אני לבד פה? הלו?...

אני לבד פה? הלו?...

בואו נעשה משו נחמד... כל אחד יתפוס לו איזה משתמש (סניף סניף) שהוא לא מכיר ולא בהכרח באותה שיכבה, וישלח לו מסר (לוחצים על השם משתמש של אותו אחד, ובחלון שנפתח לוחצים על שלך מסר... זה כנראה לא ברור לכולם) אין לי ממש מטרה לזה... אבל זה יכול לצאת נחמד בסוף אז כולם לעשות את זה! (חוץ מטמבל כי הוא כזה גבר גבר)

זה לא קשה

תעקבי: תחפשי משתמש שאת לא מכירה בפורום - כל אחד/אחת ותשלחי לו מסר. מה שבא לך... אפילו סתם שלום

kedeman

New member
אני מאיח משחק פורום מגיע?

זה נשמע כמו התחלה נחמדה למשחק פורום מי מפתח?

זורקה

New member
מנצלש"ת (או וואט אבר...)

תקשיבו!!!!!!!!!!!!!!!!! יש מישהו עם שם משתמש כמו שלי או משהו כזה בפורומים של תפוז! אבל זה ממש מפחיד כי אנחנו כאילו אותו אחד!!!!!! כבר כמה פעמים קיבלתי מסרים שבעצם מיועדים אליו!
לדוגמא: 10.6.03 אהלן זוהר, סליחה על האיחור בתגובה. אני פשוט לא נכנסת הרבה לפורום כפי שאתה יכול לקרוא שם. מה שלומך ? איך העבודה ? דרך אגב, בן כמה טל כבר ? הולך כבר ? מעיף כל חפץ אשר נקרה בדרכו ? תודה על כל האי-מיילים ששלחת לי....אז זה מה שאתה עושה בעבודה , אה ??? תמשיך לשלוח כשיהיו לך עוד. תודה, נהיה בקשר, מוניק
דוגמא #2 25.9.03 מה נאחל לקראת השנה החדשה שנהיה בריאים שנהיה שמחים בחלקנו שנדע לעשות הרבה ולדבר מעט שתהיה לנו המון אהבה שכל דאגותינו יהיו העוגה שלא תפחה והעוף שנשרף שיהיה לנו המון זמן לפורום מתכונים ושיהיה לנו ש ל ו ם א מ י ת י שנה טובה מיכל ורונית ויש גם עוד הודעה אבל היא לא מעניינת... קיצר כבר שכחתי מזה... ופתאום
עכשיו לחצתי על השם שלי לראות את הכרטיס האישי שלי, ויש שם כזה משהו שרואים את כל ההודעות האחרונות שלך, ויש משהו שכביכול כתבתי בפורום מתכונים! קריפי!
מישהו משתלט עליייייייייייייייייי

נ ו ם

New member
אוי קרעת אותי לגמרי זהר! LOL ../images/Emo6.gif

זה ממש מצחיק!!! חחח באמת קריפי וגם ברזרק.

נ ו ם

New member
מילה באנגלית - berserk

שהיא לא קשורה למשפט שכתבתי אבל זו מילה משעשעת ואני מחבבת אותה.

זורקה

New member
אני מבקשת להתייחס ברצינות לבעייה של

שלי דמט
אני שונאת שזה עושה את זה
any way.... אם לך זה היה קורה את לא היית צוחקת! אתם חושבים שגם הזורקה השני שם לב לזה שאנחנו אותו אחד?!?! כי בעצם אני קיבלתי רק פעמיים את המסרים שלו ורק היום לראשונה הוא כתוב אצלי בכרטיס האישי... |זהרתוהה|

למעלה