אני לא מבין...

seti2

New member
אני לא מבין...

אנשים מהללים ומשבחים פה את ALL GOOD THINGS כל הזמן ולדעתי זה פרק גרוע, נורא!!!!!!! בדיוק כמו Parallels כשראיתי את הפרק הזה פשוט התחרפנתי, כל רגע פיקארד קופץ מפה לשם משם לפה במשך שעה וחצי!!!!! זה נורא,זה טירוף איך אפשר להגיד שהפרק הזה טוב, זה אחד מהפרקים הכי גרועים שראיתי שלא נדבר על זה שזה פשוט העתקה מ-Parallels, זה חיפוף זול של סיום הסידרה.

n i v1

New member
אתה במיעוט

ובגלל שאתה חושב שהפרק הזה כל כך גרוע, אני אפילו לא אנסה לשכנע אותך אחרת. אני מצטער בשבילך שככה אתה מרגיש. וחוץ מהקטע של הקפיצות, אין שום קשר בין הפרללס לכל הדבים הטובים, ובטח שהפרק הזה לא מחפף

Bajoran Preist

New member
פרללס זה לא עם וורף?

כי הפרק הזה עם וורף כשהוא קופץ בין המימדים הוא במקרה פרק הטיאנג'י המועדף עליי, אם אני לא טועה...

itstzar

New member
כן משה, זה הפרק עם וורף

אבל אתה גם אוהב את טרוק נור, אז מה זה אומר
סתאאאם....

Bajoran Preist

New member
../images/Emo13.gif מגפת ספי פוקדת את חברי הפורום?

וחוצמזה, רק ניסיתי להראות נקודה... הוא השווה את all good things עם פרללס כהשוואה רעה, אבל זה במקרה פרק הטיאנג'י שהכי התלהבתי ממנו... ממ.... יכול להיות שזה בגלל שהיו בו באג'ורים
אבל חוץ מזה הוא פרק מצויין
ו-all good things גם הוא לא היה רע בכלל, לדעתי...

itstzar

New member
ותמיד חוזרים לעניין של "על טעם ועל

ריח" paralles היה הפרק מצויין, אבל לדעתי all good things פשוט היה הרבה יותר טוב, העניין הוא אחר, למה הוא חושב שall good things הוא העתקה של paralles כשבparalles וורף קפץ בין מעין יקומים מקבילים בגלל תופעה "טיבעית", מול all good things שפיקארד קפץ בין שלושה זמנים (ועוד פעם אחת לזמן הרבה יותר רחוק בעבר) בגלל Q שרצה להוכיח לו נקודה מסויימת על האנושות

אודו

New member
זה לא רק

לדעתי אחת הסיבות ש"כל הדברים" יותר טוב היא הטעם של סוף הסדרה כזה. למשל הפרק הסופי של חלל עמוק לא היה משהו מיוחד בכלל לטעמי, ואפילו משעמם משהו, אבל הוא היה אחרון וזה נתן לו משהו מיוחד

Bajoran Preist

New member
נכון, נכון בהחלט...

הממ... רק רציתי לשם הדגש על עוד נקודה. אמרתי שההכי "התלהבתי\אהבתי" את פרללס, זה לא *בהכרח* אומר שאני חושב שהוא יותר טוב. בכל אחד מהם צפיתי רק פעם אחת(נו, טוב, את אול גוד ט'ינגס ראיתי גם פעם לפני מלא זמן) ויכול להיות שפשוט שסביב all good things יש הילה של "פרק הטרק הטוב ביותר בכל הזמנים ובכלל" אז ההתלהבות של ה"לפני" הרסה את ההלהבות של "תוך כדי ואחרי". זאת בעיה ידועה. אצלי לפחות
לפרללס אבל בפרללס היו Evil Bajorans

מה?!? פרק גרוע?!?

