אני לא ממש מבין....

BerSerKer11

New member
שמעתי היום את אחד השירים ....

של לד זפלין משנת 1969 ואל תעלבו אבל זה היה אחד השירים הכי דפוקים ששמעתי אי פעם

I Disappear

New member
אין להם שיר דפוק מ69

אבל אם פופיסט שאל בפורום לד זפלין... איזה שיר זה היה?

טוב לא כל השירים שלהם היו מצוינים.

אני יכול רק להגיד ש The Lemon Song מבעס לי את הצורה

בטריה

New member
כן, הוא לא משהו לפי דעתי..

למרות שהבאס של ג'ון פול ג'ונס בשיר הזה גדול!

AeroTom

New member
אני חושב שהוא שיר מאוד טוב

כל השירים לדעתי בזפלין-2 הם מדהימים. ממליץ לשמוע גם את הגרסה של השיר של ה-Black Crowes עם ג'ימי פייג'. גורם לדעתי לחשוב על השיר יותר בחיוביות. ממש ממש מגניב שם.

jimorrison

New member
../images/Emo45.gif

חוץ מהחל של הבלק קראוס..לא יצא לי לשמוע אותם עדיין

AeroTom

New member
שווה לשמוע

זה 9 דקות שם ומבוצע נהדר (כמו כל השירים ב-Live At The Greek). יש באלבום הזה ביצועים מדהימים.

jimorrison

New member
כן הבנתי שזה דיסק טוב

אני ממש רוצה לקנות אותו.. רק אני מחפש אותו במקומות אחרים..אני לא רוצה לקנות אותו בטאוור רקורדס

נכון..הוא לא קשור...וחוץ מזה

הוא גם מבאס
..סתם תיקנתי אותך...

בטריה

New member
תשמע...

נכנסת לפורום שלנו כדי לקבל קצת מידע על "לד זפלין" מאנשים שאוהבים את המוסיקה שלהם... זה סבבה לגמרי, אבל ההודעה האחרונה ששלחת היא לא במקום בכלל...

electric blues

New member
תראה

אני חושב שזה קצת קיצוני להגיד על שיר לשהם דפוק. אז אולי אתה עוד צעיר ולא רגיל למוזיקה שתרבות הפופ לא דוחפת לך דרך הרק**ם. כשאנשים מתחילים לשמוע זפלין הם עוד לא רגילים לזה לפעמים. לפעמים הם ציפו למשהו שונה והם לא היו רגילים למוזיקה מתור הזהב של הרוק... אני התחלתי לשמוע אותם כשהם עוד היו אחת מחמש הלהקות היחידות ששמעתי בערך... האמת שדווקא אהבתי, אבל היו דברים שנראו לי משונים קצת. לקח לי דקה שתיים והתרגלתי
המוזיקה של לד זפלין היא מחזית המוזיקה לדעתי. הם בדקו את גבולות הז'אנר והעזו ליצור מוזיקה שונה ומרעננת. לדעתי בסופו של דבר אתה תבין את זה. ואם לא, העולם הסתדר יפה מאוד עם מיליארדים שלא אהבו את זפלין, אבל אני לא ממליץ לך להכריז על זה נחרצות בפורום זפלין. חוצמזה, אם אתה טוען ששיר שלהם לא טוב, אז לפחות תכתוב על איזה שיר אתה מדבר. ככה אני אוכל להבין מה גרם לך לחשוב ככה. תקשיב לשירים הבאים, ואז תגיד לי מה אתה חושב עליהם. since I've been loving you heartbreaker babe I'm gonna leave you all my love stairway to heaven אלה יתאימו לך יותר אם אתה רק מתחיל לשמוע אותם אחר כך תמשיך לשאר השירים שלהם ותאהב גם אותם. אם לא, הפסד שלך...

electric blues

New member
חחחחחחחח

גם אותי זה הבהיל קצת בהתחלה... אבל יש אנשים עם חוש הומור סאדיסטי וחולני במקצת

BerSerKer11

New member
אוקיי.........

שמעתי רק שיר אחד של לד זפלין בכול החיים שלי זה היה זה שסיפרתי לכם משנת 1969 אני לא בטוח איך קוראים לו אבל זה היה כזה שיר איטי ומשעמםבקיצור עד היום לא ידעתי מי זה לד זפלין תמיד ראיתי בסרטים שכתוב על מטוסים מכוניות בכול מיניי כלי תחבורה כתוב: Led Zeppelin Rulezz. ולא ידעתי מי זה אז יום אחד התחלתי לחפש מידע על לד זפלין ולא מצאתי אבל אז במקרה ראיתי שיש פורום אליהם כי אני כבר רשום בתפוז אז כשראיתי חשבתי לשאול מי זה לד זפלין אני יודע שזו הייתה שאלה טיפשית לדעתכם אבל תבינו שאני לא מכיר את לך זפלין מספיק טוב כדי להעריץ אותם אבל אני עוד ישמע כמה שירים שלהם....

למעלה