כי אם לא יחפרו הם יפוטרו מחוסר תעסוקהכל היום הנושא של מזג האוויר, שלג לא שלג, רוח לא רוח.... צריך להיום וצריכים לחפור על זה כל היום בכל ערוץ ובכל תוכנית חדשות....
יווו כמה הם חופקים....
אז טוב שיחפרו רק על הנושא הזה...כי אם לא יחפרו הם יפוטרו מחוסר תעסוקה![]()
זה שחקן חיזוק להפחיד והפחיד.אז טוב שיחפרו רק על הנושא הזה...
נכוןכי אם לא יחפרו הם יפוטרו מחוסר תעסוקה![]()
תגידי תודה שהחפירה היא רק על מזג האוויר הסוער ולא על רעידת אדמה הרסנית שפגעה במדינת ישראל חלילה ולא על רקטות כאלה ואחרות. לו אני במקומך, הייתי עובר לערוץ סדרות כלשהו, מתכרבל בכירבולית נעימה, מכין לעצמי כוס תה מהביל ומתרכז במשהו שאולי יתרום לי לנפש ולא יחפור לי על מספר הנדבקים בממיקרון, או בשלג שלא יירד. נצלי בכיף את אספקת החשמל שלא נקטעה (עדיין), ושתפי אותנו במה שנראה לך כראוי לצפייה.כל היום הנושא של מזג האוויר, שלג לא שלג, רוח לא רוח.... צריך להיום וצריכים לחפור על זה כל היום בכל ערוץ ובכל תוכנית חדשות....
יווו כמה הם חופקים....
זה מה שאני עושה..... מעבירה ליוטיוב או סרט טובתגידי תודה שהחפירה היא רק על מזג האוויר הסוער ולא על רעידת אדמה הרסנית שפגעה במדינת ישראל חלילה ולא על רקטות כאלה ואחרות. לו אני במקומך, הייתי עובר לערוץ סדרות כלשהו, מתכרבל בכירבולית נעימה, מכין לעצמי כוס תה מהביל ומתרכז במשהו שאולי יתרום לי לנפש ולא יחפור לי על מספר הנדבקים בממיקרון, או בשלג שלא יירד. נצלי בכיף את אספקת החשמל שלא נקטעה (עדיין), ושתפי אותנו במה שנראה לך כראוי לצפייה.
זה מה שאני עושה..... מעבירה ליוטיוב או סרט טוב
כדי שהסבים והסבתות יעשו את המוות להורים לא לשלוח את הילדים לביה"ס פן ימסו, יחלו או שד יודע מה.כל היום הנושא של מזג האוויר, שלג לא שלג, רוח לא רוח.... צריך להיום וצריכים לחפור על זה כל היום בכל ערוץ ובכל תוכנית חדשות....
יווו כמה הם חופקים....
ככה זה בכל תחום,,יש שלשלתכל היום הנושא של מזג האוויר, שלג לא שלג, רוח לא רוח.... צריך להיום וצריכים לחפור על זה כל היום בכל ערוץ ובכל תוכנית חדשות....
יווו כמה הם חופקים....
אלו ימי חדשות חלשים. משמע חייבים לחפור על משהו. ברוך ה' יש מזג אוויר מעניין אז חופרים על זהכל היום הנושא של מזג האוויר, שלג לא שלג, רוח לא רוח.... צריך להיום וצריכים לחפור על זה כל היום בכל ערוץ ובכל תוכנית חדשות....
יווו כמה הם חופקים....
זה אומר שאין חדשות מעניינות יותר.כל היום הנושא של מזג האוויר, שלג לא שלג, רוח לא רוח.... צריך להיום וצריכים לחפור על זה כל היום בכל ערוץ ובכל תוכנית חדשות....
יווו כמה הם חופקים....
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.