מה?!? פרק גרוע?!?
אני לא מאמין שעיני חזו בשטות הזאת!! אני חושב שזאת תהיה הפעם הראשונה שאני אתלהם באמת בפורום הנ"ל אז קבל: ראשית אף פרק, אבל אף פרק שבו מופיע Q הוא משעמם או לא טוב. הדמות שלו היא אחת המדהימות שנתקלתי בהם במדע בדיוני איי פעם(והאמן לי ראיתי לא מעט),האיש מצחיק בטרוף,מרתק,שנון ,ציני, ואפילו קצת מרושע. כך שעם כל הכבוד וההשוואה לשאר הפרקים שדנת, שם אין את Q !! כבר נקודת פתיחה טובה טובה יותר ל All Good Thing. שנית , היו בפרק הזה כלכך המון קטעים מרגשים, לא להאמין. קח לדוגמא את הרגע שבו ז'אן לוק פוגש את טאשה ( חדיי העין יבחינו שמדובר בטאשה בוגרת יותר). הוא בשוק. לאט לאט הוא מתרגל לתקופת החיים הזאת ומקבל אותה,ואז חוזר לשיחה עם היועצת בהווה . אתה ראית את הפרצוף שהוא עשה כשהוא סיפר ליועצת שכרגע הוא פגש את טאשה? הבן אדם ממש היה על סף בכי. תשמע, אני , כמעט בכיתי (או כמו שאני מעדיף לומר "נכנס לי חול לעיניים"). יתרה מזו כשאתה רואה את הפרק מ"ס פעמים אתה לומד להעריך את Q , על החברות, ידידות, או כמו שדטה מכנה "חיית מחמד", שהוא רוחש כלפיי פיקרד, ואיך הוא לאורך כל הדרך מנסה לעזור לו. זה לכשלעצמו מרגש מפתיע ומסקרן. שלישית , הדיאלוג הבלתי פוסק של הקפטן עם דטה בכל 3 תקופות הזמן,מרתק ומסעיר לא פחות. לסיכום אמר לו הקפטן משפט אלמותי ממש' שמייצג את השקפת חובבי הטרק באשר הם לגביי דטה: "Mr' Data You Are Clever Men In Any Period Time" רביעית , לראות את האנטרפרייז מהעתיד, עם יכולת של מעל 13 וורפ(נדמה לי), עם יכולת להסוות את עצמה, עם כח אש מרשים ביותר, שווה את הכל. חמישי ואחרון(אין לי כח לשכתב את כל הפרק), בסיום הפרק כשז'אן לוק נכנס לחדר ומצטרף אליהם למשחק פוקר, אתה מרגיש את האחווה בין השחקנים, ואתה ממש מרגיש בסיומה של תקופה!! ממש כמו תיכון או צבא. ובכן, לסיכום ידידי , תירגע, תשתה קפה, תקרא עוד מה ספרי פנטזיה/מדע בדיוני, והכי חשוב תראה לפחות פעם בחודש את הפרק הזה. כי יותר טוב מזה לא יהיה
אשמח לקרוא את תגובתך