אני לא מבין...

Raamzi

New member
אני לא מבין...

אני לא מבין את הפורום הזה...יש משהו שיכול להסביר לי קצת אני גר בגרמניה ומשחק מדי פעם פול 9

Raamzi

New member
על מה מדברים...

לא הבנתי על מה מדובר כאן...אתה יכול לתת לי איזה סיכום מה קורה בארץ בתחום

9ball master

New member
זהו פורום אשר....

עוסק בתחום הביליארד על משחקיו השונים וכל הקשור בענף, אם זה ציוד, אם זה מידע על תחרויות או כל הבעת דעה עניינית בתחום הביליארד. לצערי, ספורט הביליארד עדיין לא מפותח מספיק בישראל והמודעות אליו נמוכה, למעשה רוב הציבור בארץ לא רואה את ענף הביליארד כספורט, אי לכך ה"תנועה" בפורום דיי דלה וניתן להגיד שישנם כ 10 אנשים קבועים כאן ומידי פעם מצטרף אורח (ברוך הבא לפורום....) אני חושב שכל אחד יכול לראות בפורום הזה מה שהוא רוצה, אני רואה בפורום הזה מקום שבו קהילת שחקני/עסקני הביליארד בארץ יכולים לדבר אחד עם השני, ללמוד וללמד אחד את השני וכן במה פתוחה לכל מי שרוצה להביע את דעתו בנושאים שונים הקשורים לעולם הביליארד, אם זה בארץ ועם זה בעולם. נשמח לשמוע את דעותיך על הענף וכן את תגובותיך להודעות שאחרים פרסמו או יפרסמו בעתיד.

9ball master

New member
שאלה

היי Raamzi, האם השתתפת באליפות גרמניה שנערכה לא מזמן?? אם כן, אז נשמח לשמוע איך הלך לך ואת החוויות שלך מהתחרות. יש עוד בחור מגרמניה שמשתתף בפורום הזה מידי פעם, שמו בפורום הוא oski האם אתה מכיר אותו???

Raamzi

New member
לא אני לא ברמה...

אני לא השתתפתי אני משחק לכייף...9BALL MASTER דרך אגב לא אהבתי את כל סגנון הכתיבה שלך בפורום זה מאד דוחה...אתה יוצר איזה התנגדות...

9ball master

New member
זכותך....

לא לאהוב את סגנון הכתיבה שלי. אני לא מאמין שאני אזכה אי פעם בפרס הפוליצר ליצירותי הסיפרותיות, אבל אם בטעות זה יקרה אז תמיד תוכל להגיד שפעם קראת את יצירותיו הראשונות כאשר הוא היה אנונימי
אני חושב שאם היית קורא את כל הודעותי בפורום, בעיקר את אלא שלא מתייחסות לאיגוד הביליארד, לא היית חושב כך אבל שוב זוהי זכותך... מזל שכתבת את זה והספקתי לקרוא את זה לפני שטרחתי לשנס את אצבעותי על מנת לכתוב מאמר גדול ומקיף על ענף הביליארד בארץ במיוחד בשבילך

Raamzi

New member
אני לא מכיר

אני לא מכיר אמ האיגוד בישראל וגם לא בגרמניה..אני לא מקצוען...אבל לכתוב כל כך הרבה ובסוף לא מבינים מה רוצה פה? יש עוד אחד בפורום OFER

Raamzi

New member
בגרמניה

דרך אגב אני עו"ד במקצועי ויש לי שולחן בבית.POOL אבל אני משתתף פעיל בפורמים בגרמניה...ולא ניתקלתי בפורום מקצועי סגנון כזה...

9ball master

New member
ישנם הרבה..

פורומים בנושא הביליארד, רובם הם פורומים אמריקאים ואני ממליץ לכולם לבקר בהם, ניתן ללמוד הרבה מהחברה שם...

Raamzi

New member
יפה...

תדברו מעט על האלוף מטיוון בן 17 שלקח עכשיו טרוניר...כל הזמו איגוד..איגוד ואיגוד. זה לא צריך להיות בעיה שלך איגוד...תדבר בסדר ביליארד נטו

Raamzi

New member
עוד משהו

אצלנו בגרמניה..אם משהו יש מה להגיד לאחר הוא חייב להגיד "שלום אני קוראים לי ככה וככה אני רוצה להגיד שאתם ככה וככה" אבל לעולם לא אנוננמי, כי משמדבר אנונימי הוא שקרן הוא לא נקי וגם פחדן.

Raamzi

New member
אני רואה..

אני רואה אתה אוהב מדבר הרבה...אבל עושה כנראה כלום...אז לפחות על תהרוס למי שעושה. אתה בגרמניה היו עושים לך לינצ'

Raamzi

New member
אני מכיר אוסקר

כן אני מכיר אוסקר הוא עכשיו בישראל...אני עכשיו מדבר איתו להגיד שיש שם בישראל אנשים רעים שיזהר

9ball master

New member
אתה צודק....

בגרמניה באמת היו עושים בי לינצ' כמו שעשו לאנשים כמוני לפני 60 שנה... תתבייש לך אדוני, אין לך מושג מה אתה מדבר או עושה

Raamzi

New member
אתה לא מבין

לינצ' לא פיזי וגם אני לא קשור למה שהיה כאן לפני 60 שנה, אני גם כמוך יהודי.

9ball master

New member
אני מבין, אתה זה ש...

לא מבין !!! בכל פורום אחר בעולם, אם זה באינטרנט או פורום אמיתי שנפגשים ומדברים, מה שאני כתבתי היה יוצר דיון אינטלגנטי, מעמיק וחכם אשר אולי בסופו של דבר אפילו היה אפשר להסיק מסקנות משותפות ואולי להחליט החלטות משותפות, אבל כאן כ ו ל ם !! אוהבים לתקוף, כבר כתבתי שהתנהגות גוף מסוים דומה להתנהגות של איגוד פשע, במקום לענות לשאלות ולהגיב לדברים ואולי להגיע להבנה משותפת אז מתקיפים ומנסים להשתיק.

Raamzi

New member
ואתה?

ואתה מתנהג כמו אירגון צדקה...רוצה מקבל משהו? מה רוצה תגיד

9ball master

New member
אני רוצה...

לראות את הביליארד מתקדם בארץ, אני רוצה שהוא יהיה ברמה שהוא בגרמניה, אני רוצה תחרויות שנראות ומנוהלות כמו התחרות שהייתה בגרמניה לא מזמן אני רוצה לראות שחקנים שמגלים עניין בענף הביליארד מעבר לכמה כסף יש בתחרות כזו או אחרת. אני רוצה לראות מועדונים עם ציוד מקצועי. אני רוצה לראות מועדונים אשר מתפחים שחקנים. אני מקווה שאני לא רוצה יותר מידי.....

Raamzi

New member
אתה יודע

אתה יודע כמה שנים חי גרמניה...? זה לא אותו דבר גרמניה ישראל אני עכשיו בודק אינטרנט איגוד גרמניה כמה שנים...עוד רגע

למעלה