אני לא ממש מבין....

BerSerKer11

New member
אני לא ממש מבין....

מי זה לד זפלין באיזה שנים הם שרו למה הם לא מנגנים יותר?

ווהו מדברים על חורים בהשכלה..

לד זפלין זו הלהקה שבזכותה אתה שומע היום את המושג "רוק כבד" ומלא להקות ענק שקיימות רק בזכות התהוותה. היא הייתה קיימת מ- 1968 עד- 1980 לאחר מות המתופף אשר הביא להתפרקות... זה עונה על השאלה האחרונה....

BerSerKer11

New member
טוב....

למה אתה כזה עצבני אני פשוט לא מכיר אותם בגלל זה שאלתי ו עוד דבר עם הם לא שרים יותר על מה אתה בדיוק מדברים בפורום הזה?

electric blues

New member
פחחחח קרעת אותי בנאדם...

לד זפלין אולי היתה להקה שהשפיעה מאוד על ההבי מטאל בהתהוותו, אבל להגיד שהם היו להקת מטאל זה כמו להגיד שהנדריס זה היפ הופ... תהיה לי בריא גבר...

בטריה

New member
עברתי על הדף הראשון פה בפורום שוב

וזה ממש מוזר וטיפשי שאתה מתקן מישהו שכותב כאן בפורום בקביעות בזה שאתה אומר שזפלין זה מטאל ולא רוק כבד (ואתה עוד אומר את זה בכזאת נחישות, כאילו אין לך ספק שאתה צודק), ואיזה כמה שרשורים מתחת אתה מבקש שנזהה לך את השיר stairway to heaven, שזה אחד השירים היותר ידועים שיש והיותר ידועים של זפלין... אם אתה לא מכיר את השיר stairway, זה אומר שאתה לא ממש מכיר את זפלין ויודע הרבה עליהם... אז במצבך לתקן מישהו, ועוד "לתקן" עם כזאת שטות, זה לא ממש חכם, אתה לא חושב?

please die

New member
זה דיי נשמע כמו מטאל

לדעתי כי זה עם הרבה גיטרות וכל השטויות עזבו אני לא מבינה בזה

בטריה

New member
זה לא נשמע כמו מטאל!

תשמעי להקות מטאל כמו מטאליקה, פנטרה, איירון מיידן (למרות שאני אישית לא הייתי מגדיר אותם מטאל, הם עדיין מוגדרים ככה) וכו'... זה לא דומה בכלל... ואם את לא מבינה בזה אז אל "תתקני" מישהו בכזאת נחרצות, כי את סתם אומרת שטויות ומטעה אנשים...

please die

New member
זה לא שבאתי ואמרתי את הדעה

שלי כאילו אני יודעת משו מהמוסיקה הזאת זה די נשמע כמו מטאל לא כמו רוק או שאני פשוט לא יודעת מזה (וכנראה שכן...*) אז שיהיה

בטריה

New member
וזפלין זה בכלל גיטרה אחת עם גיטריסט

אחד... נכון שהוא עושה לפעמים double taping אבל זה ממש לא הרבה גיטרות... וגם מטאל זה לאו דווקא הרבה גיטרות, זה סגנון שונה עם סאונד שונה...

I Disappear

New member
מטאל זה משהו אחר

סיגנון נגינה אחר... יותר שימוש בתופים, בס... וכו' וכו'

הוא צודק לד זפלין זה אכן מטאל

ובריטני ספירס היא מלודיק מטאל
תעשה לי טובה!(עומרי שתוק!)לד זפלין ממש לא מטאל וגם לא נשמעים כמו הם רק השפיעו על להקות רוק כבד ומטאל רבות רבות(בינהם מטאליקה
)וזהו..אבל להגיד שהם מטאל...LOL

electric blues

New member
הם בהחלט

אחת הלהקות החשובות והמשפיעות ביותר על הרוק הכבד, אבל אי אפשר להגיד שהם המציאו אותו. היו עוד להקות שקמו סביב אותו זמן (למשל דיפ פרפל ב67') אבל בהחלט זפלין אחת הלהקות החשובות והמשפיעות ביותר ברוק הכבד. הם גם היו מאוד מגוונים, בניגוד להרבה להקות מודרניות. היו להם שירים עם אופי מיוחד משלהם, אפילו שהיה בהם מגוון גם אחד לעומת השני... טוב אני לא רוצה להיסחף פה למגילה, בקיצור בנאדם תשמע אותם הם אחלה להקה... אחת הטובות ביותר לדעתי.

I Disappear

New member
אולי הם לא טובים כמו לינקין פארק

ולא מוכשרים כמו בקסטריט בויז, ולא מפורסמים בעולם כמו שירי מימון, ולא איכותיים כמו סאם 41.... אבל הם אחת מהלהקות הכי משפיעות ומפורסמות בעולם, וכמו שאמר זה שמעליי, הם אחת הלהקות הכי משפיעות ברוק הכבד... והרבה להקות קיימות בזכותם..

למעלה