והנה גם לך עשיתי אחד...
S s h e e p i t New member 13/4/04 #74 ד"א כבר לא ממש לילה... יותר בכיוון של... לפנות בוקר ? זה מוזר אני ערנית... טוב אני מניחה שכדאי שאני אלך לישון... אחרי הכל... וואי וכבר 5 =\ איך הזמן רץ טוב דיי! לישון!
ד"א כבר לא ממש לילה... יותר בכיוון של... לפנות בוקר ? זה מוזר אני ערנית... טוב אני מניחה שכדאי שאני אלך לישון... אחרי הכל... וואי וכבר 5 =\ איך הזמן רץ טוב דיי! לישון!
S s h e e p i t New member 15/4/04 #163 דיי כבר!!! אתה לא ענק ואני לא קטנה כמו שנדמה לך... טוב אולי קצת... בהתנהגות אבל לא! לא! לא! ואם לא איכפת לכם... אני הולכת לאחר את ההסעה אז להתראות ויום טוב
דיי כבר!!! אתה לא ענק ואני לא קטנה כמו שנדמה לך... טוב אולי קצת... בהתנהגות אבל לא! לא! לא! ואם לא איכפת לכם... אני הולכת לאחר את ההסעה אז להתראות ויום טוב
ה הרא קרישנה New member 15/4/04 #168 כן! תכניסי לו! בואי ונקים את ארגון ה- ו' העולמי... ניכנס בכל הנועם והזוהר ובועזים למינהם שיפסיקו להתכחש לו' שבתוכם!
כן! תכניסי לו! בואי ונקים את ארגון ה- ו' העולמי... ניכנס בכל הנועם והזוהר ובועזים למינהם שיפסיקו להתכחש לו' שבתוכם!
S s h e e p i t New member 16/4/04 #178 חחחח... ../images/Emo6.gif מה זה להביא מכות גם לך ?! למי עוד התכוונת להביא מכות... בועז ?!
S s h e e p i t New member 16/4/04 #192 ת'אמת ?! לא! הייתה הופעה ממש גרוע לפי דעתי... הלכתי לפני הזמן...
S s h e e p i t New member 16/4/04 #195 כן ? באסה ... לא נורא במילא לא היה לי איך לחזור מאוחר יותר כי הגענו לשם עם המד"בית... אז הייתי קצת נתקעת שם אם הייתי נשארת...
כן ? באסה ... לא נורא במילא לא היה לי איך לחזור מאוחר יותר כי הגענו לשם עם המד"בית... אז הייתי קצת נתקעת שם אם הייתי נשארת...