תראה
אני חושב שזה קצת קיצוני להגיד על שיר לשהם דפוק. אז אולי אתה עוד צעיר ולא רגיל למוזיקה שתרבות הפופ לא דוחפת לך דרך הרק**ם. כשאנשים מתחילים לשמוע זפלין הם עוד לא רגילים לזה לפעמים. לפעמים הם ציפו למשהו שונה והם לא היו רגילים למוזיקה מתור הזהב של הרוק... אני התחלתי לשמוע אותם כשהם עוד היו אחת מחמש הלהקות היחידות ששמעתי בערך... האמת שדווקא אהבתי, אבל היו דברים שנראו לי משונים קצת. לקח לי דקה שתיים והתרגלתי
המוזיקה של לד זפלין היא מחזית המוזיקה לדעתי. הם בדקו את גבולות הז'אנר והעזו ליצור מוזיקה שונה ומרעננת. לדעתי בסופו של דבר אתה תבין את זה. ואם לא, העולם הסתדר יפה מאוד עם מיליארדים שלא אהבו את זפלין, אבל אני לא ממליץ לך להכריז על זה נחרצות בפורום זפלין. חוצמזה, אם אתה טוען ששיר שלהם לא טוב, אז לפחות תכתוב על איזה שיר אתה מדבר. ככה אני אוכל להבין מה גרם לך לחשוב ככה. תקשיב לשירים הבאים, ואז תגיד לי מה אתה חושב עליהם. since I've been loving you heartbreaker babe I'm gonna leave you all my love stairway to heaven אלה יתאימו לך יותר אם אתה רק מתחיל לשמוע אותם אחר כך תמשיך לשאר השירים שלהם ותאהב גם אותם. אם לא, הפסד שלך...