אני לא מסוגלת..

BaBy LiS

New member
אני לא מסוגלת..

סוריי שהעליתי ת'נושא הזה 1984784758473574865864736 פעם [כן בידיוק..!!] קיצר מה שאני מנסה להסביר לעצמי מה שאתם ניסיתם להסביר לי ומה שאני לא מסוגלת לקלוט... אני גורמת סבל לעצמי ואני צכה לשכוח אותו.. הדרך הכי טובה זה לא לראות אותו.. אבל הבעייה..=>> כל פעם שאני יוצאת החוצה אני רואה אותו.. כל פעם שאני נכנסת לאיסי אני רואה אותו ישר מחובר.. בחוץ אני ואמרת לו היי כזה סתם מוואה היי ביי ובאיסיקיו.. אין אני לא יכולה לא לשלוח לו הודעה.. אני לא מסוגלת למחוק אותו מהרשימה אבל זה מה שהשכל אומר לי.. ואני כבר לא יודעת מה לעשות.. אני אוהבת אותו... רציני.. וחברה שלי גם התאבה בו.. זאת היהידה הכי טובה שלו... ואני כבר לא יודעת מה לעשות.. יש לה סיכויים של 99% מתוך 100%...=\ אני לא מצליחה לשלוח אותו!!

יאא

את מי את לא יכולה לשכוח את אייל או את איתי? ואת לקחת לי את המשפטים! טוב נו אני מרשה לך.. no mor love in this world אני הבאתי אני המצאתי! =] לוף יו מאוד מאוד אורלי

sh53

New member
ברוכה הבאה הסטלנית ../images/Emo140.gif

מקווים לראותך עמנו כאן כמה שיותר, הפורום שלנו הפורום הכי חם בתפוז, אבל אל תדאגי בקיץ יש לנו כאן מזגן.

sh53

New member
את ההגיון הבנת, נשאר ליישם

מה עושים כשהרגש משתלט על ההגיון? נותנים לזמן לעשות את שלו. בינתיים נופלים, בינתיים נכווים, בינתיים יורדות הדמעות, בינתיים עושים דברים שפוגעים בנו (לשלוח הודעות באי סי קיו, לומר היי בתקווה שהשיחה תתפתח וכו') וכו' - אני מניחה שבאיזה שלב זה יחלחל פנימה ומה שאת לא רוצה לקבל, את תקבלי את זה לאט לאט, אבל בדרך הקשה לצערי. לפעמים אהבה היא דבר הכי כואב

sh53

New member
את ההגיון הבנת, נשאר ליישם

מה עושים כשהרגש משתלט על ההגיון? נותנים לזמן לעשות את שלו. בינתיים נופלים, בינתיים נכווים, בינתיים יורדות הדמעות, בינתיים עושים דברים שפוגעים בנו (לשלוח הודעות באי סי קיו, לומר היי בתקווה שהשיחה תתפתח וכו') וכו' - אני מניחה שבאיזה שלב זה יחלחל פנימה ומה שאת לא רוצה לקבל, את תקבלי את זה לאט לאט, אבל בדרך הקשה לצערי. לפעמים אהבה היא דבר הכי כואב.

cami y luly

New member
שמעי ליסוש..

אם את באמת רוצה את צריכה להחליט שאת רוצה לשכוח אותו! את לא צריכה לסבול בגללו!! דברי איתי באייסי..

נינושש

New member
ליסו'ש

תיראי אין הרבהמה לעשות.. כל תהליך של שכחה או תהליך ארוך קשה וכואב.. אבל גם איתו כמו על כל דברים בחיים צריך להתמוד..! לאב יו.

spiritspirit

New member
ליסוששש.....

אני מאחלת לך שיהיה לך בהצלחה עם כל מה שתחליטי לעשות אוהבת אותך, נועה

למעלה