לא אני חילקתי. ../images/Emo13.gif
פעם, היה פורום בוני אתרים, ופורום VB. כאשר בפורום בוני אתרים, לא היו מדברים כמעט בכלל על שפות תכנות. ואם כבר היו כותבים שם קוד כלשהו, זה היה קוד של HTML או מקסימום JavaScript. ובהקמת אתרים, יש הרבה נושאים שלא קשורים לתכנות, לכן אי אפשר להכליל את זה כחלק משפות תכנות. פורום בVB עסק.. רק בVB... תוכניתני שפות אחרות היו מקופחים בעצם, ןלכן הוקם הפורום ביוזמתי. פורום ASP וכל השאר הוקמו אחרי הפורום הזה... (נוסטלגיה משו, פעם היו רק איזה 5.. 6 פורומים בקטגוריה של מחשבים ואינטרנט). אני לא יודע מה השיקולים לכך, אבל כפי שבטח שמת לב, המגמה בתפוז הייתה להרחיב ולהתרחב, ולפתוח פורומים חדשים. יש בזה הגיון - מעבר לעובדה שASP זו לא באמת שפה, אלא ממשק, מספר ההודעות ביממה הוא לא מאוד קטן, ועם כל דבר שקשור לASP היה נכתב בפורום הזה, אף אחד לא היה מוצא את עצמו.
וכשמישהו היה בא ושואל שאלה, השאלה שלו מהר מאוד נעלמת אל תוך נבכי הארכיון, בלי שבקושי הספיקו לענות עליה. הדבר האחרון שחסר כאן זה שאנשים ישאלו שוב ושוב את אותן שאלות.
ככל שהאוכלוסיה גדלה יותר, ככה גם נוצרת חלוקה גדולה יותר. אגב, מישהו פעם רצה גם לפתוח פורום בשביל ++C. מיותר לציין שהנהלת הפורומים סירבה, והסיבה די ברורה.
האמת שאם יש משהו שאני פחות מבין, ועוד יכעסו עליי שאמרתי את זה, זה את הצורך בפורום מיוחד בשביל דוט נט, אבל מילא.