אני מאוכזבת......

t o x i c

New member
אני מאוכזבת......

קניתי את הדיסק לפני בערך שבוע.....(איזה מדבקות מהממות מצורפות איתו חבל על הזמן)והשירים מדהימים,אבל זאת לא אותה בריטני,הפופ הקיצ'י הזה של בריטני כבר לא נמצא,היה לה משהו מיוחד אחר.....שאין בזמרות אחרות,הפופ שלה הוא סוחף אחריו את כולם אבל היא נסחפה אחרי התלהבות ההיפ הופ האחרונה (גם כריסטינה וכל האומנים החדשים האלה...)וזה לא שהדיסק לא יפה,הוא מהמם אבל זאת לא אותה בריטני.....מקווה שהיא תחזור לעצמה!!!!

תביאי לה צ'אנס להתבגר

את עדיין חושבת שהיא בת 16 אז שהיא הייתה קטנה ותמימה. קבלי,היא בת 22 [[?]] אין לה שום סיבה להמשיך לשיר איט מי בייבי וואן מור טייים-כמו ילדה סתמית. זהו. היא גדלה. ועולם המוזיקה השתנה,מפופ להיפ הופ-אלו הכללים של עולם המוזיקה. אין מה לעשות.. היא לא תחזור לעצמה,כי היא רק עצמה! היא הרי לא מחקה אף אחד אחר. אם היא תישאר באותה מוזיקה כמו לפני 4 שנים,לא יהיה לה קהל חדש בגרוש. היא רוצה לחדש ולגוון! לא לשעמם את המעריצים שלה.

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifיאאאא

אהבתי את התגובה שלך
והדיסק עולה בין 80 ל-95 ש"ח...

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifובקשר לסימן שאלה ששמת

על היומולדת של בריטני...אז.. בריטני תהיה ביום שלישי הקרוב בת 22
איזה יפה זה- 2/12/82 והיא תהיה בת 22... משחק מספרים משעשע

i4britney

New member
סליחה שאני נושם באמת.

אני יגיד על מה שבא לי ואל תתעסק איתי :)...

תודה =] ו...

ואני שונאת אנשים שאומרים שבריטני איכזבה אותם! איך היא יכולה לאכזב אחרי השנה האחרונה הכל כך קשה שהיא עברה.. היא עושה הכל בשביל הפאקינג מעריצים,ואלה לא טוב להם! הם רוצים יותר. איך בת אדם,שבשנה שעברה [[עם הדיסק בריטני!]] לא כל כך הצליחה,אבל עדיין הפגינה את כישוריה והראתה לכל השוא ביזנז שהיא לא רק פנים יפות-יכולה לאכזב?! כאילו,אולי המעריצים הם אלו שמאכזבים את בריטני בכך שהם מאוכזבים ממנה? במקום לבכות שאתם רוצים את בריטני הישנה,תגידו תודה שהיא בכלל חזרה. בריטני לא איכזבה-ההפך. אני מאוד גאה בה על כל הדרך שעשתה למרות שעברה עליה השנה [[שנתיים?]] לא כאלה קלות והיא עדיין בפיסגה [[מבחינתי!]] בתור אקס מעריצת בריטני אניע דיין אוהבת אותה-וגאה בה. ועדיין שומרת על גאוותה. כי מגיעה לה. [[איך שהוא התדרדרתי עם הנושא...נו טוב,לא יזיק לכם לראות =]] אז את כל הזיבולי מוח שאת מאוכזבת ממנה [[מכוון לילדה שפתחה את ההודעה]] תשמרי לעצמך..אפילו אם זאת הדעה שלך. זה ממש מעצבן שזה מה שאת רוצה...תחשבי פעם על מה שבריטני רוצה. תודה. להת'. שלום.

אוי ... רק לפגוע אתם יודעים !!

נו באמת .. כל הודעה צריך לראות מישה\י מתקיפ\ה גולש\ת . אם הייתי מנהל הייתי מוחק הודעות אלו . ואני לא אכתוב את מה שאכתוב , אני בטוח שאני יקבל גם איזה פגיעה מאחד\ת הגולש\ים : הפעם לא אשמור את הדעה שלי לעצמי !

חס וחלילה

אני לא תקפתי! אני אמרתי. ואף אחד פה לא תוקף..אותי זה פשוט מרגיז,מעצבן,עושה לי חררה.. לראות שיש פה מעריצים שמאוכזבים מבריטני אחרי הכל..! ונכון גם אני הייתי צריכה לשמור את הדעה שלי לעצמי,אבל היי...הייתי חייבת להוציא את זה. ואני לא תקפתי אותה בכלל,ואם זה ניראה ככה..אז מצטערת.

i4britney

New member
../images/Emo2.gifWOWWWWWWW...

התגובה שהכי הרשימה אותי בפורום מאז שאני פה! סחטיין עלייך... מסכים איתך בכל מילה

למעלה