אני לא מבין................

yoo

New member
כן תבדקו במאנגה...

היא נתנה פה לא מזמן על ידי ראדיץ (חבר הפורום, ולא הסייאן XD ) חוץ מזה, גוקו זה מרחף בשמיים או הולך בשמיים (קו זה שמיים) (האם זו גרסא יפנית לאנאקין ולוק סקאייואקר?
)

Goggle Girl

New member
סון גוקו = שומר השמיים

ומכאן גם מדרש שם לבנו סון גוטן = שומר גן העדן

Hwoarang

New member
אם אני לא טועה

ואל תסמכו על מה שאני כותב עכשיו אבל פעם היה קלוז אפ על החליפה שלו והיה כתוב שם :"son gok-hu" אולי לפי זה אפשר לדעת מה הפירוש...

KeNNy7

New member
לפי מה שהבנתי השם

של גוהן צ´אן צ´אן זה בשפת מנגה ילד קטן ובגלל זה קוראים לו ככה אבל אני לא יודע בקשר לגוהן

ash 1

New member
בשפת מנגה O.ם ?!?!?!

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שפת מנגה LOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL למנגה יש שפה XDDDDDDDDDDDD אוליי התכוונתה ליפנית?... שפת מנגה XDDDDDDDDDDDDDDD

KeNNy7

New member
מה אתה חושב

שאני אחד מאלו שמאמינים ל"עונה החדשה" של ערוץ השרצים

yoo

New member
חחח, תשובות ל"שפת המאנגה"

XD אז ככה, צ´אן זו צורת פנייה למשהו חמוד, משהיא שאתה אוהב, או אח קטן, בסגנון של אלו... לדוגמא יש לך אח קטן ששמו משה, אם היית יפני היית קורא לו משה-צ´אן

SaidinsTaint

New member
אם אנחנו כבר בנושא שמות

מה עם Mr. Satan וHercule? אלו השמות במקור? הנחתי שזה עיוות - אבל בשלטים כתוב בברור Satan - אז אלא אם ציירו אותם מחדש...

Hwoarang

New member
chan זה...

צ´אן זאת מעיין פנייה לילד כמו שבסדרה גוקו קורא לגוהאן לפעמים "גוהאן צ´אן", אבל גוהאן לא יכול לקרוא לו בחזרה "גוקו צ´אן" - זה מאוד לא מקובל... ולכן אומרים "סון גוקו" עכשיו לגבי ג´קי צ´אן זה כבר יוצא דופן

KeNNy7

New member
נו בערך מה שאמרתי

אמרתי כינוי לילד קטן וחוץ מזה מי שרוצה להצטרף לאתר DBZ חדש אז לשלוח לי מסר עם מה הוא יכול לתרום לאתר אנחנו זקוקים דחוף לתקצירי פרקים

ash 1

New member
וזה בכלל אמור ליהיות צ´אן גוהן

ולא גוהן צ´אן

Gohan

New member
מה?!!?

מאיפה הבאת את זה? סון גוהאן זה השם המלא שלו, כמו שיש כאלה שקוראים להם חיים משה. ומה שרשמתי בהודעה הקודמת זה פירוש עפ"י מילון, אז אל תשללו את זה.. ואיך תסבירו את זה שגם כשגוהאן בן 17 צ´יצ´י ממשיכה לקרוא לו גוהאן צ´אן?

למעלה