אני מאוהבת .....

lovelies

New member
יש לי 3 יש בעיה?

לפחות אני לא כמוך פוגעת בזולת...אני מעדיפה שלא יהיו לי הרבה בגדים העיקר שאני לא אפגע בנפש

עלקקק אין לה תאבון.!!!

יא מגרסת ממתקים ממתקים אומנם זה לא אוכל אבל הם לא מרזים !!תפסיקי לגנוב לבנות את הביסלי (ואל תחייכי) טפיייייייייי.!!

putimakansi

New member
רחמים עלייך רונית....

אני פשוט מרחם עלייך !! זה מה ניקרא - הגוף סובל בגלל הראש..... רחמים עלייך - אם הייתי דתי הייתי מתפלל בשבילך....

לוטוסית יש לי רק דבר אחד להגיד לך..

את אישה רעההההההההההה רעההההההההההההההה ומגעילה אוכככככככ שאלוהים יסלח לי אני לא מכיר אותך אבל אני שונא אותך יותר ממחבל :) מכפת לך מה היא עושה בבלוגים אה???? מה כפת לך????????????? ואם יגלו בעבודה שהיא עושה את זה נראה לך שיפטרו אותה אה? למה יש איזה חוק שאוסר להתפשט בבלוגים??? אני באופן אישי לא "מהמעריצים" של סקסית 23 אבל אני כן מהשונאים של לוטוסית

מטורלל השגת כבר גרושה?

אתה מדבר איתי על אנשים רעים? כבר שכחת מה אמרת לי לסדר לך ומה אמרת על העיר שאני גרה בה? אתה גזען בעל דעות קדומות. ואני בכלל לא דיברתי על מה שהיא עושה במבוגרים... גברת רונית עושה את זה בשעות היום בבלוגים הרגילים. ומי שלא ראה שלא ידבר בכלל. ומצידי שתעשה מה שהיא רוצה מ10 בלילה לא שיש ילדים קטנים. וחבל שאין פה שמירה יותר הדוקה של פוליסים

lovelies

New member
אל תשכחו שיש מלא שמתפשטות...

אתן בחרתם ליפול עליי כי אתם מקנאים בי

לה לולה

New member
חמודה נופלים עליך כי את משמיצה

גולשים אחרים. אחת מהדוגמאות היא שאמרת בבלוג שלך שאת תעשי הכל כדי שזוג מהחלומות לא יזכה, וכי הם משדרים סרט ולכן יפסלו אותם (אל תנסי להכחיש אפילו שאמרת את זה). את מתקשרת לגולש שנפגשת איתו ביום שלישי האחרון(מפאת כבודו לא אציין את השם שלו) וכנראה ששכבתם בדייט הראשון ובשידור אומרת לו שהוא אנס אותך ושהוא נשא איידס ושתתלונני נגדו במשטרה על אונס , ושהוא שמן ועוד כמה קללות עסיסיות. כמובן שאחרי כמה דקות שיחה אמרת לו שאת מתגעגעת אליו. (וגם את זה אל תנסי להכחיש, יש קאמסטיה אל תשכחי)וזאת למה? כי הוא לא רוצה שום קשר עם מופרעת כמוך. תפסיקי להשמיץ ולקנא בבנות אחרות (חוץ מזה מרסדס אני לא מבינה מה את מגנה עליה כל כך, גם את זוכה להשמצות מהפה שלה שמפאת כבודך אני לא אעלה את זה על הכתב). איך זה שאנשים עוד לא עלו עליך סקסית וצר לי להודות בזה, את מדמיינת, משמיצה ומשקרת בלי סוף אבל כנראה שאת מצליחה לעבוד על כולם,כי אחרת אני לא מסוגלת להבין את התגובות האוהדות שאת מקבלת כאן (וגם אם הם ספורות). ולסיום, תתפשטי, תאונני, תשתיני בשידור, אין בעיה לאף אחד עם זה..אבל תהיי בן אדם!

lovelies

New member
ולי אתמול שלחו הלקלטה של

הבחורה מזוג החלומות משמיצה אותי ומקללת אותי בשידור חי עם איומים....יש לי הכל מוקלט .... אני בחיים לא משמיצה....ותפסיק להמציא, אני לא מקללת אנשים אחרים ...אני אומרת להם את האמת בפרצוף, אני לא מחפשת כאן תגובות אוהדות, בסה"כ רציתי שייעצו לי בנושא האהבה, זה לא משהו שקשור לבלוגים... ומרוב הקנאה של כולם הפכו את זה למשהו אחר... כמדומני אני רווקה שעושה לפעמים שטויות...אבל יש כאלה שיש להן חבר ומתפשטות מול המצלמה ...מה אתן נטפלים אליי...כי אתם מקנאים....

