אני מאוהב בה ==>
D deathcaster New member 18/1/10 #9 מצטער מעולם לא ראיתי אותה, שמעתי עליה וטעמתי ממתכוניה אך מעולם לא ראיתי תמונה שלה
S stkachov New member 19/1/10 #12 הלוואי אבל לצערי לא נראה לי שזה יעבוד. חברה שלי מכינה רק כל מיני דברים בריאים ולא טעימים
S stkachov New member 19/1/10 #14 ממממ כל מיני קוואקר, כוסמת וכאלה. כמובן שהכל גם בלי שמן, מלח ושאר מרעין בישין ומה... אני בחור צנוע, אני מוכן להסתפק בדברים כמו פיצה, המבורגר, צ'יפס
ממממ כל מיני קוואקר, כוסמת וכאלה. כמובן שהכל גם בלי שמן, מלח ושאר מרעין בישין ומה... אני בחור צנוע, אני מוכן להסתפק בדברים כמו פיצה, המבורגר, צ'יפס
B berta84 New member 19/1/10 #15 מה נסגר איתך גבר?!אלה הם המאכלים הכי טעימים שיש!!!! הייתי מתחלפת איתך בכיף
B berta84 New member 19/1/10 #17 איכס מה טעים בציפס? אם כבר תפוחי אדמה אז פירה אני מאוד אוהבת פחמימות אבל דברים מטוגנים עושים לי צרבות לגבי פיצה אני דווקא יכולה להבין איתך אבל למה בלי מלח? מלח מסוכן לאלה שבסיכון ללחץ דם גבוה
איכס מה טעים בציפס? אם כבר תפוחי אדמה אז פירה אני מאוד אוהבת פחמימות אבל דברים מטוגנים עושים לי צרבות לגבי פיצה אני דווקא יכולה להבין איתך אבל למה בלי מלח? מלח מסוכן לאלה שבסיכון ללחץ דם גבוה