אני מאוהבת .....

000ק0ית 23

New member
אני מאוהבת .....

ואני לא יודעת מה לעשות? הוא מנהל כמוני , אך בדרגה קצת יותר גבוהה מממני כי הוא וותיק,אני מאוהבת בו כבר 6 חודשים, אהבה ממבט ראשון, יש לנו דיבור ביחד אבל לא יותר מידי, וזה לא גולש יותר מידי, יש איפוק מסויים משני הצדדים, יש לו חברה 3 שנים ...זה כואב..הם נפרדו לפני כמה חודשים וחזרו להיות ביחד....הוא בוגד בה...חושב על אחרת...זה מה שאמרו לי....אולי זו אני?

000ק0ית 23

New member
אתמול הוא שאל אותי...

רונית, תגידי אני צריך להתגלח? יש לי מחר ישיבה חשובה להתגלח? אני נראה כמו ערבי?.... הייתי קצת עסוקה בעבודה כי היה לחץ עבודה קצת לקראת הסוף , עמד לידי , בקושי התייחסתי כי הייתי עסוקה אבל אמרתי לו .."אתה יפה כמו שאתה"...

לא הבנתי מדוע

תקפת את זוג מהחלומות לאחר שפירמסו תמנות שלהם..וטענת שזה ביזיון..ושאת לא מתפשטת כי את מנהלת בחברת אינטרנט ורק שלשום עסקת במופע חשפנות לעיני כל ...מופע שלטעמי היה דוחה! את לא מפחדת שכבר כל העולם מכיר אותך????????????

רגע רגע אני מנסה לעקוב

הפעם זה יואב מקחי אותי שרון? או סלב אחר? או איזה בעל מועדון?? אהה לא לא זה אחד מהמנהלים כמוך בחברת אנטרנט חחחחח יש לך מנת משכל של עכבר דרוס לנהל קיוסק לא הייתי נותן לך אז חברת אינטרנט?

זה לא יואב..

זה בראד פיט.. הוא אמר לה שהוא עוזב את אנג'לינה ובאר לגור איתה בתל אביב. ויעשו מליון ילדים. ובכסף שהוא הרוויח הוא יקנה לה חברת אנטרנט שהיא תוכל להיות שם מנהלת. מעניין שב"אנטרנט זהב" עוד לא עלו עלייך מה את באמת את עושה שאת לא עובדת. אני אומרת.. הזמן יעשה את שלו

להכין לך?

שמעתי שרונית מייצרת גם שמן זית כתית מעולה.. ייצור עצמי. להכין לך איזה צלחת ככה משהו טוב עם פול?

putimakansit

New member
אתמול ראו לה את הציצי וגם את ...

הטוטה ובתוך הטוטה מה היה תנחשו כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן טמפון חחחחחחחחחחח איכססססססססס הבחורה במחזור ומול עיניי כל העולם מראה את זה בעעעעעעעעעעעעעע איזה גועל נפש את לא מבינה אישה זה לא יפה ואת אמרת שאת לא מתפשטת יותר לעולמים אוי מלכת הביוב את לא מלכת העולם

פוטי

היה נחמד אם היית חוסכת בתיאורים.. מה באמת ראו חוט מסתלסל? איפה המנהל של "אנטרנט זהב" שיראה מה העובדת המסורה, המצטיינת,המשקיעה שלו עושה

אני אף פעם לא בוכה בפורום

ובטח לא על שומן.. ואני לא שמנה. יש לי עודף משקל קל.. שתוך חודשיים אני נפטרת ממנו. והוא לא תוצאה של אכילה כפייתית גברת מרסדס...אני אחרי לידה

נעל?

אל תכתבי הודעות מתחת לתגובה שלי יא אהבלה. או שהיית רושמת למי זה מיועד. ומה הבעיה שלך שהיא "בכתה" על זה שהיא שמנה, למה את ניראת יותר טוב?

מ ר ס ד ס

New member
תשמעי.

אני מגיבה לאותו אדם שאליו התכוונתי. וככה מגיע אליו מסר. זה שלעיתים זה משורשר מתחת להודעה לא אומר שזה עבורך. באשר לבכיינות של הדאבה המשמימה שבנדון. אין לי בעיה עם השומן שלה. אפילו הגבתי וניסיתי להסביר לה פנים, כשמנה אני בהחלט הבנתי אותה. אבל כבנאדם איני מצליחה להבין איך היא בעצמה דרשה שיקבלו אותה בגלל "השוני" שלה בשעה שהיא בעצמה לא מקבלת אדם מוזר ממנה. ועכשיו כשהסברתי יותר את עצמי. הוסיף ואכתוב לך שנראה לי שדיי מיציתי אותך את חסרת בינה בעליל. וזה ממש לא נחמד לי לכתוב לך. זהו לעכשיו.

מ ר ס ד ס

New member
בכל תגובה שלך.

את הופכת להיות מגוחכת יותר. חדלי מותק. את עושה צחוק מעצמך.

למעלה