אני לא מבינה משהו.

didisney

New member
יש לה קול מיוחד...

לבריטני יש קול מיוחד שלאף אחד אין. תקשיבו לשיר from the bottom of my broken heart שיר מדהים והיא שרה אותו בקול מיוחד.

Upon The Ashes

New member
טוב ילדים....

תקבלו קצת חינוך.... דבר ראשון, כמוזיקאי, אני אומר לכם שהקול של בריטני זה קול עלוב מאוד... "קול עמוק", את יודעת בכלל מה הכוונה של קול עמוק???? יש משפט עתיק וחכם שאומר - אם אתה לא יודע עדיף שתשתוק! את השירים שלה היא לא כותבת בכלל! תווים היא לא יודעת! ומילים היא גם לא כותבת, חברת התקליטים שרוצים להרוויח בוחטות של כסף מילדים כמוכם כותבים שירים ומילים כמה שיותר קליטים ו"מגניבים" ואתם כמובן ילדודס, קונים את העניין שירים עם משמעות??? רוצה מילים עם משמעות, הנה לך(אם בכלל תביני, מילים באנגלית גבוה מאוד): There is a mask" That covers up one´s true intentions Once removed, things become very clear Analyze behavior patterns to see beneath The person that is presented to you Vulnerable through trust Life is a twisted maze of obstacles Presented by people with a secret face What´s on the outside Is not always all that is real Live by caution, what I feel When things are reversed People are shown for what they are The truth is revealed Banish the false Pacifying moments with an acquired disguise to obtain The things they want By the anguish of someone else Materialistic motives are fulfilled Cherish the true Vulnerable through trust Life is a twisted maze of obstacles Presented by people with a secret face" אם תביני בכלל חצי מילה מהמילים ומהמשמעות המאוד עמוקה של המוזיקאי שיש לי אליו הכי הרבה הערכה שכתב אותן ומת לפני כמעט שנה מסרטן... ולא סמלי מגניבות ומסרחיות כמו בריטני וMTV אז ילדים, תתבגרו לעזאזל!!!

Upon The Ashes

New member
ואני רוצה להבהיר משהו...

לא שאני חייב לכם משהו, אבל עדיין לא באתי להגיד לכם מה לשמוע, אלא פשוט להוציא אותכם מהבועה שאתם חיים בה, בועת הMTV וההערצה העיוורת

יופי אריה... זה בדיוק מה שחסר

ילדות בריטני מפגרות שיעברו להעריץ את דת´. "כאילו צ´אק שולדינר היה כזה כוסוןןןןןןןןן יוווווו אני מוכנה להתאבד רק כדי לפגוש אותו בגן עדן. איפה הסכין שלי?" שימשיכו לא להבין במוזיקה ולהחזיק בדעות מפגרות... מה אכפת לך? זה משעשע.

חחחחחחחחחחח דור....

הרגת אותי... עזוב, הן לא יאהבו דת´ בחיים. הן אפילו לא יכולות לקרוא אנגלית! בגלל זה הן כל כך בטוחות שביצ´ני היא גאון. אגב, זה באמת משעשע, חחחח נראה לי אני הולכת להתנחל בפורום הזה באופן קבוע, אף פעם לא חשבתי שאנשים טיפשים זה מצצחיק. זה תמיד עיצבן אותי, אבל עכשיו כשאני רואה את ההודעות של הפחולות פה ובעיקר של "בריטני המקורית" זה ממש הורג אותי! "בריטני מושלמת! תאריצו אותי! שלחם בלה בלה בלה" אני מתפלאת שהן כותבים בריטני ולא בריתני. בכל מקרה, לא מתפקידי ללמד אותן לכתוב אז אני פשוט אשתוק עכשיו

TetiBETTY

New member
נשמה שלי...

בריטני זה שם לועזי אפשר לכתוב עם ט´ ואפשר עם ת´ אבל כל העולם ואישתו כותב עם ט´... כמו תורכיה=טורקיה טלוויזיה=תלוויזיה,גם זה יכול להיות... לא חשוב

שטויות... יש מילים לועזיות שאפשר

לכתוב בכמה צורות, ויש כאלה שלא. T הופכת לט´ בעברית (טורקיה זה מקרה מיוחד, טורקיה זאת הדרך להעביר מלועזית, אבל אם אני לא טועה אם מעבירים מתורכית\ערבית באמת צריך להעביר תורכיה) ולעומת זאת TH הופכת לת (כמו הלהקה הישראלית LEHAVOTH).

מה זה מטאליסט?

זה לא המופרעים האלה שסוגדים לשטן ולמרלין מנסון? (צרי קשר באיסיקיו, 125060454, שלחתי לך בקשה לאישור)

לא!

יא טיפש! מה אתה לא יודע מה זה? אח שלי הגדול אמר לי שזה פריקים! איכס!!! הם אוכלים חתולים!
ואתה מודע לעובדה שפרסמת עכשיו את האייסי שלך בפורום של ביצ´ני אה?

שלא לדבר על המשוגעים האלה שהם

אוהבים! איכסה המרלין מנסון הזה ראיתי קליפ שלו פעם באמטיוי הוא כזה מגעיל פיכסהההה! אמאאאאאאאאא! איפה הגלידה שלי? אבל פרד דארסט דווקא מה זה כוסון ומאגניב! וראיתי פעם איזה קליפ light a candle for the slave או משו כזה של איזה להקה cardal ofilth וזה מפחיד! פרר! יומיים לא ישנתי אחרי שראיתי את זה! איך אפשר בכלל להנות מזה במקום מבריטני ולינקין המאגניבים? כן, זה יהיה בהחלט משעשע לראות ילדות בריטני זועמות מציפות את האיסיקיו שלי. ועכשיו תסלחו לי, אני רעב והגיטרה שלי קוראת לי.

TetiBETTY

New member
אל תדאג,אני לא אקרא לך...

נשמה
איך אתה רוצה
שטן
תבחר מה שאת הרוצה ואני ארשום...(אל תיקח את השם אישית,פשוט אין מילה הפוכה לנשמה,שלא תתחיל לקלל....)

אהמ! ושוב אני אגיד!

אני מדברת בלשון נקבה, משמע- אני בת!!!!! דבר שני, פשוט אל תקראי לי, ואם כבר את רוצה לקרוא לי, אז בניק-ניים שלי

Kyen

New member
חחחחחח תלויזיה.... איזה דיסלקטים..

בכל מקרה, לבריטני באמת יש קול עמוק... (קול עמוק, גרון עמוק, זה משנה?) שתי הסיבות היחידות שאנשים מעריצים אותה זה שהיא כוסית ושדוחפים להם את השירים שלה במוח כל הזמן מה כל כך יפה במילים של I´m a slave 4 u? אני אישית חושב שהיא סתומה לגמרי לפחות היא נראית טוב...

למעלה