אני לא מבינה בכלל

Z o A n I

New member
אני לא מבינה בכלל

למה צריך את כל הבולשיט הזה של להתחתן ולהביא ילדים לעולם. שלא תבינו אותי לא נכון, אני מתה על ילדים וכמובן שרוצה גם משלי. א ב ל... למה צריך לחיות על פי הנורמה החברתית שקבעה לנו לפני שנים שצריך לבסס את עצמך, להתחתן ויאללה ילדים. ומאז, חופרים לנו בראש על זה בכל הזדמנות שיש. בימים האחרונים נכנסתי וקראתי קצת בפורום הזה וממש הורדתם לי את החשק בכלל למערכת זוגית. אני חיה מצויין לבד למרות שיש לי בן זוג כשנה וחצי וגם זה לא זר של שושנים ויודעים מה? לא בא לי לעבוד על הקשר. לא בא לי להתאמץ וגם לא בא לי להשקיע. בעצמי אני משקיעה מצויין ואני לא מוצאת לנכון להשקיע בעוד מישהו. כשארגיש שארצה ילד, אמצא מישהו מתאים לקריטריונים שלי, וזהו! לא צריכה את העזרה שלו כי גם ככה הוא לא יעזור אלא רק יקשה עלי. אז למה כל הבולשיט הזה של זוגיות?! גברים ונשים לא נועדו לחיות יחד אלא רק לספק צרכים אחד של השניה. לא ככה?

pasa24

New member
גם לבן זוגך את מברברת כל כך הרבה

עדיף שתסתכלי ותלמדי, ואולי בסוף תתבגרי. לול ומשחקים בתוכו קניתי! מוזמנת לשחק בתוכו.

I C E M A N 7

New member
לספק צרכים אחד של השניה

צרכים מיניים לא מחייבים חיים ביחד, אך את הצורך באינטימיות ניתן לספק רק עם שותף לחיים, רק עם זוגיות. כמובן שזה לא תנאי הכרחי ורוב האנשים חווים בדידות וחוסר אינטימיות בתוך הזוגיות שלהם. חלקם מגיעים לפה וצובעים בשחור את כל הרעיון. אז יכול להיות שלך אין את הצורך באינטימיות. יותר הגיוני שאת פשוט לא מרגישה כרגע את הצורך הזה, כי למרות שקבעת נחרצות ש"לא בא לך לעבוד על הקשר", בכל זאת הגעת לפורום זוגיות והתעניינת בנכתב בו... לא ככה?

Z o A n I

New member
יש לי אינטימיות מדהימה

עם בן זוגי, שדרך אגב - זה נראה לי הדבר היחידי שמשאיר אותי איתו. ואם לא שמת לב, נכנסתי לפורום של זוגיות במשבר ולא לפורום של צורך באינטימיות, כי באמת רציתי לדעת למה אנשים כ"כ מתאמצים לעבוד על קשר שמלכתחילה לא נועד לעבוד? לא ככה?

seeyou

New member
באמת../images/Emo152.gif את צודקת../images/Emo24.gif

זוגיות השמרנית לא מתאימה לכולם הסיבות שהיו פעם לא מתאימות בימינו. אדם נולד לבד חי את כאבי הבטן שלו לבד ומת לבד גם אם הוא נמצא בסביבה של אחרים(עם או בלי קבלות) טוב לך? מתאים לך? תמשיכי
יוסי מה שזה מוזר שאפילו האנשים העשירים-מפורסמים רוצים בכול מחיר את המסגרת הלוחצת.
גברים ונשים לא נועדו לחיות יחד אלא רק לספק צרכים אחד של השניה. "

יש לי חדשות טובות בשבילך בעניין ה"חופרים"

אם את באמת בת 30 כפי שכתוב בכרטיס שלך, עניין של 5-10 שנים מכסימום , עד שכל החופרים יתייאשו ממך ויפסיקו לחפור...

