אני לא מבינה אנשים

אני יגיד לך מה אתה אומר בעצם ../images/Emo31.gif

אתה אומר שגזענות היא מוצדקת לפעמים כי אתה יודע שאתה גזען ואתה בעצם מנסה לחפות על עצמך ולהגיד שזה בסדר, לעשות מעין רציונליזציה שכזו. מה שהפלסטינאים עושים לא גורם לי להיות גזענית כמוך, אלא גורם לי להבין אותם עוד יותר כי הם חיים בסביבה כזו נוראית אני רוצה לתקן להם את המצב כי אני רוצה לעזור להם, הם בני אדם כמוני. כמובן שתיקון המצב שלהם איכשהו יתקן גם את המצב שלי (כלומר לעשות שלום תמיד יהיה המצב הכי טוב לכל הצדדים, מכל הבחינות) קיצר אין מצב שהמשפט שלך "לפעמים גזענות זה לגיטימי" או משהו כזה יהיה נכון אי פעם כי גזענות זה רע, נקודה!

Moledet972

New member
יש גזע ערבי? השנאה היא על רקע אזרחי

שונאים את מי שלא אזרח ישראל וחיי ביש"ע.

EverMan

New member
למעשה כן

יש "גזע" ערבי. השנאה היא על סמך הארץ מוצא , לא על סמך זה שהם חיים ביש"ע או לא. אתה הרי לא אוהב יותר ירדנים או מצרים , אתה שונא את כל הערבים , ובעיקר את אלו שעושים נגדך פיגועים. ובעצם מה שאתה אומר הוא : אני שונא רק את ערביי יש"ע , ואתה משייך להם סגולות וסטריאוטיפים , וכו´ , משמע אתה גזען. אתה עושה כל מה שהנאצים עשו ליהודים : אנחנו שונאים כל מי שחי בגרמניה ולא אזרח גרמניה (לאחר חוק האזרחות). מה ההבדל ? אתה הרי שונא אותם בגלל המוצא שלהם. לא כולם עוסקים בטרור , ואתה לא מתיימר לשנוא רק את אלו שנוקטים בטרור. אתה מתיימר לשנוא את כולם על סמך מוצאם ומקום מגוריהם.

Moledet972

New member
לא...

אני לא שונא ערבים. יש המון ערבים בעולם. רוב הנוצרים בישראל הם רואים את עצמם כישראלים יותר מאשר ערבים. יש הרבה ערבים שמשרתים בצבא. זה פשוט תלוי איפה הם גרים. אם הם גרים בסכנין או בבקע אל ע´רביה, אז הם שונאים את היהודים. אם הם חיים בכפרים מעורבים, כלומר גם דרוזים, או גם צ´רקסים, אז הם בדר"כ נאמנים למדינה לא פחות מאשר תנועת מולדת. אני לא שונא אנשים לפי מוצא, אני לא שונא אף אחד, כמעט. פשוט ערביי יש"ע צריכים לעזוב. זהו. אני לא שונא את כולם. אני שונא, וחושב שצריך להרוג את כל מי שקשור לטרור, אבל אנשים רגילים צריכים לקבל מאיתנו תמיכה, ולעזוב בצורה בטוחה.

EverMan

New member
מה הקשר

איך הם מגדירים את עצמם , או אם הם נוצרים או מוסלמים? מה הקשר בין א´ לב´ ? אין הרבה ערבים שמשרתים בצבא , יש מעטים שמתנדבים בצבא. יש הבדל. נכון , כי שהבית שלהם בישראל הוא דפוק , שהם בשטחים הוא מתחת לכל ביקורת ! שלא לדבר על הטנק בחצר והחייל בסלון. נאמנות למדינה יש לכמעט לכל הערבים הישראלים. אהה , כל כך פשוט , הם רק צריכים לעזוב הא ?! אמרתי לך כבר , אין לך שום זכות לרצות שהם יעזבו ... אני רוצה שכל היבשת תהיה שלי , אני רוצה שהם יעזבו. אני רוצה , אתה רוצה , יופי ! שנינו נישאר ברצון ! לעזוב בצורה בטוחה - הם לא רוצים לעזוב , ואתה לא זה שתכריח אותם. הרעיון הזה צריך לצאת מחוץ לאלתר !

gilka

New member
מתי תבין?

מתי תבין שמדובר בטרנספר מרצון? אני לא בדיוק בעד זה אבל אני אנסה להסביר מה זה אומר לפי דעתי: לפי דעתי המושג "טרנספר מרצון" אומר לשכנע את הערבים לעזוב בדרכי נועם- למצוא להם עבודה ובית יםה בארצות אחרות, או בעזרת כסף מזומן- רוצה תיקח ותלך, לא רוצה- לא צריך. תישאר בארץ. אני לא מבין למה זה לא בסדר מצידך, אבל כשמפעל עובר ממקום למקום (זה קורה הרבה בארצות הברית אבל גן בארץ) ואומר לעובדים שלו- תעיברו למקום החדש או תהיו מפוטרים - אז זה בסדר. מה ההבדל?

העומק שבנקודות שלך....

נותן משמעות חדשה לחיינו שירלי. אנו מרגישים את אשר ניסית להעביר אלינו בתגובתך היצירתית משהו. העומק, העומק.....אפשר פשוט לטבוע...הצילו! מישהו פה יודע לשחות?!
שרימפי ששכח שהוא יודע לשחות

למעלה