אני לא מבין................

Prophet

New member
כשלא יודעים לא מדברים../images/Emo129.gif

סון גוהאן זה הבן של גוקו ! קוראים לו סאן גוקו כי זה גוהאן הילד, לא הסבא החורג של גוקו...

KeNNy7

New member
ב´ונאה

כוס´אוחוטוק אל תעשה לי גולגולות למה תיכף אני יעשה פיוז´ן עם ווג´טה(בגרסה העברית) ויהפוך ל:::::::::: סופר ערסאייאן 2 !!!!!!!!!!!

GoleshTipesh

New member
היא קוראת לו עדיין ככה כי

הוא הבן שלה אתה יודע... ורק להבהיר את עניין ה-"סון", ביפאנית מתי שאתה מציג את עצמך נכון להגיד קודם את שם המשפחה ואחר כך את השם הפרטי

Hwoarang

New member
לא לא לא

אל תסמכו על היפנית שלי.. ממזמן כבר שכחתי לדבר אפשר להשתמש בצ´אן בין חברים, או בין חברה לחבר שלה. וגם זה לא יכול להיות צ´אן גוהאן כי צ´אן תמיד בא אחרי השם הפרטי

yoo

New member
מה פתאום!!!

אם צ´אן זה גם למי שאתה אוהב לא לילד קטן, ולא לסתם ילד קטן אלא לילד קטן חמוד, כמו אח שלך... או אפילו חיית מחמד שאתה מחבב... בחייכם...תראו אנימות ביפנית לפני שאתם חושבים שאתם מבינים... כמו כן: סאן = אדון, מר, פנייה מכובדת קון, פנייה לחבר לא ממש קרוב אפשר לשמוע את המלך קאיו קורא לבאבלס הקוף babelus-kun. סאמא- לורד, או משהו בעל מעמד גבוה כמו קאיו-סאמה... ועוד ועוד...

Hwoarang

New member
אם כבר מדברים על יפנית

איך זה שגוקו קורא לקמא סנין בשמו (קמא סנין) או מאסטר רושי? הוא חייב לקרוא לו סנסאי!

yoo

New member
הסבר...

קאמא סאנין=המאסטר של הצבים מן כינוי שדבק בו שהוא לא יכול לקרוא לו המאסטר של הצבים סנסאי... זה לא הולך טוב... זה השם הנפוץ שלו. וכשמו רושי, הוא וקרירין פשוט קוראים לו רושי-סנסאי... :)

Hwoarang

New member
הסבר...

אם הוא לא היה לומד אצל קאמא סאנין, אז הוא היה יכול לקרוא לו מאסטר רושי או קאמא סאנין.. אבל בגלל שהוא תלמיד שלו הפנייה חייבת להיות "סנסאי", לא משנה אם המורה הוא מאסטר או לא

Gohan

New member
ובכלל, בDB

קראו לו מוטן רושי - muten roshi, שהפירוש של זה זה "האחד שלא נוצח", או משהו בסגנון, אבל גוקו ניצח אותו בסופו של דבר, לכן השם הזה לא מתאים לו יותר..

Gohan

New member
חמודי, אל תלמד אותי..

בDBZ הסבירו את מה שאני רשמתי. זה שהאמריקאים החליטו להפוך את זה למאסטר רושי, זה משהו אחר. אבל אני זוכר טוב טוב שהסבירו שמוטן רושי ביפנית זה "בלתי מנוצח", או משהו בסגנון.

למעלה