אני לבד עכשיו...

Beautiful Scar

New member
מטאל זה מעולה:) ../images/Emo199.gif

זה לא עושה לי בחילה בכלל. זה מדהים
דווקא בלי לפגוע בחברי הפורום :S רובכם, אבל ממש רובכם, שומעים חרא של מוזיקה לדעתי :S זוהר ארגוב? מה לעזא.. ולא אוותר על תרבות הפריקונים כביכול.

Beautiful Scar

New member
אני לא סובלת אותך :S ../images/Emo199.gif

כפי שאמרתי, את ילדותית. את מרכלת מאחורי גבם של חבריך, ולא משנה אם אלו חבריך לפורום. אז חשה את עצמך שאת מעל כולם ולא מבינה בערכם של אחרים.:S את חתיכת פוזאיסטית.

Beautiful Scar

New member
ולאנשים בפורום אין להם ביצים..../images/Emo199.gif

להגיד לך מה הם חושבים עליך, בפנים:/ והם צריכים לסבול אותך כנראה.

איף, עלית על כולם.. מסכנים.

עכשיו מה הם יעשו שגילית לי ת'סוד הזה. תעשי טובה, ולכי לאבא החורג שלך. תודה שלום וביי.

detleth2

New member
זה עניין של טעם אז להרגע!

כמו שאני שומע כמה להקות מטאל אני גם אוהב גל חדש, ניו וייב, אי בי אמ ישן וחדש, אלקטרוניקה מעשרות סוגים שונים, מוסיקה גותית ותעשייתית ועוד...גם לאהוב רק מטאל זה חד גוני. אפשר לשמוע מאות סוגים של מוסיקה ולהפתח לכמה סגנונות. גם אני לא מתחבר כמעט לאף זמר או להקה ומעפעף כשאני קורא שאביב גפן או דין דין טובים, אבל גם במטאל יש מעט פנינות, כמו בכל סוג מוסיקה. זה כמו שתגידי שאייטיז קיטש שאני אוהב זה זבל, וזה כל היופי, שזה יורוטראש ויורופופ וזה הסגנון והמהות, אייטיז מזעזע ומאעפן, אבל זכותי לאהוב. שכל אחד ישמע מה שהוא רוצה ודי!! אני שמעתי היום עם חברה באוטו דיאמנדה גאלאס, שזו זמרת ששרה ב 12 אוקטבות מוסיקת ג'ז מעורבבת בסגנון גותי והיא מאוד אוונגרדית. אז היא לא אהבה ואני כן. אנד אוף סטורי.

Beautiful Scar

New member
F*ck You ../images/Emo199.gif

הוא לא אבא שלי. מה אתה דיסלקט? לך תעוף תשמע את הנינט שלך תעשה טובה =/

i love gay boys

New member
תגידי, מה את בסדר?!

זוהר ארגוב?! מה את שפויה?! מאיפה נחתת!? אני אישית לא סובלת ת'מוסיקה שלו או שום מוסיקה בסגנון^^. חוץ מרוק ישראלי, שלזה אני הכי מתחברת.. אני שומעת רוק קלאסי ועוד כמה^^. ותגדירי מטאל, כאילו להקות ספציפיות^^.

Beautiful Scar

New member
אני שפויה. ../images/Emo199.gif

פשוט ראיתי בשירשור אחר שמישהו כאן אוהב את זוהר ארגוב.. ונתתי דוגמא. מטאל? Edguy Tristania Iron maiden Exodus אוונטז'יה Avantasia [משהו כזה..] DreamTale קרידל אוף פילט :p Eruboros וכו' אין לי כוח לפרט ממש. אבל אלו הלהקות שבעיקר אני מקשיבה להם^^

חבר'ה תירגעו....

מה אתם רבים לי כאן?...מה אתם ילדים?...אני לא מבין..... תירגעו...מוזיקה לא צריכה לגרום כאן למריבות...שכל אחד ישמע מה שהוא אוהב וזהו....מה כל המילים האלה...יאללה חלאס.... כל אחד יחיה עם מה שטוב לו....אם זה מטאל רוק פופ פאנק או כל דבר אחר.... כולה מוזיקה........תירגעו...

למעלה