אני לא מאמין שעיני חזו בשטות הזאת!! אני חושב שזאת תהיה הפעם הראשונה שאני אתלהם באמת בפורום הנ"ל אז קבל: ראשית אף פרק, אבל אף פרק שבו מופיע Q הוא משעמם או לא טוב. הדמות שלו היא אחת המדהימות שנתקלתי בהם במדע בדיוני איי פעם(והאמן לי ראיתי לא מעט),האיש מצחיק בטרוף,מרתק,שנון ,ציני, ואפילו קצת מרושע. כך שעם כל הכבוד וההשוואה לשאר הפרקים שדנת, שם אין את Q !! כבר נקודת פתיחה טובה טובה יותר ל All Good Thing. שנית , היו בפרק הזה כלכך המון קטעים מרגשים, לא להאמין. קח לדוגמא את הרגע שבו ז'אן לוק פוגש את טאשה ( חדיי העין יבחינו שמדובר בטאשה בוגרת יותר). הוא בשוק. לאט לאט הוא מתרגל לתקופת החיים הזאת ומקבל אותה,ואז חוזר לשיחה עם היועצת בהווה . אתה ראית את הפרצוף שהוא עשה כשהוא סיפר ליועצת שכרגע הוא פגש את טאשה? הבן אדם ממש היה על סף בכי. תשמע, אני , כמעט בכיתי (או כמו שאני מעדיף לומר "נכנס לי חול לעיניים"). יתרה מזו כשאתה רואה את הפרק מ"ס פעמים אתה לומד להעריך את Q , על החברות, ידידות, או כמו שדטה מכנה "חיית מחמד", שהוא רוחש כלפיי פיקרד, ואיך הוא לאורך כל הדרך מנסה לעזור לו. זה לכשלעצמו מרגש מפתיע ומסקרן. שלישית , הדיאלוג הבלתי פוסק של הקפטן עם דטה בכל 3 תקופות הזמן,מרתק ומסעיר לא פחות. לסיכום אמר לו הקפטן משפט אלמותי ממש' שמייצג את השקפת חובבי הטרק באשר הם לגביי דטה: "Mr' Data You Are Clever Men In Any Period Time" רביעית , לראות את האנטרפרייז מהעתיד, עם יכולת של מעל 13 וורפ(נדמה לי), עם יכולת להסוות את עצמה, עם כח אש מרשים ביותר, שווה את הכל. חמישי ואחרון(אין לי כח לשכתב את כל הפרק), בסיום הפרק כשז'אן לוק נכנס לחדר ומצטרף אליהם למשחק פוקר, אתה מרגיש את האחווה בין השחקנים, ואתה ממש מרגיש בסיומה של תקופה!! ממש כמו תיכון או צבא. ובכן, לסיכום ידידי , תירגע, תשתה קפה, תקרא עוד מה ספרי פנטזיה/מדע בדיוני, והכי חשוב תראה לפחות פעם בחודש את הפרק הזה. כי יותר טוב מזה לא יהיה
אשמח לקרוא את תגובתך

Sefy

New member
כן, זה היה יוצא סרט יותר טוב מנמסיס

ואז גם את Q בסרט! זה כבר היה עושה סרט טוב!

n i v1

New member
למה לא שמת ספויילר בכותרת?

לא כולם ראו את הפרק האחרון של הדור הבא.... מתי תקלטו שצריך ךהתחשב באנשים הפשוטים שאין להם לווין או כבלים, שאין להם אינטרנט מהיר.... מתי מגיע הפרק האחרון לארץ?

n i v1

New member
טוב, אני אשתה נס קפה מעודן

וארגע קצת. אם תשימו לבהפרקים עם קיו הם לא כמו עוד פרק על הבורג, הם לא כמו עוד פרק על מסע בזמן, הם לא "עוד פרק". זה אומר משהו על היחס של המעריצים אליו

Sefy

New member
איזה ספוילר ? איפה ספוילר ? ../images/Emo12.gif

ואני מבקש! כל פעם שאני עושה ספוילר אז אני מודיע מראש! ואני לא רואה אותך נותן תגובה מגעילה כזאת לאלה שכן עושים ספוילרים ועוד בכותרת! ועלי אתה מתלונן על ספוילר ??? לא ארמת כלום על השירשור שהספוילר בכותרת! אבל איפה אצלי ספוילר ?? ועוד שכל ההודעות לפני שלי מלאות בהם! תסלח לי, אבל זה היה פשוט מגעיל התגובה הזאת!

ריסט

New member
מה ? זה שודר מיליון פעם

בערוץ שתיים לא פחות ולא יותר היו שלושה שידורים חוזרים של "הדור הבא " . איך אפשר לספלייר משהו כזה ?

אני חושב שהוא היתכוון אלי לא אליך

ספי. אם היתכוונת אלי, אז יש לי הודעה בשבילך, אני חושב שהיתחלתי לראות את TNGבצורה מסודרת בתקופת שירותי הצבאי, אני לא זוכר אם בער' 22 או חינוכית של ער' 11, וזה שודר בשעות הצהריים ובערב. בכל מקרה אני שירתתי בין השנים 90-93, כך שנדמה לי שהפרק האחרון שודר בארץ לא יאוחר משנת 96. תקן אותי אם אני טועה לגביי הפרק האחרון. הווה אומר שמאז ועד היום הפרק הנ"ל שודר מ"ס פעמים רב, ודובר בו רבות בכל פורום טרק רציני. כך שאני ממש לא מסכים עם קביעת הדבר שזה ספוילר . כמובן שהכל מתיחס לכך שלזה קראת ספוילר, אם לא היתכוונת לזה אז אני חוזר בי בקידה קלה.

itstzar

New member
אולי כי כתבת שאין את Q , או שזה

היה סתם רפלקס מותנה ויד קלה על המקלדת

Sefy

New member
תאמין לי...

שאם Q היה מופיע בסרט נמסיס, אפילו אני הייתי הולך לראות אותו בקולנוע! והוא היה רחוק מלהיות הכשלון המסיבי שהוא נהיה
Q היה מכניס קצת חיים בעלילה המשעממת והמועתקת של הסרט הזה ואנשים גם היו שוכחים ש.... .. בסרט

itstzar

New member
למרות שאני מסכים שQ היה מוסיף המון

אני עדיין לא מסכים איתך שהסרט רע, משעמם ומועתק אבל בו לא נתחיל שוב את הויכוח הזה

למעלה