אני לא מעריצה...אבל...

Shiri from the block

Active member
מייקל רולזזזזז../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif ודווקא אני אוהבת חלק מהשירים של מרלין מנסון../images/Emo3.gif

efratushh

New member
מרלין מנסון הוא מקרה מיוחד...

לא מפליא לשמוע שהוא מפחיד ילדים, אבל.. אני אשתוק כי יש לי חברה שאוהבת אותו.. ועוד אנשים מוזרים שכאלה..

magicgirl1983

New member
לא יודעת מה הקשר

בפעם האחרונה שניסיתי לקרוא עיתון נוער ניגעלתי מהרדידות. ורק אז נפתחתי לכמה פירסומות יש לעומת כמה כתבות נורמליות יש... רמז...יש יותר פירסומות.. אבל ייתכן מאוד שאחותך קוראת את זה כי זה זמין לה...גם אני אקרא אם זה יהיה זמין לי...במיוחד בישיבות ארוכות...אהמ... לעזאזל בישיבות ארוכות אני לפעמים נואשת ואני קוראת את מה שכתוב מאחורי השמפואים שלי, תתפלאי כמה חרא תוקעים לנו שם...

efratushh

New member
תודה רבה לך!

את לא יודעת כמה כיף לשמוע אותך אומרת דברים כאלה, ברור שאת אומרת את מה שאת באמת חושבת, ואנחנו שומעות הרבה אנשים שנטפלים אליהם בלי סיבה, אז תודה לך.

magicgirl1983

New member
אם הם לא היו משתבחים

הייתי מבינה את הירידות...היום אין סיבה לרדת עליהם.. אני אומרת את דעתי שהיא לא דיעה של מעריצה...אלא דיעה של אחת ששומעת. הם ממש טובים...ואם כל כמה זמן הם יוציאו דברים יותר טובים מקודם, רק יתווספו אליכם מעריצים.. הם רק מוסיפים למוזיקה הטובה באמת, ומורידים את מפלס מוזיקת הזבל שיש היום. הם הוכיחו את עצמם כמשהו שהוא לא חד פעמי כמו הרבה להקות אחרות... וההפתעה הטובה שהם השתפרו, אני אומרת לכם שהייתי המומה מהביצוע ומהמילים.. ואני שמחה שהצלחתי לשמח אותכם...זו היתה הכוונה שלי!!

Eti No Name

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo14.gif

הוצאת לא רק לי את המילים מהפה
וזו הסיבה העיקרית שאני מעריצה אותם כ"כ המון זמן

efratushh

New member
אני לא מסכימה איתך במשו אחד.

אני דווקא תמיד אהבתי את הביצוע שלהם, גם בדיסקים הישנים, אבל... גם אני הופתעתי, אני הכנתי את עצמי לדיסק מאלף, אבל לא ידעתי שהוא יהיה כ"כ טוב!!! הם מתעלים על עצמם בכל פעם מחדש!

magicgirl1983

New member
אני מניחה שאת מעריצה

אז ברור שתחשבי שכל שיר שאיי פעם הם הוציאו נשמע טוב.. אני אומרת את זה בתור לא מעריצה...שזה משהו יותר טוב! ואנחנו כן מסכימות...הם בהחלט התעלו על עצמם...

זהבית 1

New member
ברוכה הבאה

כן הם ממש ענקיים חולה עליהם 10 שנים אני שומעת ונהנת כל פעם מחדש וממש מאושרת שהם חזרו ובגדול כמובן שזה הרבה יסכימו איתי

למעלה