אני לא מבין ....

אני לא מבין ....

*** גילוי נאות ... לא קונה שם בכל מקרה ... *** יזמו חרם בפייסבוק על שופרסל .. אצה רצה הנהלת שופרסל וזימנה את יוזמי החרם .. תוך כדי עשו מזה מסע פרסום חינמי בכל אמצעי התשקורת לשופרסל ביג, דיל, ציג, עיר ושאר ספינים של אותה גברת .. נגמר בהוזלה של 20% על 30 מוצרים לחצי שנה .. בתמורה לאין חרם .. רק אני דביל שחושב ששופרסל עשתה פה אחלה סיבוב על כולם ? או שאני מפספס פה בגדול את האותיות הקטנות ? אפשר להגיד שהעם רוצה שכל חברתי ? או שמוקדם מידי לעניין ?

ye44

New member
../images/Emo41.gifהמלצה לך ולתושבי הפורום

בתור אחד שעובד עם רשתות השיווק ובתור אחד שניהל בעברו סניף של שופרסל אומר לכם כיצד המערכות פועלות שופרסל בפורמט של האקסטרא מוכר לכם מחיר נמוך רק בתנאי שתרכשו אותו זוגות שלושות או רביעיות ! סניפי "שופרסל שלי" מוכר לכם את רוב המוצרים ברמה של 10 20 או 30 אחוז יותר כי הם נמצאים במרכזים שכונתיים ששכר הדירה שלהם גבוה מאד וגם בגלל שהם חייבים לכסות על ההפסדים בסניפי הדיסקאונט שלהם . תמיד לפני חג הם מכריזים על הוזלות וכו' העיתונות שולחת סוקרים לרוב הם יודעים מראש
ואז הם עושים הוזלות בשביל העיתון, כל המתחרים נוהגים בהתאם ויום לאחר הפרסום המחירים שוב עולים.כשופרסל שולח לכם מבצעי מועדון לקוחות תדעו תמיד ש"רמי לוי" באופו אוטומט מוזיל את המחירים לרוב יותר זול משופרסל הוא חרט על דגלו "לזיין את שופרסל" היכן שיש סניף של שופרסל הוא פותח סניף, מומלץ להגיע לסניף החדש בנתניה בפולג.רמי לוי לא משקיע בפרסום הוא פשוט לוקח את הכסף הזה ומוריד אותו לצרכן אם תעשו חבר מועדון אצלו תרוויחו עשרות מוצרים במחירים מעולים ומדובר על מוצרי צריכה של היומיום ועוד קלישאה של אנשי הצדק החברתי "עלק ", באירופה המחירים יקרים בעשרות אחוזים מהמוצרים בארץ במיוחד פירות וירקות ק"ג עגבניות עולה 4 יורו בחנויות לעומת 2 יורו בשווקים של ה
מוצרי החלב למינהם יותר יקרים, מלבד הגבינות עתירות השומן כמו קממבר או פרמז'ן, הנתונים בדוקים הייתי שם לפני כ 3 חודשים ואני חולה על מרכזי מזון
אז כל אנשי הצדק החברתי שמבלבלים ת'מוח על יוקר המזון תפסיקו לקנות ב AM PM צאו מהבועה של ת"א החיים הרבה יותר זולים בפרפריות . מוגש מטעם YE יו"ר "המועצה לניהול משק בית וזוגיות נבונה "

b e c k y

New member
בכל מקום יש סופר זול

אצלנו אין רמי לוי (חבל) אבל יש שני סופרים פרטיים זולים מאד. הם לא יפים או נוחים כמו הרשתות, אבל יש בהם הכל. כל מה שצריך על מנת לדעת מהו המקום הזול באמת, זה לשאול את האנשים שאין להם ברירה אלא לקנות שם. תשאלו את המטפלת בגן, את עובד הייצור, את השכן החרדי. המבחר שם מצומצם יותר, אבל אוכל זה אוכל זה אוכל. ההפרשים בעלויות עצומים. אצלי זה מגיע למשהו כמו 200-300 ש"ח לשבוע (ההפרש, לא הקניה). גם בגלל המחירים וגם כי אין פיתויים מיותרים. לרשתות הגדולות לדעתי שווה להגיע רק בשביל מותגי הרשת שחלקם איכותיים מאד וזולים. אגב, שופרסל. יש להם רשת-בת שנקראת "יש". זו רשת זולה מאד. ויש שם מותגים של הרשת ששווה לגמרי להכיר. אני קונה שם חומרי ניקוי שלהם וכל מיני כאלה במחירים מגוכחים.

