אני לא מבינה אנשים

וואלה?

לא ידעתי ש´מולדת´ היא אנטי-דמוקרטית? ואנטי-אנושית זה כבר עניין של נקודת מבט. מה לא אנושי ב´מולדת´?

EverMan

New member
אז ככה

למה היא אנטי דמוקרטית - הדמוקרטיה מתבססת על שלטון העם , ואם ישנם אנשים בעם שהם מיעוט , הייצוג שלהם הולם והזכויות שלהם שוות. מולדת מתנגדת לשוויון זכויות בין כל הרבדים בישראל. לכן היא אנטי דמוקרטית. מה לא אנושי במולדת ? -היא מתנגדת לעזרה לאוכלוסיה חלשות (זה בזבוז כסף של משלם המיסים). -היא רוצה לעשות טרנספר שזה דבר לא הומאני בעליל. -היא הייתה בעצרות שהסיתו לרצח רבין והיו אלו שהחזיקו את השלטים של רבין במדי S.S. לא לא אנושי , התבלבלתי במינוח , התכוונתי לא הומאני (שזה בעברית אנושי).

אז ככה לך בעצמך... ../images/Emo13.gif

מולדת לא נגד המיעוט בעם, היא רק נגד מי שמתנגד לשלטון יהודי במדינת ישראל. מה לא אנושי/הומאני במולדת? -שוב, לא מתנגדת לעזרה לאוכלוסיות החלשות, אלא לאה התומכות בטרור ומתנגדות לשלטון יהודי בארץ. -הטרנספר הוא הדבר הכי הומאני שאפשר לעשות לערביי יש"ע היום. מה יותר מוסרי מליישב מחדש את ערביי יש"ע, שגרים עכשיו במחנות פליטים בלי כסף לאוכל, במקום אחר שבו יהיה להם טוב? -אויש, ענבר, החזקתי ממך כבחור רציני. מילא היית מביא את הטענה הזאת אם היא היתה נכונה (ואז הייתי מדבר איתך על הפגנות של השמאל שבהם מסתובבים אנשי גוש-שלום וצורחים בקול גדול "פואד רוצח" ועוד כהנה וכהנה קריאות פרו-פלשתינאיות). אבל שנינו יודעים שמי שהניף את שלטי רבין במדי אס.אס היה אבישי רביב, שהיה סוכן שב"כ מושתל. אם ההודעה לא ברורה, אני מתנצל מראש. כואב לי הראש בטרוף.
לילה טוב.

EverMan

New member
אוקיי אז ככה

מולדת היא כן נגד מיעוט בעם - הערבים הישראלים , היא לא רוצה לתת להם שוויון זכויות מלא , ואל תכחיש את זה אפילו. -מולדת כן מתנגדת לעזרה למובטלים , לאנשים מתקשים , לאנשים זקנים , לנוער במצוקה ובבעיות סמים וכו´. היא מפלגה ליברלית , ומפלגה ליברלית אומרת : הממשלה לא צריכה להתערב בחיי האזרחי. -אתה רוצה ? בבקשה , תשפר ביש"ע את תנאי המחיה ותהרוס את מחנות הפליטים ותקים עליהם בניינים חדשים וטובים. אל תעביר אותם מקום , העבודה שלהם שם , המשפחה שלהם שם , החיים שלהם שם. הם לא רוצים לעבור , למה שתגיד להם ? הם מאוד נהנים ביש"ע , וטוב להם שם. -אבישי רביב ? אחי , הוא הסתנן לשורות של אלו שהחזיקו את השלטים , אבל זה לא רק הוא. זה כל האגף שממנו אתה משייך את עצמך : הימין היותר קיצוני. הם אלו שהכינו את זה. וזה לא היה שלט אחד שאתה יכול להגיד שהוא הכין. היו המוני שלטים כאלה. ותמונים של רבין בתוך ארון קבורה עם אדמה ! אל תתרץ לי פה דברים עם אבישי רביב. אני לא מסכים עם גוש שלום אני חושב שהם פאנטים וגרועים לא פחות מכל הקיצוניים , שמאל וימין. זה לא אומר שהם נכונים ! וקיצוניים מעולם לא פתרו אף בעיה. עניתי לך על הכל ?

Gods Kid

New member
ענבר, שוב אני ../images/Emo13.gif

"אל תעביר אותם מקום , העבודה שלהם שם , המשפחה שלהם שם , החיים שלהם שם. הם לא רוצים לעבור , למה שתגיד להם ? הם מאוד נהנים ביש"ע , וטוב להם שם." שורה שאתה כתבת. את השורה הזאת בדיוק אפשר להגיד על המתנחלים... אז למה לפנות אותם? דרך אגב, פלסטינים וערבים רבים ברחו גם מת"א חיפה ועוד מקומות. למה שלא נחזיר אותם לפלסטינים? עוד משהו. ביש"ע תמיד היו יהודים. להציג את זה בצורה שבאנו וכבשנו להם שטחים זה לא נכון, כי חיו פה דורות רבים של יהודים, כאן ביש"ע. (ירושלים, חברון וכו´)

EverMan

New member
למה ?

כי אנחנו הולכים לפי חוקים ולפי מציאות. חוק - אזרח ישראל אסור לו לגור בשטחי מדינה עויינת. לכן אסור להם להישאר שם. מציאות - חיפה ות"א הם אזורים עם רוב יהודי , לכן הם ישארו יהודים. ביש"ע היו יהודים ? -אף אחד לא אמר שלא יהיו אחרי הסכם שלום , אם הם רוצים הם יכולים לגור שם. - תחת ריבונות פלשתינאית. ומדינת ישראל כבשה את השטחים , ללא קשר מי גר שם ומי לא.

