אני לא מבין ....

חחחח

היה לי פעם מנכ"ל כזה ... היה דופק את כולם .. אבל בחיוך ... ועוד היית יוצא ממנו .. משוכנע שזכית בפיס .. אני התבגרתי מאז ... :) מעניין מתי הנאיביים והחולמים יתבגרו גם הם :) יום זול שיהיה לנו .. מחכים להכרזה של התאחדות הסטודנטים - מי המוחרם הבא ! אולי נחרים את יצרני הבורקס .. הומאז' לארדואן ..
 
זה לא שאתה לא מבין........

זה............. שאתה מתעקש לא להבין. אבל באמת לא נורא אם תמשיך לא להבין. בעיקר כאשר השיח איתך, הוא ממילא שיח חרשים, וכאשר אינך שומע. אתה מוזמן להמשיך לנסות לגמד את המחאה, ולנסות להוריד את הדיון לרמה של שופרסל מול רמי לוי, ולהתעלם מכך שבכל הרשתות, קיים מרכיב של 16.5 אחוז מע"מ, כאשר אפילו בארה"ב, מעוז הקפיטליזם, מוצרי מזון אינם כוללים מע"מ. הייתי מציע להחרים אותך ואת שכמותך, אבל אני מודע לכך, שאני כותב בפורום השייך לטייקון, והסבירות היא, שאני דווקא אהיה זה שמוחרם. לא נורא... הכלבים נובחים, ושיירת המחאה ממשיכה.
 
למה אתה כל כך נרגן תמיד ?

מע"מ, טייקונים, חרמות, חרשות ... תענה לפחות לשאלה ... עשתה או לא עשתה ? שופרסל .. סיבוב על ועדת המחירים של המחאה ?
 

ye44

New member
אתה

לא שם לב שהוא לא סובל את עצמו
יש לך אולי איזה חובשת
לסדר לו ? מחסור בויטמין Z אל תפריע לו, תן לו לשחרר כל כמה ימים יש לו דו שיח עם הדמויות שהוא חי איתן אז לא יפה
עליו מה לעשות ממורמר תמידית
 

אייבורי

New member
מהפכה

יש שלבים שונים למהפכות אנחנו חיים בעולם שבו יש מהפכת תקשורת ומידע הכל הופך זמין בקלות ראש אתה מכיר אנשים מקצוות הארץ או העולם בשניה אתה חשוף לכל מידע שקיים זאת מהפכה שבסיסה טכנולוגי. עכשיו מגיע השלב השני, השלב שבו המהפכה עוברת למרקם האנושי שהיא תשנה את מבנה החברה, את התנהגות החברה אולי גם את צורת החינוך והשילטון אז שופרסל מנסה עדיין להאחז בישן, בעולם הרגיל שלהם אבל הם שוכחים באותה קלות ראש אני יכול לפתוח חרם חדש. אין יותר מנהיגי חרם אלא אנשים כמוך וכמוני עולם חדש.
 
למעלה