אני מאוהב

אני מאוהב

היי אני חדש פה ולפי הכותרת אתם מבינים שאני מאוהב, אבל... זה לא כ"כ פשוט עשיתי הסמסטר קורס אנגלית בבית ספר אקסטרני ופגשתי אותו שם. הוא בן 24 נראה סוףףף אינטליגנטי, מצחיק, הכל. אבל כמה נדוש... הוא סטרייט (לא בטוח ב100 אחוז אבל כמעט בטוח). היינו מדברים המון בהפסקות וגם בטלפון יצא לנו לדבר 4 פעמים בקשר ללימודים ובדרך מה קורה מה נשמע. הוא לא ידע שאני הומו אבל נראה לי שהוא קלט שיש משהו. הוא תפס אותי נועץ בו עיניים כמה פעמים וגם לפעמים הייתי מגמגם כמו איזה מפגר כשהייתי מדבר איתו. אפעם לא הרגשתי ככה כלפי מישהו. אני מאוהב בו בטירוף ואני לא מפסיק לחשוב עליו. עוד כמה ימים מתפרסמים הציונים של הבגרות באנגלית ואני רוצה להתקשר אליו לשאול כמה הוא קיבל. יש שתי אפשרויות- או שנדבר על הציונים ונגיד יפה שלום ואני לא אראה אותו יותר בחיים. או שאני אספר לו מה אני מרגיש או לפחות את ההרגשה הכללית (אני לא אפחיד אותו עם "אני מאוהב בך") ויהיה את הסיכוי הקטן שיקרה משהו. גם אם לא יקרה כלום אני פשוט רוצה להגיד לו את זה כבר.. אני לא יכול להפסיק לחשוב עליו. כמו שאמרתי רב הסיכויים שהוא סטרייט. אני רוצה לשאול אתכם אנשים שיש להם ניסיון- יש מצב שסטרייט ירצה לנסות קשר כזה? הייתם פעם עם סטרייט? אתם חושבים שיש סיכוי? אתם חושבים שכדאי לי להגיד לו מה אני מרגיש? זה נשמע פתאטי בטירוף אבל אני לא יכול להסביר אפילו כמה אני מאוהב בבחור הזה יש גם עוד בעיה קטנה שהוא בן 24 ואני בן 18 אבל אף פעם לא הרגשנו את ההבדל בשיחות שלנו אז לא נראה לי ש*זה* מה שיפריע לו. בכל מקרה אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים ואם יש סיכוי הכי קטן בעולם שהוא במקרה קורא את זה אז: לביא, זה גיא ואחרי שתצא מההלם שלח לי מסר

resputin

New member
גיא,

דבר ראשון, ברוך הבא. לענייננו, לדעתי טלפון זה לא הקשר שבו אומרים דברים עם הכבדות והרצינות שיש לך. בין אם הוא סטרייט ובין אם הוא הומו (ואנחנו לא מדברים על "אני מאוהב בך" שהוא #1 בטבלת ה"דברים שלא אומרים למישהו שלא מכירים ממש"), טלפון זה ממש לא 'זה'. מה כן הייתי מציע? באמת תתקשר אליו, תשאל כמה הוא קיבל, תקשקשו קצת, שיחת טלפון חביבה שכזו ותגיד לו שוואלה עבר זמן מהפעם האחרונה שדיברתם וכו', מה חדש, מה התחדש.. אם בא לו לתפוס איזה כוס קפה מתישהו ולדבר. לפי התגובה שלו תוכל לדעת אם יש סיכוי מזערי כזה או אחר (או שינפנף אותך, או שתפגשו. אם תפגשו זה לאו דווקא אומר שהוא הומו). אם וכאשר תפגשו (בתקווה
), הכדור יהי במגרש שלך, תנסה ללכת לכיוון, או לדובב אותו, אולי הוא יספר לך על החברה שלו\מישהי שהוא יוצא איתה או משהו (
) ואולי לא. נסה לשדר סימנים, אולי בתקווה הוא יפדבק אותך
. במקרה הכי גרוע הוא יגיד לך שהוא סטרייט. (וסטרייטים בדר"כ לא יוצאים לדייטים עם גייז, המקסימום שבמקסימום זה חלק שוכבים מתישהו בכל החיים שלהם עם גבר בשביל ההתנסות\כל סיבה אחרת) לא יהיה מעוניין, לא נורא. האם שווה לך לנסות? כן, בטח, במקרה הכי גרוע תקבל סירוב ותדע שניסית, ככה לא תשגע את עצמך עם "what if"s מציקים. הגיל, שגם מהווה לגורם פרובלמטי, אני מסכים איתך, הוא טיפה מטריד אבל תמיד אפשר לנסות ולראות. וזה לא קריטי אבל אם לחוץ לך אז..: אם הייתי פעם עם סטרייט? כן. שניים (בערך). כאב ראש :)

