אני מאוד עצוב,,,

אני מאוד עצוב,,,

אחותי שרהלה בת 20 מתחתנת הערב עם בחור ישיבה, ואני לא הוזמנתי,,, אמא שלי התחננה לאבא שלי שיתן לי להגיע אבל אבא ושאר הזכרים במשפחה לא הסכימו בשום פנים ואופן ,הם אמרו לא יקום ולא יהיה , הכופר לא יהיה בשום פנים ואופן בחתונה, אבל האמת שמה שהכי איכפת לי זה הסירוב של אבא לראות אותי, והשנאה שיש לו עלי,אוי כמה זה כואב לי, החוסר התחשבות שלו ,הוא לא חושב על הקשיים הרבים שהיו לי בישיבה, הוא אפילו לא שומע אותי,הוא רק כואס ושונא אותי, עכשיו בשבע וחצי בערב אחותי חיהלה מתקשרת ואומרת לי שרוליק, כולנו מאוד אוהבים אותך ורוצים שתשמע את החופה בטלפון, ותוך כדי אני שומע את כל בני ביתי בוכים ועצובים על זה שאני לא בחתונה, ובסוף גם החתן ניגש לטלפון ואמר לי שרוליק, אני זוכר אותך עוד מהחברה,למדנו חברותא בחברת הילדים כל ערב,,,שרוליק ,למה הלכת רחוק? תחזור ,תחזור,,, אני כבר בכיתי,לא יכולתי יותר,,, הייתי כ"כ עצוב כ"כ שבור,,, בסוף אני שומע את תחילת החופה,הניגון היפה,הכ"כ עתיק,,, ואת קול הדודים שלי,חיים יוסי ועוד הקול דפק ורעם ושבר את ליבי,והניגון המשיך,,, הבנתי שאוטוטו אחותי מתחתנת ועוד דור יבוא לעולם,,,, עוד אחיינים שאני לא יכיר ואולי לא יראה,לעולם! לא יכירם ולא אנשקם,אני שומע את קריאת הכתובה הכל בלשון עברית-אשכנזית הכל הולך אותו הדבר ,עולם כמנהגו נוהג,עוד אחות מתחתנת,ואני נשאר מרחוק אותי הם לא רוצים להכיר,בעיניהם אני"מומר"ורשע,,,כמה שזה כאב וכואב לי,,, ואח"כ אימי ניגשת ובוכה לי בטלפון,שרוליק תחזור הביתה,לאן הלכת?למה הלכת? הרגשתי שלמרות הכל אני שם במרכז הענינים ובסופו של דבר כולם כן חושבים וכואבים עלי,,,תוך כדי אני שומע את חלוקת הברכות והכיבודים, הכל התנהל בשפת האידיש,דאר פעטער הרב הגאון ר וכ"ו,,, בסוף שמעתי את שבירת הכוס,,, שמעתי את ה"מזל-טוב" כל אחיותי ואח אחד ניגשו לטלפון ואמרו כולם בזה אחר זה בזה הלשון, שרוליק ,מזל טוב,בקרוב אצלך ותחזור הביתה,מחכים לך,,, הדבר היחיד שמנחם אותי בערב זה היא העובדה שבכל זאת האמא וחלק מהמשפחה "כן" חושבים עלי,,,וגם הם מאוד כואבים שאני רחוק והם רחוקים,,,

ממש עצוב, לא יכולתי להתאפק../images/Emo7.gif

ישראל אין לי כל כך איך לנחם אותך אבל קבל ממני
. חזק ואמץ.

אתך ישראל

ישראל אני נורא מתרגש מהצורה שבה אתה מבטא את תחושותיך ואני חייב לומר לך שיש לך משפחה מאוד חמה בנוסף עושה רושם שאתה מתגעגע לאביך וכאן אני רוצה לומר לך עזוב בן אדם שהוא אביך ולא רוצה לראותך אינו ראוי שתחשוב עליו כאב אז תתעודד כי בחתונתך כולנו נבוא ואז גם אביך ישב בבית ויצטער על כך שהוא הכניס את עצמו למילכוד והוא אינו יכול לבוא לחתונתך וכן מה לעשות גלגל חוזר בעולם יום למעלה ויום למטה אתך יוסי

R a c h e

New member
שרוליק, קבל../images/Emo24.gif והמון אהבה

אין מה להוסיף, חוץ מזה שאני איתך. רחל

../images/Emo7.gifשרוליק, כואב את כאבך

אני בוכה יחד איתך. כמה חבל שאבא שלך לא מוכן לקבל אותך כמו שאתה - ההפסד כולו שלו.
תחזיק מעמד!