EverMan

New member
יו"ש היא קרקע עויינת

שלא שייכת לישראל אלא מבחינה ביטחונית.

קודם כל... תרגע! ../images/Emo13.gif

*מולדת לא רוצה לתת לערבים שוויון מלא עד שהם לא יתנו למדינה שווין מלא. כשהם יעשו ש"ל - הם יקבלו שוויון מלא וגם מולדת תכיר בזה. *אני לא יודע מאיפה לקחת את השטות הזו שמולדת מתנגדת לעזרה לקשישים ומובטלים וכו´. תעקוב קצת אחרי הצע"ח שעולות בכנסת ע"י בני אלון. אני אישית יודע על ועדה שעוסקת בנושאים חברתיים בתוך תנועת מולדת. *בקשר ליש"ע... אני רואה שכבר ענו לך. *אבישי רביב לא הסתנן לשורות של אלה שהחזיקו שלטים - הוא הקים אותם! הוא הביא את השלטים, הוא המריד את החבר´ה, הוא התסיס אותם לפעול, זה היה התפקיד שלו. תקרא קצת פרוטוקולים מהמשפט של יגאל עמיר. (לצערי, פרוטוקולים מהמשפט של רביב - חסויים). לא היו המוני שלטים ואחרי שחשפו את הפאדיחה של רביב, אין לשמאל מה לאמר יותר. אולי בסוף המשפט נגלה מי האחראי האמיתי לרצח רבין. נכון, יש פאנטים בימין. אני לא מכחיש את זה. נכון שהיו אנשים שהסכימו עם רביב. אבל כמו שאתה אומר: "אני לא מסכים עם גוש-שלום" אני אומר: "אני לא מסכים עם הרוצח ושולחיו/מפעיליו".

EverMan

New member
זה שזה בכלל הגיע ליועץ המשפטי

לממשלה מוכיח שזה עומד בספק שהיא דמוקרטית.

היועץ המשפטי לממשלה

החליט לא להעמיד את מולדת לדין מנימוקים פוליטים ותירץ זאת כך: רשימת מולדת אכן נוגדת את חוק יסוד הכנסת וחוק הרשויות המקומיות, אבל אני משאיר זאת בידי הציבור לקבוע את גורלה. תבדוק!

ולפי בג"צ היא לא!

כמה ציטוטים נבחרים: "מטעמים אלה החלטנו (ביום ‎29.10.98) לקבל את הערעור, ולקבוע כי הרשימה המשותפת מנועה מלהשתתף בבחירות" "הרשימה המשיבה [מולדת] היא רשימה המנועה מלהשתתף בבחירות למועצת העיר נצרת-עילית האמורות להתקיים ב‎10.11.98-, זאת בהסתמך על הוראת סעיף ‎39א(ד) לחוק הרשויות המקומיות (בחירות), התשכ"ה‎1965-, באשר יש במטרותיה ובמעשיה, במפורש או במשתמע, הסתה לגזענות." מולדת היא רשימה גזענית הנוגדת את חוקי מדינת ישראל וחותרת תחת הדמוקרטיה!

וואו

שירלי הגזענית וההומופובית(לא שכחתי התבטאויות קודמות שלה) מנהלת דיון עם עצמה בעיקר.....כמה(לא) מפתיע
!
שרימפי

Gods Kid

New member
הייתי מציע לך

לא להתבטא בלשון כזאת... לאנשים יש זכות להיות הומופוביים וגזעניים, כל עוד הנימוקים שלהם לכך מוצדקות. ההומופוביה לא מוצדקת, אני יודע שאתה בטוח שאני חושב אחרת, אבל ככה אני חושב, הגזענות במקרים מסויימים מוצדקת, כמו במקרה שלנו ושל הפלסטינים, בו אנו שונאים בצדק עם שקם עלינו להורגינו!

Gods Kid

New member
ה´ ישמור תיקון טעות

מצטער, הברזתי מיותר מדיי שיעורי לשון בכיתה י´... נימוקים מוצדקים...לא כפי שכתבתי מוצדקות. ואגב, הפלסטינים הם אכן עולם שלישי. אנשים שמרטשים את בן-עמם לעיני המון צוהל ברחובות רמאללה, זה עולם שלישי!!!!

Nuitari Girl

New member
רגע אחד!

"הגזענות במקרים מסוימים מוצדקת"? איך אתה יכול להגיד דבר כזה? יש הבדל בין לשנוא מישהו מפני שהוא בא לפגוע ולהרוג אותך, בין לשנוא מישהו על רקע גזעני! הדבר שאתה מדבר עליו, שנאה לפלסטינים מפני שהם באים להרוג אותנו, זה לא גזענות. הגזענות לא מוצדקת, היא לעולם לא יכולה להיות מוצדקת, בשום תנאי ובשום מצב! לאיזה בן אדם יש נימוקים מוצדקים לכך שהוא הומופוב וגזען?

Gods Kid

New member
בואי אני אסביר לך

מה שאמרתי באמת לא היה מובן... הנה אני אנסח שוב: התוקפנות של הפלסטינים גורמת לי לראות אותם כעולם שלישי. ככה ההתנהגות שלהם גוררת גזענות, מאחר והמעשים הנוראיים של הבודדים מוציאים לי את החשק והרצון לראות בעם הפלסטיני עם שיש לו זכות קיום. מקווה שהבנת.

למעלה