Z o A n I

New member
בעוד חודש בת 31 ומאושרת מהגיל

לגבי עיניין ה- 5 שנים, יש לי אח שגדול ממני בחמש שנים, גם כן רווק, וגם לו לא מפסיקים לחפור

זה בסדר

א. הוא כבר מיישר לך את הדרך. ב. מנשים מתיייאשים יותר מוקדם. ג. תסבירו להורים שלכם שאם יש להם שני ילדים רווקים מבוגרים שלא ממש לחוצים להתחתן ולהביא ילדים, אולי זה כבר יותר ממקריות וייתכן שיש להם חלק בדיכוי הרצון הזה שלכם (ופה כבר אפשר להיכנס לעיסקי הסחטנות ולדרוש מהם תשלום עבור הפסיכולוג, הסדנא להעצמה אישית, המאמנת הזוגית, לימודי ימימה או כל דבר אחר שאת חושבת שאפשר להוציא מהם, יש לי גיסה שמספרנסת מזה בכלל לא רע)

מריוס זכריה

Member
מנהל
הפוסל במומו?

אני מבין שיש לך בעיה לא עם זוגיות דווקא, אלא עם נורמות שנכפות מבחוץ. את כמובן צודקת: איננו צריכים לחיות לפי הנורמה של אף אחד אחר. כל אחד יקבע לו את החוקים שלו באהבה. איפה שאני חושב שאת טועה, ושאולי יש שם בעיה שלך, זה שאת רואה אצל האחרים התנהגויות שונות ומפרשת אותן כקונפורמיזם. הפרשנות הזאת לא מעיד כלום עליהם, אלא רק עליך. אני מנחש שהיה (ויש) עליך המון לחץ לקונפורמיות, בניגוד לרצונותיך וצרכיך, ולכן את רואה קומפורמיזם בכל מקום, גם איפה שאין. האם יש בזה משהו? מריוס

Z o A n I

New member
יש מצב שאתה צודק

תמיד כשאנשים שואלים אותי בת כמה אני וכשאני עונה להם שבעוד חודש 31, תמיד מגיעה השאלה נשואה? ילדים? וכשאני מגיבה בשלילה, יש את התגובה הזו של "אהה..." ואז....."מה עם ילדים? את לא חושבת על זה? השעון הביולוגי מתקתק..." כמובן שהתשובה שלי חזרה היא בנימוס מאופק אבל מה שכן הייתי רוצה להגיד להם ישר בפנים זה F*** על השעון הביולוגי, אני לא מרגישה אותו. ואני יעשה ילדים מתי שבא לי ולא לפי גיל שאיזה חוקר או מדען קבע שצריך להיות כדי להביא ילדים לעולם, וגם לא איכפת לי אם אהיה אמא צעירה או לא. ילדים צריכים להביא באהבה או לא להביא בכלל כי אז גם הגידול שלהם יראה כמו המצב שעשית אותם.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אנשים פולטים שטויות

כי לפעמים פשוט אין להם משהו יותר חכם להגיד. כדאי שתמצאי לך תשובה שעובדת בשבילך, וכדאי שהיא תהיה פשוטה. הבעיה היא שזה באמת מקפיץ אותך... אני אתן לך דוגמה מעצמי: לאחרונה שמנתי. אני מאוד לא אוהב את זה, אבל עד שאני אמצא את התשובה, זה המצב. יש לא מעט אנשים שרואים לנכון להעיר לי על זה. אז אני יכול להתעצבן, או להסכים שהם בסך הכל אומרים לי משהו נכון. אז התשובה שלי היא משהו כמו: "נכון, זה המצב כרגע". ובזה נגמר הסיפור... מריוס

אייבורי

New member
טיק טוק טיק טוק

אני מקווה שאת שומעת את זה כי זה השעון הביולוגי שלך שמתקתק פה בלחץ. הבעיה לא שהם חופרים, אלא שהתרבות בישראל מאפשרת לכל דודה רחוקה או מכר בעבודה לפשפש לך בעניינים בלי בושה. בקצב הזה לא ירחק היום ואני יגורבץ בעל כורחי.

Z o A n I

New member
תודה תודה

גם את. קראתי קצת פוסטים קודמים שלך והמסקנה שלי - זרקי אותו!!! את מאוהבת באהבה ולא בו. תשקיעי בעצמך ותראי איך תפרחי ואז כל הגברים ידבקו אלייך כמו דבורים לדבש.

גל1 האחת

New member
אין עליך הרסת אותי ../images/Emo41.gif

תודה נשמתי על הפידבק את יודעת משהו אני גם בת 31 והייתי בדיוק בראש שלך עד שהכרתי את הבחור הזה והוא עושה לי בית ספר

Z o A n I

New member
הגיע הזמן שתעשי לו אוניברסיטה ../images/Emo13.gif

תגיעי אלי לשיעורים פרטיים

למעלה