לה לולה

New member
סקסית אם אפתח בלוג ואשדר את ההשמצות

שלך (שזה בערך באורך של מאה שעות) את תצברי לך כל כך הרבה שונאים וגם תחסמי לכל החיים מלשדר בתפוז על כל ההשמצות שלך.

putimakansi

New member
רונית בואי אני אעזור לך

כשאת אומרת על מישהו "היא מנסה לחכות אותי " "היא לא יודעת לרקוד" מה זה ? ביקורת בונה ? או השמצה ? להגיד את האמת בפרצוף ? במיוחד שאמרת את זה שצפית בלוסיאנה רק חבל שאמרת את זה היית בהמתנה והיא לא ראתה את זה..... --->> השמצה !!

piadro

New member
אני גזען בעל דעות קדומות ומה את

לוטוסית את ילדת אינטרנט משועממת שבאה לפה למצוא מפלט מהחיים האמיתים והמשועממים שלה. את יורדת על אנשים באיזה זכות האאא??? אני יענה לך באיזה זכות זה בגלל שהחיים שלך חרא אז את מנסה בזה שאת יורדת על אנשים אחרים להעביר את זה ולמצוא מישהו שהמצב שלו יותר גרוע ממך. אבל אני הבטוח שגם המצב של הילדה המסכנה הזאת רונית פחות גרוע משלך. יש לי עצה בשבילך לוטוסית תעשי את עצמך צב ותכנסי חזק חזק בתוך הבית כי את באמת חראאאאאאאאאא של בן אדם גם אם את מסכנה ורע לך בחיים זה שתלכלכי על אחרים ותחפשי מישהו שיותר סובל ממך לא יעזור לך. נ.ב. אני יחפש כמה גרושות שאני ירצה יא מהבולה מה זה כפת לך בכלל אה. כדאי מאוד שתתחילי בלנסות לשקם לך את החיים ולא לחטט בחיים של אחרים, יא מסכנה אחת.

DJ GOGO 100

New member
../images/Emo4.gifלא אינטרנט זהב,

012 מתאמת קשר טלפוני מנהלת. כמו שאני דדג פילה

lovelies

New member
מנהלת חמוד מנהלת

קשה לך לקבל את זה שרוני סקסית23 מנהלת

בנתיים אתה נכנס לי לחיים

יש הבדל בן חיטוט לזה שהיא בעצמה מספרת מה קורה לה בחיים. ואם אני מגיבה לה זאת זכותי. ד"א אייל.. אמרתי לך כבר משהו. אתה גבר מאוחרי מסך ומקלדת. אתה מוזמן לבוא ולהגיד לי את זה בפנים, אני לא גרה רחוק ממך. ופעם הבאה שאתה רוצה ללכת למסיבת חילופי זוגות, רצוי שתהייה לך אחת כזאת, שיהיה לך מה להחליף . טמבל

soofgania

New member
רונית כנסי...

תמיד השמעתי את דעתי בעניין משיכה למישהו תפוס,אם הבחור היה רוצה בך הוא לא היה חוזר לחברתו. להמשך למישהו תפוס הדבר כרוך בסבל רב וכבר חווית את זה על בשרך עם גבר אחר שהיה נשוי. למה להסתפק במועט?למה לא לרצות מישהו שיהיה רק שלך?למה להתחלק בו עם אחרת? את רושמת שיש איפוק משני הצדדים..למה שיתאפק אם היה רוצה בך?למה לא לפתוח קלפים ולדבר ברורות ולא ברמזים? אם הוא בוגד בה זה עניינו בלבד חוץ מזה מחשבות זה לא בגידה!קשה לשלוט על מחשבות. אני מציעה לך לדבר איתו עניינית בלבד בכל מה שקשור לעבודה ולהתרכז בעבודתך. צריך להפריד בין עבודה לחברים,חיסכי מעצמך צרות והרבה כאב וסבל. בקשר לזוג מהחלומות,מה הקשר בין בגידה לזה שדין פירסם פה תמונות של אנג'ל? כל עוד זה נעשה בהסכמה וטוב להם עם זה זה עניינם הפרטי בלבד! ןלסיכום מה זה בגידה? בגידה באימון של הזולת,מעשה שעושים ללא ידיעתו, ומחשבות אינן נכללות בקטגוריה זו. אני מאחלת לך שתכירי מישהו פנוי,בהצלחה!

איזה תגובה עניינית היא נתנה לי חחחח

"האף שלך גדול" חחח אני אומר את זה בכל מקום לא חידשת לי כלום "איכסית23" יש לי אף ענקקקקקקקקקק ואני מתעליווווווווווווווווו :) ובקשר אלייך...... תגידי מתי עושים תוכנית... "עושים חומוס עם איכסית23" ?

למעלה