אני חושב

שאני אדבר איתו קודם בטלפון כי תראה... כשאתה מציע למישהו להיפגש איתו אז נראה לי שהוא כבר יבין לבד, וגם אם לא ובסוף ייצא שניפגש ואז בטוח הוא יבין מה הכוונות שלי ואם הוא לא מעוניין זה יהיה עוד יותר מביך גם בשבילי וגם בשבילו. נראה לי שאני אגיד לו בטלפון (אם אני בכלל אצליח להוציא כמה מילים) שזאת פעם ראשונה שאני מרגיש ככה לגבר. אני לא בטוח שאני אגיד משהו בסגנון "אני הומו" כי אז אם הוא באמת סטרייט הוא לא ירצה לנסות קשר כזה... אם הוא ישאל אני לא אכחיש כן אבל בגישה הזאת אולי גם אם הוא סטרייט הוא לא יפסול עוד משהו ששכחתי לרשום- אני לא יודע עד כמה זה אומר משהו אבל תשפטו בעצמכם. אני אנסה להסביר מה הלך שם- בחודש האחרון של הקורס הוא עבר לשבת ליידי ופעם אחת הוא שם את היד שלו על המשענת של הכיסא שלי ואז סיימתי לרשום ולא ראיתי אז נשענתי על הכיסא והוא עדיין לא הזיז את היד ואז הסתכלתי עליו וראיתי שהוא מסתכל עלי ומחייך ואני כמו מטומטם הפנתי את המבט ובטח נהייתי אדום בטירוף. היה עוד קטע מוזר כשהוא הסיע אותי הביתה בדרך חזרה מהתירגול. הייתי מת מעייפות ועצמתי עיניים לכמה שניות ואז ברמזור הוא צבט לי את הלחי וחייך ואמר "שלא תירדם". טוב אני לא יודע עד כמה הקטעים האלה אומרים משהו על זה שהוא הומו/סטרייט כי סה"כ זה הדברים היחידים שקרו בכמה חודשים האלה ונראה לי שהוא פשוט הרגיש נח איתי והוא גם מתייחס ככה לכולם. לא יודע איך להסביר הוא "חברותי" בואו נגיד ומרגיש סבבה וזורם עם כולם. האמת אני בד"כ לא ביישן אני לוקח יוזמה ומנצל מצבים כאלה וממשיך "לפלרטט" נגיד, אבל הייתי נבוך בטירוף ואפילו לא חשבתי על זה

resputin

New member
לבסוף זו תהיה החלטה שלך,

מה שנוח לך ומה שייטב עמך. בקשר למה שאמרת, מכיוון ואינני מכיר את הנפשות הפועלות, אני לא ממש יכול לחוות את דעתי אם הוא סתם מרגיש לידך בנוח או שהוא באמת משדר. תתייחס לזה בערבון מוגבל, מכיוון ואתה גם ככה רוצה לדבר איתו, ככה שזה יכול לעזור לך ולדחוף את עצמך לעבר לדבר איתו, מה שסבבה.

קודם כל בהצלחה באנגלית

וחץ מזה, למה רשמת שאם שזה או לקשקש על הציונים ולנתק קשר או לספר לו הכל.... למה לא תוכלו לשמור על קשר, אולי לבסס אותו טיפה ואז לספר לו וא משהו דומה? אה וגם בהצלחה באנגלית

תודה רבה!

שמע כרגע אני לא יכול לראות איך אני שומר איתו על קשר כי על מה כבר יש לנו לדבר לאורך זמן גם אל תישכח שהוא בן 24 ואני בן 18 אני לא בטוח שהוא יתלהב מזה שיהיו לו חברים בגילי. נראה לי שזה או עכשיו או אף פעם

James Hammerton

New member
קודם כל

תנסה לברר אם הוא גיי או סטרייט (לפי ההצעות שנתנו לך או בדרכים אחרות שתחשוב עליהן...) אני אישית חושב שאם הוא באמת סטרייט, כדאי שתשכח ממנו (לפחות מבחינה רומנטית). אני חושש שהתאהבות בסטרייט היא דרך די בטוחה לשברון לב, ולכן כדאי למנוע אותה...

למעלה