אני לא מוכנה לזה!

Mashina Girl

New member
ממ אני אוסיף את התיקון שעשיתי..

כניצול שירשור,אם תרשי לי.. גם לי לא הגיבו ממש
אכן פוגע...אפילו אם הדולי שלי מכוערת אתן מוזמנות להגיב ולהגיד את דעתכן! וכמובן הערות בונות,כפי שכבר ציינתי בהודעה שכמעט אפח´ת לא טרחה לפתוח..

Mashina Girl

New member
ועוד משהו...

כן,אני יודעת שהשיער עדיין נראה גרוע.. שיחקתי עם עצמי שם קוביה כן קוביה לא... כי לא ידעתי מה לעשות... שוב - אשמח לקבל הצעות לשיפורים <לא שמישהו בכלל שם עלי
>

Pink Punk Girl

New member
האממת היא שאני חושבת...../images/Emo28.gif../images/Emo105.gif

תרדי רק אם את באמת רוצה לדעת........... הבובה מ~ה~מ~מ~ת ~~!! היא ממש מיוחדת לפי דעתי... המשיכי כך, שיר רואה לאנשים כן איכפת ממך !! ד"א הכנתי בובה חדשה ואני מאוד אשמח אם תגיבו לי עלייה (פעם שלישית שאני משרשרת אותה !!)

Mashina Girl

New member
../images/Emo9.gif

חמודה
גרמת לי להסמיק... יש לך הצעות איך לעשות את השיער עם הקבוצות האלה,כמו שסיגל הסבירה? פשוט ניסיתי וזה יוצא גרוווועעע.... והבובה שלך נורא יפה! אבל לדעתי קצת הגזמת עם הורוד מעל לעין
ואממ...השיער,למה יש לו שוונצים מאגניבים כאלה
אבל בסה"כ הכללי - יצא מאוווווד יפה! הלוואי עלי להיות מוכשרת!!

Hugs a Kisses

New member
תגובה לה לה לה לה לה לה

הדולי יפה יחסית, אבל זאת לא דרך להלעליב, פשוט שיער בצורת שחמט הוא הכי רחוק מלהיות ריאליסטי ומנקודת המבט שלי יפה, צריך לדעת לנסות, וזה באמת קשה בהתחלה אבל ככל שתנסי ככה זה יהיה לך יותר קל... תנסי! שלך לילה טוב

Mashina Girl

New member
חחח../images/Emo13.gif

באמת שחמט..שיעמם לי ולא ידעתי מה לעשות... אבל זאת הייתה וואחד עבודה,השחמט הזה
יש לך מושג איך עושים שיער בקבוצות? <ובא לך לעזור לי? *
*>

natnat199

New member
שלומות

שמעתי שאת המנהלת. אז שלום! את יכולה פליזי לשלוח לי בייס? תודה

greeneye

New member
so sorry, so sorry!../images/Emo10.gif

לא התכוונתי! מצטערת שאני בדרך כלל לא מגיבה על דוליז! פשוט אין לי כח...לכתוב כל הזמן- איזו דולי מהממת.... כולן פה עובדות, ועושות דוליז כ"כ יפות הלוואי עלי!!!! תמיד כשאני רואה דולי מדהימה במיוחד אני חושבת לעצמי:"אני אגיב אחרי שאני אקרא את ההודעות", וכך אני מאבדת את ההודעה ושוכחת לכתוב תגובה! sorry!!!! אז עכשיו אני אגיב לכל מי שהתלוננה בשרשור- טינק- העיניים פצצה!!!! אבל אני לא מתה על הסוג הזה (על הדוליז האלה)!!! sugarbabe1- את עושה בגדים מהממים! איזה צבעים יפים!! אבל השיער (לפחות בראשונה) הוא מאחורי הראש- תוסיפי קצת פוני. agelic girl- מהממת!! מדהימה!! מושלמת!!!! mashina girl- הבגדים פשוט מדהימים!!!!!!! הבעייה היא השיער. הצורה בסדר, אבל עשית אותו מעט כמו לוח שחמט צהוב... לדעתי כדאי לך להצליל את השיער, בערך כמו את הבגדים- יותר נכון כמו הדף הזה, ש...ששבלולינה עשתה (
) יש פירוט לעשיית שיערות... מקווה שניחמתי מישהו!

i love MJ

New member
הבובות האלו

כל כך מדליקות! מי המציא את זה?
טוב אני כל מה שהכנתי עד עכשיו

למעלה