אני לא מבינה אנשים

swirrrly

New member
אני לא מבינה אנשים

אם אנחנו רוצים את ישראל נלחם עליה, די לשאת ולתת עם עולם שלישי!

הופה.....

מישהו\מישהי חושבים שהם יותר טובים מאדם אחר ולמה? בגלל שהוא פלאשתיני? בגלל שאין לו אוכל לאכול? בגלל שהוא מתרבות אחרת??

swirrrly

New member
אמממ.. אנחנו יותר מועילים לעולם..

לפחות להתקדמות שלו. אם הם יקבלו את האדמה, בסה"כ יהיו פה ושם כמה ערבים, ואז בסוף האדמה תתחלק בין כל המדינות השכנות... יופי, ממש שווה... ואנחנו שהבאנו קדמה לאדמה הזאת, בדם ויזע.. לא מגיע לנו משהו? אחרי שסבלנו באירופה, לא מגיע לנו משהו? לא נמאס להיות הטפילים של העולם? לא הגיע הזמן שנתמקם כבר, וחלאס עם המניאקים מסביב?

EverMan

New member
מי את שתקבעי שאת יותר מועילה ?

גם החרדים חושבים שהם יותר מועילים בתפילות מאשר בצבא .. אז מה ? הם חושבים ... לחשוב זה לא הכל בחיים. בגלל שסבלנו זה נותן לנו לגיטימציה לגרום סבל לאחרים ?

swirrrly

New member
או הו....

באמת, אני מבינה שלכולם השקפות עולם אחרות, אבל צריך להסתכל על התכל´ס. אני לא מתכוונת לכתוב כאן תורה נאצית של החזקים שורדים, אבל העולם כל הזמן מתפתח. אנחנו מתפתחים בשביל לשרוד. אני לא אומרת שצריך להשמיד עם שלא עוזר להתפתחות, כי לכל עם יש את תור הזהב שלו. הרי כולנו יודעים כמה מפוארים היו הערבים בעבר, וכמה סיפורים יפים ותרבות הם תרמו לעולם. אבל אם בחמישים שנה שהיינו כאן, הוכחנו כמה האדמה חשובה לנו, כמה טוב אנחנו יכולים לעשות בה - לא מגיע לנו? באמת, בבקשה, תסביר לי מה הערבים עשו על האדמה הזאת. איזה פעולות הם נקטו. הם בכלל הכריזו עליה רשמית כמדינת פלסטין? הם תכננו בכלל לעשות את זה? לא. הם תכננו לחלק את האדמה עם המדינות השכנות. אני מבינה שצריך להיות אנושיים, ולמרות שאני באמת בעלת דעות גזעניות לפעמים, לא בא לי להרוג גזעים, לא בא לי להרוג מישהו. אני בקושי מסכימה לעונש מוות לרוצחים. לא בא לי שאנשים יסבלו. מה שכן, בא לי שהאדמה תהיה שלנו. רשמית שלנו, מעשית שלנו. אין לי בעיה שיהיו כאן ערבים. אבל אין להם זכות, לא מגיע להם לדרוש שהאדמה תהיה שלהם. הם קיבלו את השטחים שלהם במדינת ישראל בידי האו"ם, אבל מעשית, לא עשו כלום. הם בכלל לא שלטו על האזור. אז כבשנו. כבשנו שטחים שאף אחד לא נגע בהם. שלא לדבר על זה, שלפני האינתיפאדה ערבי-ישראל קיבלו יחס נהדר. יותר טוב מבמדינות העולם השלישי שלהם. ואני לא קוראת סתם למדינות עולם שלישי. זה פשוט ההגדרה שלהן. היום המדינות מקוטלגות על פי רמת התפתחות ואנושיות. איפה העולם הערבי? לא קראת את הדו"ח בעיתון לפני כמה שבועות שנכתב ע"י ערבים? לא קראת? הם בתחתית. אנחנו הרבה יותר מעליהם. זה עושה אותנו לבאמת טובים יותר בכמה תחומים. אז נכון לעכשיו ישראל צריכה להיות שלנו. וזהו.

הערבים הישאלים קיבלו יחס טוב????

ממ אולי כדאי שתלכי לבקר באחד הכפרים שלהם, תהיה נוכחת לקיפוח המזעזע! לאפלי שנמשכת דורות! הביוב זורם ברחובות, הילדים לומדים במעין חדרונים קטנים, לא דאגו להם למקורות פרנסה ועוד.. ועוד... ואני לא סתם מדבר אני ביקרתי חבר, היה מזעזע!

swirrrly

New member
יש יהודים בישראל עם רמת חיים

לא יותר טובה, וכנראה שזה ככה בכפרים שלהם... ערבים שחיים ממש בינינו, חיים טוב. בטוח יותר מבמדינות שלהם. ככה זה. סתכל על השחורים. כל אפריקה ממש
אבל כשהם באמריקה? רופאים, עורכי דין, מה לא? ובכל הארצות שלהם, הם חיים ברמה כמו שאתה הזכרת. אפילו נמוכה... אני ישראלייה. יהודייה. אני בעד העם שלי. אני בעד שיהיה לנו מקום מפלט, אחרי שסבלנו כבר ממש מספיק. אני צריכה לראות את העם שלי נהרג ונפצע במדינה שלי?? זה מכעיס. ואם הערבים עשו את זה, וגוד דאמיט, לא בצדק, אז אני לא בעדם. ודי עם ההתפלספויות והדימויים. שילכו למדינות שלהם וחלאס. אני לא רוצה בהשמדה שלהם. אני לא חושבת שהם זיהום למדינה. אבל אם הם כל כך שונאים אותנו, שיעזבו אותנו.

