אני לא מבינה אותו...

f l o w e r G

New member
אני לא מבינה אותו...

ובכן זאת בעיה של כל הגברים? בנים ? או משהו ? מסבירים להם במובן מסויים וכל מה שהם קולטים זה מה שהם רוצים. ידיד שלי ואני רוצים משהו אחד מהשניה ... קשר כמובן... אני ישבתי ודיברתי איתו על הכל ... וכל מה שהוא הבין זה לא העיקר למה אני באה אליו בטענות. אני אמרתי לו שהוא לו מספיק רציני... והוא לקח את זה והסיק שזהו... זאת מסקנתי שהוא לא עושה כלום. ולא כך העניין. הוא גר באשדוד ואני בראשון ... אני ממש מעריכה את זה שהוא בא אליי לראשון כי אין לי אוטו. אבל לא זה העניין שהוא לא רציני לגביו אלא העניין שאם אתה באמת רוצה אותי אתה תעשה משהו אחר מעבר. הוא טוען שאני מדברת הרבה אבל כשאני באה ושואלת אותו שהוא ידבר הוא לא יודע איך לומר .... מה עושים... יש לו תגובות של ילד קטן...

sh53

New member
ואולי לפעמים גם הוא צודק?

אבל אין לו את הכח/האנרגיות לדבר/להסביר? אולי הוא חושב שזו מלחמה אבודה מראש וחבל על המאמץ? את מדברת על הצד שלך ועל איך שאת מרגישה/מבינה - אבל מה לגביו? הסברת את העמדה שלך ואת כותבת "וכל מה שהם קולטים זה מה שהם רוצים" - אולי לא הסברת נכון/מספיק? - אולי הוא לא מסכים איתך ואז את מבינה שהוא לא הבין (אבל הוא דווקא כן הבין - אבל את לא מבינה איך הוא עדיין נוהג/חושב אחרת אחרי שהסברת לו משהו הרבה פעמים). אם הוא מרגיש שאת באה אליו בטענות, אולי כדאי להקשיב לו ולשאול למה הוא מרגיש שאת באה אליו בטענות? לא כתבת בענין הזה, כלומר את עמדתו וזה חסר. כתבת שהוא בא אלייך למרות המרחק (אשדוד לעומת ראשון) ובהמשך כתבת "אם אתה באמת רוצה אותי אתה תעשה משהו אחר מעבר" - זה מה שהוא מוכן להשקיע/לתת. לא מבינה גם למה הוא צריך לתת מעבר ומה הכוונה בלתת מעבר? כמה מעבר? מה הוא מקבל בתמורה ממך? "יש לו תגובות של ילד קטן..." אם זו ההרגשה/המחשבה שלך לגביו - אז אולי הוא מרגיש שאין טעם בכלל לדבר/להסביר?

f l o w e r G

New member
תראי....יש משהו

בדברייך.... הוא כמעט 100 אחוז לא חושב שזוהי מלחמה אבודה כי אני מסכימה להמון דברים . אני חושבת שהיה לי עוד לומר לו אבל לפי התגובות שלו אני כבר ניחשתי את מה שהוא הלך להגיד. הוא עדיין אוהב מישהי אחרת ואני אמרתי לו שהמזמוזים שלנו יובילו למשהו אמוציונאלי לשנינו ואני לא פשרה של אף אחד ואני אמרתי לו שאם הוא עדיין אוהב אותה והוא לא מוכן אליי או רוצה אותי או קשה לו להחליט שיגיד לי ... אני מנסה לשאול אותו דברים ושהוא מספר זה בסוך לא משנה...... והמשהו מעבר זה משהו רומנטי ..מן רגע שכזה שיהיה לי כייך להגיד לו כן. אשדוד ראשון זאת השקעה ללא ספק אבל לא משהו מוחשי אלא משהו מילולי , רגשי .... ואני חושבת שבשורה האחרונה שאמרתי שהוא בעל תגובות של ילד קטן. אז להפך הוא צריך להראות לי שהוא לא ולענות לי אבל הוא לא עונה. אמרתי לו שאני אוהבת אותו כי הוא חשוב לי המון. אבל כואב לי לדעת שהוא עדיין אוהב מישהי אחרת והוא לא צריך להגיד לי זאת רואים את זה ע"י תגובות. אני ממש לא יודעת כי תכלס אני לא יודעת עוד מה לעשות.

sh53

New member
הוא צריך עוד זמן

ואם הוא לא התגבר עליה, אז הוא לא התגבר. זה משהו שרק הזמן יכול לעזור ולפתור ולא שיחות או משהו שאת יכולה לעשות. בקשר לאשדוד ראשון - מה הכוונה "זאת השקעה ללא ספק אבל לא משהו מוחשי אלא משהו מילולי, רגשי ...." האם אתם לא מתראים? האם הוא לא בא אלייך? כך הבנתי בכל אופן מההודעה הראשונה. אם התשובה חיובית - אז אי אפשר שלא להתייחס/להעריך את זה ואי אפשר לכנות את זה "לא משהו מוחשי". "ואני חושבת שבשורה האחרונה שאמרתי שהוא בעל תגובות של ילד קטן. אז להפך הוא צריך להראות לי שהוא לא ולענות לי אבל הוא לא עונה." אני לא חושבת שהוא צריך/חייב כי אתם לא חברים, אלא ידידים. אני לא יודעת אם הוא תופס את הידידות ביניכם כמו שאת תופסת או שהידידות איתך תופסת מקום בעולמו כמו אצלך. אני לא אומרת שלא יכול להיות ביניכם משהו, אבל לעת עתה כשהוא חושב על אחרת והלב שלו "תפוס" ולא פנוי רגשית - אז אולי לא עכשיו.

גברים ממאדים ונשים מנוגה

גברים ונשים הם שונים. כשאת מסבירה לו, הוא רק שומע כמה הוא לא בסדר. ממליצה לך על הספר גברים ממאדים נשים מנוגה. אולי את צריכה לדבר איתו בנימה קצת פחות ביקורתית ולאפשר לו להגיב בדרך שלו, לשדר קצת אמפטיה ופחות שיפוטיות ואז הוא יפתח. לנסות לקחת גם תצד שלו. וחוץ מזה נגמר העידן של הגברים שכל הזמן מתאמצים ומוכיחים, היום גם הנשים צריכות להתאמץ ולעשות מעבר. או שאני טועה...

למעלה