אני מאוכזב

butros

New member
אני מאוכזב

לפעם השלישית אני מגיע למזח הדרומי לנמל יפו ושום דבר לא יוצא משם. אני רואה כמה דייגים באזור אבל לי לא יוצא כלום. ולא לדבר על הסלעים שתוקעים את המשקולות.
אני מאוכזב.

pitam15

New member
אין כמו יפו בלילות... וגם ביום

למה להתאכזב, ביפו יש המון נקודות שאפשר לדוג בהן, תנסה להיכנס לתוך הנמל לכיוון הים, בזהירות כשמטפסים על סולם העץ הקטן, אם אתה דג בבוס או בולונז יש כחילות שפיצים ובורים סרגוסים וגם אראסים שניתן לדוג באיזור הזה, גם בפתיונות אפשר להוציא וגם בז'ירז'ור. דיג זה קודם כל הכיף והאהבה לתחביב, הדגים זה הבונוס, בהצלחה בעתיד

aegent1

New member
חביבי זה חלק מהתחביב

אין מצב שכל יציאה יש תפיסות, יש זמנים שבמשך מס' שבועות אתה מתפלל שיבוא לך איזה אראס מגעיל, שלפחות יחזיר לך את התחושה המוכרת של דגים שהוצאת לפני חודשיים.

באים טווח ההגעה שלך ליפו הוא רחוק, אזי האכזבה תקבל משקל ייתר, ואים כן, תנסה לחופים קרובים יותר לבתך בזמן הנסיעה , מניסיון, מקומות קרובים יותר פחות מאכזבים, גם עים פחות תפיסות.....

זה ממש לא חלק מהתחביב

חלק מהתחביב זה לעשות את הדברים הנכונים בזמן הנכון .

היה אחד כזה לא מזמן ברידינג , חדש שם שטרם ראיתיו , ושום דבר ממה שניסה ועשה לא התאים למצב ,לזמן ולתנאים .
העיקר יודעים לשבת מול המסך ולכתוב .

אנשים , כבר אמרתי לכם לא פעם , דייג זה תחביב למכורים בלבד ,לכאלה שבאמת נולדים לתוכו וגדלים איתו , על כל המשמעויות שלו . מי שלא , חבל על הזמן .

מ רמי ר

New member
מיותר להתאכזב יפו הוא איזור הדייג שלי

ראשית אולי תפרט קצת מתי אתה הולך ?איזה ציוד ?משקולות ?קרסים ?פתיונות ?מרחק זריקה ?ואז נבין וננסה לעזור!

תחפש בהיסטוריה הלא רחוקה דוחות דייג שלי ואז אתה תאמין באיזור
אנסה לעזור לך כשאתה מגיע דרומית לנמל יש את החומה על החומה בשעות הבוקר בים שטוח בדרך כלל יש את דייגי השפיצים היצמד אליהם תהיה נחמד,תשאל ,תסתכל, תלמד ותוך רבע שעה אתה כבר יכול לדוג להנאתך שפיצים שזה דייג מהנה
לפני חודש במשך שבועיים היו אלפי שפיצים שניתן לדוג עם בוס מתחת לרגליים כל יום כל היום בעקבותיהם הגיעו ככל הנראה הפלמידןת

דייג פתיונות חוף במשקולות שם חלש בזמן האחרון בטח בשעות היום , בלילה יוצאים מעט מרמירים וסרגוסים לא גדולים על תולעים ,גמברי
ארסים כמובן לא חסר שם ! על בוס בצק משולשת קטנה מאוד או קרס קטנה
בורים אני לא דג
זרזור זה כבר משהו אחר

בהצלחה

butros

New member
וואלה התגובות מחזירות לי את התיאבון

אני משתמש בחקת ג'רג'ור 2.4 מטר. משקולות 20-30 גרם, חוט ניילון 0.35 מ''מ, רולר ג'רג'ור של שימאנו, פתיון: קלמרי, שרימס ולפעמים בכדורי סלמון. אני לא משתמש בבצק בכלל. קרס מס' 6, מרחק זריקה עד 30 מטר משובר הגלים דרומית לנמל יפו. אני מתחיל לדוג בחשכה. אני גר בי-ם ושם אין ים קרוב מלבד ים המלח לכן אני נוסע כל פעם ליפו. פעם ניסיתי באשדוד קיבלתי סרטנים ענקיים ומפחידים שהחזרתי לים.
אני קורה הרבה על דייג ומתעניין מאוד. אשמח לעוד טיפים.

shragam

New member
צריך לשנות מקום/פתיון/שעות. כמובן גם

לראות מה קורה עם שאר הדייגים מסביב.

למעלה