EverMan

New member
לא , אין יהודים

עם רמת חיים נמוכה כזו. השחורים באפריקה לא חיים תחת משטר שאמור לדאוג להם , הם לא חיים בישראל , אין הבדל בין המקום בו הם חיים למקום אחר במדינה. בארץ יש הבדל אדיר בין המצבים. את אומרת שצריך לקחת את כל האפריקאים ולהעביר אותם לארה"ב ? זה הרי ישפר את מצבם ... הרי התשובה שלך תהיה לא ... ולמה ? כי לארה"ב זה לא יתאים וזה עלול להרוס את ארה"ב. אבל שמדובר במדינת ערב - למי אכפת נכון ? המדינה שלהם היא פה , אין להם מדינות , יש להם את פלשתין , הם רוצים לגור פה , אם הם היו רוצים לגור במקום אחר הם היו עוברים !

EverMan

New member
שירלי יקירתי

איך אנחנו טיפלנו באדמה כל כך טוב ? מה כבר עשינו בה ? כאילו , באדמה עצמה ? שהם לא עשו ? גם לנו וגם להם האדמה חשובה , ואם כבר יש לנו את רוב האדמה , מה הבעיה לתת להם חלק קטן ממנה ? כי הרי לשנינו זה חשוב. וכן , הכריזו עליה רשמית כמדינת פלשתין ב48 , ואז נכנסו כוחות מדינות ערב שכבשו אותם וניסו לכבוש אותנו לשטח של שתי המדינות. הם לא תכננו לחלק את השטח עם מדינות השכנות , המדינות השכנות כבשו אותם. "מה שכן, בא לי שהאדמה תהיה שלנו.". ובכן חמודה , הגעת למהות הויכוח הישראלי-פלשתינאי. כל אחד רוצה שהאדמה יהיה שלו. לנו כבר יש את רוב הארץ , עכשיו בשביל שהויכוח הזה יפתר , נותנים להם את השטח הקטן שלהם וסיימנו את הבעיה. זה לא כל כך קשה. "הם קיבלו את השטחים שלהם במדינת ישראל בידי האו"ם, אבל מעשית, לא עשו כלום. הם בכלל לא שלטו על האזור. אז כבשנו. כבשנו שטחים שאף אחד לא נגע בהם." לא , הם שלטו בשטחים , היו להם מועצות פרי-שלטוניות (לא טובות כמו שלנו אבל עדיין). את השטחים שלהם כבשו ישר אחרי מלחמת העצמאות מדינות ערב , לא היו להם הרבה ברירות. הם שלטו על האזור , הם חיו פה , הם נהנו פה. ואנחנו באנו וכבשנו - מקובל. אבל אחרי 15 שנה (קצת יותר) כבשנו עוד שטחים , שבהם לא יישבנו יהודים , כי יש שם רוב ערבי גדול מדי ועויין מדי, ולא סיפחנו לישראל כי אנחנו לא רוצים אותם. צריך לתת את יו"ש ואת עזה , כי אין לישראל אינטרס שם. זה הכל. פתרנו את הבעיה. בגלל שהם בתחתית (מה שבגללנו) זה אומר שלא מגיע להם גם דריסה בשטח ?! אל תשכחי שהם בתחתית בגללנו , במשך 30 שנה לא אפשרנו להם להתפתח לחלוטין , לא אפשרנו להם לפתח תשתיות לחלוטין. זה לא עושה אותנו יותר טובים , זה עושה אותנו יותר מפותחים תרבותית , זה לא אומר שיש לנו זכות לשטח. אין כל קשר. אם כך , אז לארה"ב יש זכות על כל העולם. אין כל קשר. חמודה , זה שהם פחות מפותחים לא נותן להם פחות לגיטימציה. בעיקר אחרי שאנחנו מנענו מהם להתפתח.

PeteRoy

Member
לדעתי

לא מנענו מהם להתפתח ומה שבאמת קובע זה מי חזק יותר. אם להם היה את הכוח הם היו מעיפים אותנו מפה בלי לשאול את האו"ם או אם המקום הזה הוא ביתנו ההיסטורי. אני לא בעד לכבוש את יהודה ושומרון או משהו דומה. אני חושב שswirlly התכוונה שאי אפשר לדבר עם אנשים שתומכים ברוצחים, אנשים שיהרגו כל ישראלי בלי אבחנה.

swirrrly

New member
זה שלוש R ואחד L, אבל לא משנה.

אממ... תפרש אותי איך שבא לך. אני חושבת שאולי זה גם מה שאני התכוונתי אליו. נראה לי שהגיע הזמן לפרוש..

גם אנאצים חשבו שהם עליונים על ..

היהודים.. בשבילי זה אותו הדבר! על ערך שיוויון האדם שמעת??? זאת אומרת שכולנו שווים אבל שונים.

swirrrly

New member
יש לי שאלה

של מי הייתה המדינה רשמית, לפני שהאו"ם הכריז עליה כשלנו? אני עלולה להישמע בורה, אבל אני רוצה לדעת.

Moledet972

New member
למה את לא מצטרפת למולדת?

- אם את רוצה תשובות לשאלות, או עזרה בהצטרפות לתנועה, ICQ: 153315437

EverMan

New member
כי היא חכמה...

ולא מצטרפת לתנועות אנטי דמוקרטיות ואנטי אנושיות. כמו כל בן אדם שפוי.

למעלה