אני לא מבין...

Ofer Peer

New member
תסלח לי

אבל היגזמת!!! תוריד ברצונותיך... אנחנו כאן, בישראל- נא לא לשכוח!!!

Anin17

New member
אני אומר שאתה בתור עו"ד צריך לדעת

ששימוש במילים: "שקרן" "לא נקי" "פחדן" "היו עושים לך לינץ'" ושיש בישראל אנשים רעים כלשונך יכולות לגרום לתגובות חריפות מאוד ומיותרות

Raamzi

New member
אתה לא מבין

אני אומר...מי כותב בלי שם= פחדן מי כותב וכותב בלי סוף סימן רוצה לשכנע אותנו = שקרן עושה לינצ' באינטרנט האיש הזה זה מותר?

Raamzi

New member
בגרמניה אסור

בגרמניה אסור מנהל פורום פחות מ-18 ילד לא יודע מה טוב מה רע

Anin17

New member
אל תדאג זה בסדר

עוד פחות משבוע אני יהיה בן 18 ואני לא חושב שההבחנות שלי בין טוב לרע ישתנו ברגע

9ball master

New member
אני מוכרח לציין ש...

גם אני חשבתי כמוך אך ANIN הוכיח לי אישית התנהגות בוגרת והולמת ואני חושב שהוא עושה עבודה טובה. בוא לא ניכנס לפרטים אישיים, דבר ביליארד נטו זוכר.....

Ofer Peer

New member
ביינתים..

ילד יודע מה טוב מה רע יותר טוב ממך- מבין!!! ילד שומע, מגיב, אומר, כותב, שומר... ועוד אבל, גם אותו אתה תוקף...-מבין

9ball master

New member
תנסה להבין ש...

מה שאתה כותב הוא לא נכון, אתה עושה הכללה שזה מעשה לא נכון ולא נבון, לא כל מי שמבקש להיות אנונימי הוא פחדן, לא כל מי שכותב הרבה הוא שקרן, ואסור לעשות לינץ' באף אחד, גם הפושעים הכי גדולים בעולם זכאים למשפט צודק, זה משהו שבתור עורך דין אתה חייב להבין

Raamzi

New member
אני לא חושב כמוך

אני יש נסיון...אני לא חושב זה בסדר אחד מדבר על שני ולא אומר מי מה = לא נקי יש משהו ריח לא טוב

9ball master

New member
שיעור בהיסטוריה

על פרשת watergate שמעת ???? נשיא ארה"ב כמעט הודח (הוא התפטר לפני דיון ההדחה...) וזאת בעקבות תחקיר עיתונאי כאשר המקור נשאר אנונימי (למעשה המקור גילה את עצמו רק לפני מספר חודשים) לא היה שם שום דבר מסריח חוץ מהאמת שיצאה לאור. ישנם אלפי דוגמאות לכך ואני מאמין שגם במקרה שלי זה כך

Raamzi

New member
צדק צריך להראות לא רק לעשות

אם אתה חושב ובטוח אתה צודק תכתוב שלום אני X רוצה לכתוב על Y ואני מציע לעשות אחת שתים שלוש. אבל לכתוב ולכתוב ולכתוב בלי סוף...

Ofer Peer

New member
אולי...

MASTER מפחד להגיד את שמו אחרי שקרא כאן את ההטרדות שאני עברתי ועדיין עובר...- מבין!!!

9ball master

New member
אני לא מפחד....

מאף אחד !!!!! ובטח שלא מאף איגוד ביליארד.... ישנן סיבות רבות לכך שנכון להיום אני מעדיף להשאר אנונימי, אחת הסיבות היא שהאנונימיות מאפשרת חופש ביטוי גדול יותר. לפעמים יש לאנשים דעות מסוימות ואו קדומות על אנשים אחרים והם לא מוכנים לשמוע או לקבל את מה שאנשים אלו אומרים, אבל עם הדובר אינו ידוע אז "חסימה" זו נעלמת.

Ofer Peer

New member
אני רוצה מבין...

מי כותב בלי שם (ומפרסם אירועים פרטיים שלו)= פחדן מי כותב וכותב בלי סוף סימן רוצה לשכנע אותנו (על עצמו)= שקרן אני מבין נכון??? כי, אתה כותב וכותב...מבין!!! ברוך בואך לעידן האינטרנט- מבין!!!

9ball master

New member
תשמע

אני חשבתי שאתה באמת מי שאתה הצגת אז בוא ואני אסביר לך כמה דברים פשוטים: 1. כשהאינרנט יצא לעולם הוא בישר את החופש האולטימטיבי, את הגישה הבלתי נידלית למידע ואת האפשרות לעשות כל מה שבא לך ולהיות כל מי שבא לך, כנראה שאנשים בגילך (רשמת 55) זה קצת חדשני. 2. אני מתחיל לחשוב שאתה לא מי שהיית רוצה שאנחנו נחשוב שאתה... אי לכך בוא תן דוגמא אישית ותציג את עצמך. אתה מאשים סתם ללא כל הוכחות או ביסוס לדברים שלך, חבל...

Raamzi

New member
אני יכול

אני יכול להציג עצמי...שמי רוברט מירלי ואני מהעיר קארלסרווה ליד באדן

למעלה