הבעיה היא

שלהגיע לרמי לוי למי שסובל מבעיות לב, קלסטרופוביה קלה, נשים בהריון, אנשים בהתקפי פניקה וחרדה מומלץ מאוד לא להגיע מטורף מה שהולך שם בכל שעות היום מה שכן שמעתי שהוא מתחיל שירות משלוחים דרך האינטרנט בינתיים הבנתי שזה עובד באזור ראשון לציון אני בהחלט מחכה בקוצר רוח שיגיע גם לאזור שלנו

אייבורי

New member
לגמרי

אין מצב שאני נכנס שוב לרמי לוי הרגשתי כמו בתעלת לידה, רק היה חסר שיתנו לי שתי סטירות ביציאה

אז מרחיקים קצת...

אני קונה רק בחצי חינם. אהבתי יותר את הסניף הישן שלהם בירקונים אבל כרגע מסתפקת בחדש. הוא נקי, הוא ענק !!!, המחירים בו זולים והכי חשוב - הקופות מהירות בטירוף. גם בתקופות של לחץ (מי אמר ראש השנה ולא קיבל? מרגישים את זה כבר עכשיו) מחכים בתור לקופות כמה דק' בודדות. מעדיפה לנסוע קצת יותר רחוק מאשר לקנות בסופר שהרבה יותר קרוב אליי ולהיתקע חצי שעה בתור לקופות.

מה לא מבין ?

באה שופרסל שבכל מקרה בד"כ לפני החגים עושה הוזלות של מוצרי מסויימים (כנ"ל מגה), הצטרפה לגל המחאה ותוך כדי עשתה לעצמה פרסום עצמי. בעוד שבוע - הסיפור יחזור עם מגה. מי שרוצה לקנות ברשתות הללו - שיבושם לו. אני שנים לא קונה בהן כי גם הזולות שביניהן יקרות מהרשתות הפרטיות, גם אחרי ההנחה הזמנית של ה 20 - 30 אחוז. מה שכן - מקורות יודעי דבר
סיפרו לי שברעננה ייפתח בקרוב סניף של רמי לוי, מה שאומר שדווקא באזור השרון יהיו 4 רשתות פרטיות שנחשבות לזולות

אז בעצם כן הבנתי ? :)

שופרסל עשתה סיבוב על המוחים ? .. וחשוב מאד סניף של רמי לוי בבירת הגרושות ... יש הרבה פוטנ-צי-אל .. :)

אין לי מושג מה אתה הבנת

אני הבנתי את שידעתי מראש - נאמנה לסופר שלי, לא מחליפה אותו וזה לא שלא ניסיתי, חזרתי על ארבע
. פפפפפפפפפפפפפפ, מרגישה כמו בנישואים קתוליים , מזל שלהתגרש היה קל יותר

rrredshay

New member
לפעמים פרסום זאת אומנות...

אני בד"כ קונה ברשת כמעט חינם, לרוב מאוד זול. לפעמים יש מבצעים בשופרסל ובמגה שכדאי לקנות ורק אז משתלם בכלל להיכנס לשם.

כמוני כמוך ...

וכמוך כמוני ? חושב שהגדילה שופרסל לעשות ודפקה פה אחלה צחוק על חשבון ועדת המחירים של המחאה ? :)

rrredshay

New member
כמוני כמוך אבל לא כמוהו...

ברור שדפקה... אבל זאת האומנות... למנף את הכח שמופעל נגדך בעדך... מבולבלים? גם אנחנו...

למעלה