אני לא נורמלית??

Lylyana

New member
אני לא נורמלית??../images/Emo123.gif

אז ככה:הלכתי לקניות בגדים,אני הולכת ברחוב ומה אני קולטת?שלט:"כאן יש מידות גדולות ומידות נורמליות".מה???לא יודעת,אולי אני רגישה מדי.אבל לא נראה לי שאם אני לא מידה 38 אז אני לא נורמלית.מה דעתכן?אני סתם רגישה מדי?או שזה היה אמור להיות מנוסח קצת אחרת?

DREAM111

New member
ממש לא את לא סתם רגישה מידי

אני חושבת שזה חוצפה לכתוב כזו הודעה. את לפחות נכנסת לשאול אותם מי הנורמלים שקונים אצלם

sigalit33

New member
מה?????../images/Emo2.gif

על זה עוד לא שמעתי... אני לא מאמינה! אני מצטרפת לשאלתה של דרים, אמרת להם משהו על זה? אם לא, somebody should!

DREAM111

New member
שלומלום לך נחמד לראות אותך עוברת

ולו לרגע. את מוזמנת גם לשקוע בכורסא היא נוחה מניסיון.

Lylyana

New member
לא,לא אמרתי כלום...../images/Emo12.gif

הייתי כל כך בהלם.אבל נכנסתי לחנות וכל מה שמצאתי שם זה בחורה בקושי בת 18,בקושי מידה 36 (היא כנראה נורמלית)..אז לא התקפתי אותה,אני לא חושבת שהיא הייתה מבינה אותי כל כך. והחנות נמצאת בחיפה,בתחילת רחוב החלוץ,אז אין סכנה שתגיעו לחנות. אבל לפחות טוב לדעת שלא רק אני חושבת שזה ממש ממש לא לעניין מה שהיה כתוב.

madam pompadour

New member
ספרי לנו איפה החנות ../images/Emo73.gif

ומה קוראים אותה, כדי שנדע לאן לא ללכת...

למה לא ללכת? גל, קצת דמיון---

נלך לשם. את תביאי את הגרזן. אני אביא את הגפרורים. ***הבהרה: כותבת הודעה זו מתנגדת לאלימות מכל סוג שהוא, והיא בכלל בעד ללכת לשם ולבקש מהם לשנות את הכתוב בשלט***

DREAM111

New member
אני בעד ליצור עם החנות הזו קשר

פשוט להעיר את תשומת ליבם לרדידות שלהם.

hagith1

New member
לדעתי זה מי שכתב את השלט הוא

סתם מישהו שיש לו בעיה בהבעה בכתב/בע"פ. קשה לי להאמין שמה שנכתב זה מרוע לב/כוונה להשפיל מישהו.

sigalit33

New member
ובכל זאת צריך להסב את תשומת ה../images/Emo23.gif

של בעלי החנות, גם אם אין כוונה "רעה" מאחוריה השילוט.

הוא שאמרתי

בדרכי המיוחדת. אני גם לא חושבת שיש פה כוונה להעליב, אלא פשוט חוסר תשומת לב וחוסר טקט.

madam pompadour

New member
יאללה.."נשרוף המועדון"../images/Emo150.gif

גל, שמתנגדת באופן נחרץ לאלימות חוץ מהפעמים שלא...

למעלה