מדינית...

אך יחד עם זאת כאם לחיילים שעדיין משרתים בצה"ל אסור לנו להפסיק את אשר התחלנו אחרת כל יקירנו שנהרגו ונפצעו יהיה לשווא אנו לא נלחמים נגד אירגון, היום הלחימה שונה מכל פלישה או תגובה לפגוע או חטיפה הפעם אנו נלחמים נגד צבא שהתחזק תחת אפינו השתכלל, התעצם, העשיר את עצמו ואת כוחו בציוד, בנשק ותחכום אנו כואבים היום כי אנו משלמים מחיר כבד על חוסר אחריות מדינית, שאננות, וחוסר עירנות בכל מה שקורה וזז שם בעצם פה ממש מתחת לאף שלנו כשהם מודעים שיש שם אירגון של חיזבאללה אסור, אסור לנו לעצור ובטח ובטח להשבר עם כל הכאב והמחיר החיילים וטובי בנינו משלמים עבור ולמען מדינה שלמה לקיומה אינני מעיזה לחשוב אילו לא היינו אנו שיהיינו פותחים במלחמה זו והיינו מחכים ליום שהם היו מתארגנים לתקוף אותנו בהפתעה כשאנו לא מוכנים והרי זו היתה תוכניותיהם אנו היום יותר נכון בכירי המדינה מבינים כמה עוצמה אפשרו להם בשאננות שלהם שהם עצמם לא מסוגלים להבין, לקלוט ולנחש עוד כמה הפתעות אנו עוד נופתע מה שכואב לחייל שלי שהוא אומנם נכנס לכפרים אך הוא לא היה התוקף אלא המותקף כמטרה חסרת אונים, שליטה ותמיכה כבר לא מדברת ששלחו צעירים אחרי טירונות חסרי נסיון אז נכון שנכנסו כמורעלים, עם מורל, ואידיאלים אך מיד הרגשו שבורים ומנוצחים חייבים, חייבים, להמשיך עד שננקה את הרשע, הרוע, עד יסודו אחרת כל יקירנו הלכו נפצעו (שנלקח חלק מגופם ומחייהם) לשווא לא עוד שאננות, רכות, ויפי נפש עד הסוף

Revolter

New member
יש משהו מעורר גאווה בהססנות שלנו

יש משהו מעורר גאווה בהססנות שלנו כחברה. לא בכל הכח. לא מלחמה מלאה בכל מחיר. רק כשבאמת אין ברירה. בדיאבד, אולי טעות [לא יודע לשפוט. לא נכנס לזה] אבל גם מאוד חזק.

חלק גאים וחלק חוזרים בארונות מתים

החיילים ששלחו אותם ולפי הדיווחים חיל האויר לא הגן עליהם מספיק.

זו לא הססנות, זו מוסריות

שעולה לנו בחייהם של אזרחים ילדים וחיילים. המוסריות שלנו { של צה"ל} קודמת לכל מלחמה טריטוריה פןליטיקה ... וכלום לא מעורר גאווה בלעמוד בצד ולראות איך מפציצים לנו אוטובוסים בכל יום, קניונים, פיגועים וטרור שכזה. אין לי בעיה שהמוסריות שלנו תעלם ל 48 שעות ולמחוק כל זכר שלהם...רק שזה פתרון מאוד לא רלוונטי ויגרור אחריו מלחמת עולם.

ב ו ע ו ת

New member
אמיל זולה גולש כאן?

אני מניחה שיש לך פתרונות, נכון? ושאתה היית יוצא מהכאוס הזה ללא רבב. גדול בתורה.

ayb1

Well-known member
גם לי הוצאת את המילים מהפה- אמיל

זולא קרם לתחיה הצטרף לפורם. רק חסר לנו היורש של הרצל להקמת מדינת יהודית חדשה או שמה "מדינת יהודה"

למעלה