אני לא מבין...

9ball master

New member
שלום רוברט

אני שמח שאתה מגלה סקרנות בענף הביליארד בארץ, אבל אני חושב שזה לא פייר וזה לא יאה שאתה שלא גר כאן ולא חי כאן ולא שותף לענף הביליארד בארץ מנסה להגיד לי או לכל אחד אחר מה להגיד או על איזה נושאים לדבר. אני מאמין שאנו נמצאים במקום שכל מדינה אחרת אשר מתקדמת מאיתנו בכל הקשור לביליארד היו בתחילת דרכם, ואני מאמין שגם אז במדינות הנ"ל קם או קמו אנשים "רעים" כמוני ועשו גלים, כי רק ככה ניתן להוזיז דברים בדרך הישר, אחד מושך לכיוון אחד והשני מושך לכיוון שני ובסופו השניים הולכים באמצע, אבל אם לא היו אנשים כמוני אז דברים היו מתנהלים רק בכיוון אחד ועם אתה עורך דין אז אתה מבין על מה אני מדבר... דרך אגב, עבור באי הפורום הזה, שמי הוא 9ball master אתה יכול לקרוא לי בקיצור master או mister master
כך את הדברים בהבנה ובחיוך, אל תקטול סתם מבלי לברר את כל העובדות קודם

Raamzi

New member
תודה

אני לא רוצה את נעלב...אם רוצה לעשות משהו אז בשטח לא בפורום. פורום זה לאנשים רוצים רק מדבר כמו אני..אני לא רוצה עושה כלום אני רוצה לדבר עם ישראל מדינה שלנו

9ball master

New member
אם היית

קורא באמת את כל ההודעות שלי אז היית יודע שלמשל הזכרתי את הבחור, אין לי בעיה לדבר כאן על ביליארד נטו, אבל עם מי???? רוב האנשים שנכנסים לפורום הזה נכנסים על מנת לקבל יעוץ לגבי קניית מקל או שולחן (לרוב ציוד סנוקר) או שיש שאלות לגבי חוקים מסויימים ואין כאלו שבאמת רוצים לדבר על הענף עצמו, מה שגם כמו שכתבתי כבר הידע בארץ הוא מועט ואת אף אחד לא כל כך מעניין מה קורה בחוץ, הרי כישראלים אנחנו תמיד חושבים שאנחנו הכי טובים אז למה שיהיה איכפת מה קורה בעולם הביליארד. דרך אגב, מי שאמור להגביר את המודעות לביליארד הוא האיגוד (אופס.... סליחה)

Raamzi

New member
עוד פעם איגוד

אם אתה רוצה מדבר איתי רק ביליארד לא איגוד...אותי לא מעניין אדמינסטרציה תתחיל לכתוב ביליארד טוב ותראה יבואו הרבה לפורום...מה אתה כותב הולך הביתה ולא אוהב ביליארד

Raamzi

New member
אני הכרתי אפרים

אני הכרתי אפריים קישון משוויץ הוא אהב ביליארד שלוש כדורים, אם היה חי היה כותך לך משהו...הוא ידע לכתוב...אבל לא שטויות

147break

New member
שאלה

האם אתה מכיר שחקן יהודי ישראלי בשם מייק שארל כמדומני מפרנקפורט

Ofer Peer

New member
אדמינסטרציה...

אני בטוח שאתה חבר באיגוד עו"ד במדינתך... מעניין למה... אתה לא חייב-מבין!!!

למעלה