אני לא מבין את זה...

מצב
הנושא נעול.

p i n g o

New member
אני לא מבין את זה...

אני לא מבין את זה...
מי מחליט ומי נותן את האישורים על הזזת וביטול תחנות? אתמול מצאתי את עצמי מפספס 2 תחנות בדרך הביתה, כי מסתבר שמישהו החליט לבטל אותן ולשים אחת במקומן! מי מחליט על זה? אין דרך נורמלית להודיע על זה לאנשים? ולמה באתר של דן, הודיעו על "תחנה חדשה לשיפור השירות" ו"שכחו" להזכיר את התחנות שבוטלו??

גם אני לא מבין

אני לא מבין את זה...
מי מחליט ומי נותן את האישורים על הזזת וביטול תחנות? אתמול מצאתי את עצמי מפספס 2 תחנות בדרך הביתה, כי מסתבר שמישהו החליט לבטל אותן ולשים אחת במקומן! מי מחליט על זה? אין דרך נורמלית להודיע על זה לאנשים? ולמה באתר של דן, הודיעו על "תחנה חדשה לשיפור השירות" ו"שכחו" להזכיר את התחנות שבוטלו??
גם אני לא מבין
איפה זה? למה לא כתבת יותר פרטים? למיטב ידיעתי אין הזזת תחנות ללא אישור משרד התחבורה. תספר לנו על איזה תחנות מדובר. של איזה קו ובאיזה מקום.

טיפ_טיפ

New member
זה "בסדר"

גם אני לא מבין
איפה זה? למה לא כתבת יותר פרטים? למיטב ידיעתי אין הזזת תחנות ללא אישור משרד התחבורה. תספר לנו על איזה תחנות מדובר. של איזה קו ובאיזה מקום.
זה "בסדר"
גם אני גיליתי על ביטול תחנה של 56 ב"שידור חי" או אז צפו בי נוסעי האוטובוס שעה שאני רצה חסרת נשימה אחרי האוטובוס ותאמינו לי ...לא הייתי טורחת לרוץ אלמלא התדירות המ-ה-מ-מ-ת של הקו הספציפי הזה ...אחת לחצי שעה.

טיפ טיפ, איפה ביטלו תחנה של 56?

זה "בסדר"
גם אני גיליתי על ביטול תחנה של 56 ב"שידור חי" או אז צפו בי נוסעי האוטובוס שעה שאני רצה חסרת נשימה אחרי האוטובוס ותאמינו לי ...לא הייתי טורחת לרוץ אלמלא התדירות המ-ה-מ-מ-ת של הקו הספציפי הזה ...אחת לחצי שעה.
טיפ טיפ, איפה ביטלו תחנה של 56?

p i n g o

New member
בחולון

גם אני לא מבין
בחולון
בקריית בן-גוריון שינו את המיקום כמעט של כל התחנות - וביטלו כמה.

אוהד11

New member
לפחות באתר של דן היתה הודעה על

בחולון
בקריית בן-גוריון שינו את המיקום כמעט של כל התחנות - וביטלו כמה.
שינוי המיקום בקרית בן גוריון. אגד לא טרח להודיע על השינוי, אבל מאחר ושתי החברות משתמשות באותן תחנות באזור ק. בן גוריון, זה ברור שגם התחנות של אגד הוזזו ממקומן.

אוהד11

New member
בדן מקפידים להודיע על כל שינוי

שינוי המיקום בקרית בן גוריון. אגד לא טרח להודיע על השינוי, אבל מאחר ושתי החברות משתמשות באותן תחנות באזור ק. בן גוריון, זה ברור שגם התחנות של אגד הוזזו ממקומן.
במיקום תחנות, ואפילו שינוי זמני וקצר, כפי שהם מודיעים על שינויי מסלול, כולל שינויים של שעות ספורות. הדבר מופיע תמיד באתר שלהם, אלא אם כן השינוי נעשה עקב הוראות המשטרה (במקרה של ארוע פח"ע).

cmr

New member
מיקום תחנות אוטובוס

במיקום תחנות, ואפילו שינוי זמני וקצר, כפי שהם מודיעים על שינויי מסלול, כולל שינויים של שעות ספורות. הדבר מופיע תמיד באתר שלהם, אלא אם כן השינוי נעשה עקב הוראות המשטרה (במקרה של ארוע פח"ע).
מיקום תחנות אוטובוס
באחריות רשות התמרור המקומית תחנת אוטובוס הינה תמרור דרך ככל התמרורוים וסימנה ב- 56 אחריות על הצבת תחנת אוטובוס חלה על הרשות המקומית שהיא בדרך כלל שהיא בדרך כלל גם רשות התמרור. חברת התחבורה הציבורית הינה רק גורם מיעץ שאין חובה על רשות התמרור לקבל את המלצתו.

hemimoh

New member
יש הודעה באתר אגד על שינוי התחנות

יש הודעה באתר אגד על שינוי התחנות
תבדקו

מצב
הנושא נעול.
למעלה