אני לבד פה? הלו?...

זורקה

New member
שהוא ישנה!

אף פעם לא פגשתי מישהו שקוראים לו זורקה חוץ ממני! זורקה זה אני!! למה הוא גנב לי?!?!?! |זורקהמאוכזבת|

kedeman

New member
אמיתי אמיתי???

תבדקי אם מישהו לא החליט איכשהו למצוא את הסיסמה שלך ולהתחיל לכתוב מהשם שלך......

זורקה

New member
לא לא זה אמיתי לגמרי!!!!!!!

לא עקבת אחרי המסרים שקיבלתי? זה מישהו שכות בפורום מתכונים ויש לו ילד קטן... עד כמה פושע הוא כבר יכול להיות?? וזה כבר ממזמן! לא רק מהתקופה האחרונה... תלחצו על השם שלי ותראו את ההודעות האחרונות ש"אני" כתבתי

kedeman

New member
לא ראיתי אצלך הודעות

אבל אולי כדאי באמת שתשני את הסיסמה שלך ככה שאם זה מישהו ש"התלבש" לך על השם הוא לא יוכל לכתוב יותר ואם הבעיה הזאת נמשכת הרבה זמן אפשר אולי לפנות להנהלת הפורומים של תפוז עם זה

s h e e p i t

New member
חחחח....

אולי זה חייזרים ?! זה בסדר זה קורה לי תמיד באייסיקיו רק קצת שונה גיליתי משו מוזר יש מישהי אחת בארץ בנוסף אליי שקוראים לה רותם ריימונד עכשיו יש בעיה היא בגיל שלי והיא נולדה בתאריך לידה שלי זה מפחיד... בכל אופן תמיד אנשים היו נכנסים לי לרשימה ואז אחרי שהייתי אומרת להם שאני לא זוכרת אותם מסתבר פתאום שהם החברות הכי טובות שלי שאני במקרה לא מכירה עד שגיליתי שיש עוד רותם ריימונד מאז אני מפנה אותם אליה... חחחח זה דיי משעשע שיהיה...

ה טמבל

New member
גבר גבר (טיילר)

עכשיו כולם יכתבו לשני הט'ניקים החדשים. שאחד מהם מתברר שאני מכיר, אפשר פשוט לשלוח לך מסר עם איומים לרצח?

מפחיד..

לחברה שלי פעם קרה משהו דומה.. שמישהו כתב עם השם שלה אבל בתור אורח ככה שהוא לא נכנס למשתמש שלה אבל הוא שיגע אותה הוא כתב בשמה ואמר שזו היא וממש העתיק את החתימה שלה וכל השאר המנוול.. בסוף חסמו אותו במקרה שלך- תבדקי בכרטיס שלך אם אולי הוא שינה את הכתובת אי מייל או משהו ואז תוכלי לכתוב לו ואם לא- כנסי לפורום שהוא כותב בו ותדברי במסרים עם אנשים אחרים מהפורום, אנשים שמכירים אותו. אולי זה יעזור. בהצלחה ולילה טוב

נ ו ם

New member
משחק פורום נחמד!!!

תשטפו פעולה. באתר הבא אתם יכולים ליצור את הפרצוף שלכם. ואז לשים אותו פה. זה נחמד!!! * הוראות למתקשים - תעשו פרינט סקרין (במקלדת... קצת יותר ימינה...) ואז תכנסו לתכנת ציור/תמונות שיש לכם במחשב (אפילו לצייר) תעשו "הדבק" ותשמרו את הקובץ. ואז תשימו אותו כאן. קאפיש? יופי! ילדים טובים! בבקשה תשתפו פעולה! הנה אני
(מקווה שזה עובד)

למעלה