אחר

New member
אני עצוב איתך

כי אני יודע שאפשר גם אחרת. וחבל שאבא שלך הוא עד כדי כך אטום. וזה באמת קצת נחמה לדעת שיש כאלו שכן חושבים עליך, וחבל שדווקא העמדה של הרעים היא הדומיננטית.

עצוב מאוד ישראל

ריגשת אותי הערב בא לי דמעות ולא יודע האיך לנחם אותך קשה קשה , מאוד , כנראה שבאת ממשפה הכי קיצונית , האמת גם לי עצוב מאוד אני מתסובב לאחרונה עם דאגה איפה לערוך בליל פסח "הסדר" ? בבית הורים אני מנודה , איפה למצוא גג עם בית חם עם מצות וד' כוסות ? חשבתי אולי לבוא לארץ ולערוך עם אחינו היוצאים ? נחיה ונראה ישראל חזק ואמץ ! גם זה יעבור , או גם זה לטובה ? !

שרוליקי שלי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מה קורה??? איך המרגש??? חבל שת'ה קצת עצבני עלי, אחרת הייתי מרים לך טלפון עכשיו. איך שלא יהיה, כן כן עצוב. סיפור כזה דופק ת'מצב רוח להמון זמן, בעסה. מה עושים? אין שום פתרון, בוכים מצטערים ומחכים שיעבור זמן. אילו היית שומע לי, לא הייתי ממליץ לשמוע את החופה בטלפון. אני, אם היו משמעים לי קולות חופה של אחותי בטלפון (ואני בארץ) על רקע קולות בכיותיה של אמי. הייתי מת משבץ לב בו ברגע. אבל זה אינדבדואלי, אתה בחורציק חזק, וכזה תישאר. היה שלום.

ELI20007

New member
שרוליק קבל../images/Emo24.gif

אני איתך ומבין אותך ובגדול אבל אל דאגה אביך יצטער אחרי זה -ובגדול ועם הזמן זה יעבור הגם שזה קל להגיד אבל בכל זאת קבל חיבוק אנחנו לפחות איתך ותהיה חזק זה העיקר ואל תישבר {ריגשת אותנו עד דמעות} ואנחנו איתך תמיד

תודה לכל מי שענה ../images/Emo51.gif

ממש שמחתי לראות את התגובות שלכם, זה עשה לי טוב בלב וכמו שכתוב צרת רבים חצי נחמה

neama

New member
עצוב, כואב ומצמרר ../images/Emo5.gif

ועוד יותר מזעזע שזה קורה אצלנו, ולא בימי הביניים..... תהיה חזק, אני אמנם לא מכירה אותך, אך אני מקווה שזה רק יחשל אותך ולא יחליש:) נעמה.

nyc1

New member
../images/Emo45.gifאני מחזקת את ידיך

אני מקווה שיום אחד הם יבינו שלכל אחד זכות להחליט באיזה דרך לחיות..

מני3

New member
זה לא אבא, זה איטונג!

כמו לרובנו פה! אני מבין אותך ואת מה שעבר/עובר עליך!

ישראל מה שלומך??

אל תהיה עצוב!!! אני מכיר את המצב הזה למדתי אותו בדרך הקשה מריבות משפחתיות הן דבר עצוב וצריך ללמוד לחיות עם זה שמור את עצמך ותשדל לבנות את החיים שלך באיזה שלב גם אתה תימצא בחורה ותקים בית בישראל אולי הבית יהיה לפי התורה אולי לא וגם אם לא תשמור שבת ולא תקפיד אל כשרות תמיד תשדל לשמור על קשר עם המשפחה לפחות אם אותו חלק שכן שומר על קשר שיהיה לך בהצלחה לאן שתפנה ותמיד תמיד תשדל להיות בשמחה גם כאשר נורא עצוב לך בלב אתה לא מזהה אותי לפי הכתוב כאן אבל אנחנו מכירים אחד את השני

צר לי עליך אחי ישראל..../images/Emo7.gif

בעידן זה של אינטרסנטיות גם כשיש פיגוע לאף אחד זה לא באמת אכפת אלא אם כן זה נודע לו אישית. כמו שאמר הרב שלי בדרשה. "פעם היה בייגלעך,רוגעלך.היום יש רק ביסלי וכיפלי. " וזה נכון. ובכל זאת קראתי ולא יכלתי לא לכאוב את כאבך. אני מצטערת בשבילך ואני מאוד מאוד מקווה שדברים יסתדרו איכשהו שהרי אפילו שאני כזאת כופרת אני עדיין מאמינה שהכל לטובה. איכשהו. בכל מקרה אני יודעת שזה נשמע פלצני-אבל אם אני יכולה לעזור איכשהו..

למעלה