אני לא מעריצה...אבל...

magicgirl1983

New member
אני לא מעריצה...אבל...

את הבקסטריט בויז שמעתי לראשונה בגיל 12...ואז חברה שלי הכריחה אותי ללמוד את השמות שלהם בע"פ...חוץ מניק קרטר אני לא זוכרת אף אחד מהשמות. אני חייבת לציין שפעם הם נשמעו מאוד ממוסחרים, בערך כמו שכריסטינה אגילרה ובריטני ספירס נשמעו לי בהתחלת דרכן ויש להן לשתיהן עוד דרך ארוכה.. הבקסטריט פשוט השתפרו בצורה שלא תיאמן...מאז בלאק אנד בלו (אם אני לא טועה) הם מוציאים שירים כל כך טובים. שפשוט בא לבכות. את השיר האחרון ששמעתי שלהם, לא חשבתי לרגע שהם שרו עד שהחבר שלי העיר את צומת ליבי שאילו הם הבקסטריט בויז. אני מקווה שהם ימשיכו להוציא שירים נפלאים כמו השיר האחרון, ההרמוניה של הקולות והמילים פשוט נפלא!

magicgirl1983

New member
לפחות יצא זכאי ../images/Emo3.gif

ובצדק...עקבתי אחרי המשפט בדריכות...חייבת לציין שלא סתם יצא זכאי.

Eti No Name

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo14.gif

סתם נטפלו אליו

Shiri from the block

Active member
גם אני עקבתי.. והמשפחה התובעת פשוט יצאה מגוחכת עם כל השקרים שלהם וכל הסיפורים הסותרים שהם סיפרו..

Shiri from the block

Active member
שמחה שאהבת את השיר החדש../images/Emo13.gif. (גם במילניום יש להם שירים מצויינים)

Eti No Name

New member
ואיי../images/Emo9.gif ../images/Emo14.gif

זה כ"כ כיף לראות אנשים שאוהבים שירים שלהם
הדיסק החדש כ"כ מומלצץ [הוא ממשיך את הקו של אינקומפליט,אבל השירים שונים ממנו] תקני

magicgirl1983

New member
למרות שאני לא שייכת לפורום

רק בגלל שהם עשו קפיצה אדירה, והם לדעתי הפכו למקצוענים אמיתיים, מגיע למעריצים וגם להם לדעת שיש מישהו שחושב שעכשיו הם בשלים ועכשיו שווה וכדאי לשמוע אותם. אני לא יודעת מה הביקורות על הדיסק החדש (אשמח אם מישהו ימצא לי), אבל אני אקנה אותו אם הוא איכותי כמו שאני חושבת. לפי ההיכרות שלי עם בלאק אנד בלו (חברה שלי לקחה לי אותו אז...אממ...ההיכרות היתה קצרה) הם שמרו על איכות טובה לאורך כל הדיסק. יש שם משהו טוב, והוא צריך להימשך... אני מאוד שמחה שהם הוציאו שיר כזה נהדר, שממש ממש הראה שהם כמו יין...רק משתבחים עם הגיל. אני חושבת שמגיע להם קרטיד ענק על עבודה קשה, כי להגיע לכאלו הישגים זה משהו מאוד קשה.

Eti No Name

New member
אם שמעת את B&B ואהבת ../images/Emo14.gif

אני יותר מבטוחה שתאהבי את נבר גון
[אגב הדיסק מקום 7 בארץ!
] אני אחפש לך ביקורת [רוב הביקורות של הדיסק ממש טובות
] ואם בא לך היום התפרסמה כתבה בראש1 ברוחב של 3 עמודים [כן,לשם שינוי הכתבה היתה חיובות ביותר] על האלבום,ועליהם בכללי

magicgirl1983

New member
אני בת 22

אני לא ראיתי עיתון נוער כבר 5 שנים... האמת שאני מעדיפה ביקורת של "בוגרים" ...כמו "רייטינג" וכאלה. אני מוכנה לחכות... אני אראה מה זה נבר גון...- אני קונה מה שנשמע לי טוב..

magicgirl1983

New member
אני דווקא דיברתי על העיתון

אני מניחה שיש פה גם כמה בנות 30...או לפחות קוראות בסתר.. פעם הם היו להקה של ילדות קטנות, היום הם משהו איכותי.. תודה על הקישור! האמת שהוציאו לי את המילים מהפה... הרכב מנצח לא מפרקים. אני בטוח אקשיב לפני שאני קונה.. ואני לא הולכת להצתרף...עברתי את הגיל של הערצה..ולצערי אני עדיין שומרת לי מקום למוערץ לשעבר שלי..מייקל ג'קסון.- אומנם אני לא מעריצה..אבל מוזיקה איכותית נשארת איכותית.. אל תגידו איכס...אני לא אומרת איכס אפילו לא על מרלין מנסון- אסרו לשדר קליפים שלו בשעות מסויימות כי הוא מפחיד ילדים.

Eti No Name

New member
מה../images/Emo2.gif ../images/Emo14.gif

הרוב פה אם לא כולם מעריצים את המוזיקה של מייקל!
הוא מלך.
.

magicgirl1983

New member
לא חייבים לאהוב..

לא צריך להעריץ...אפשר לכבד.. חוצמזה- אני כיום במצב שאני לא מעריצה, אלא אוהבת מוזיקה. של כל מני זמרים...

למעלה