הוא נראה אדם נחמד מאוד לא הייתי חושבת או מעלה על דעתי שגם הוא בברנז'ה הזו של המטרידים...
צ ציפיטפטת New member 26/7/05 #14 הוא נראה אדם נחמד מאוד לא הייתי חושבת או מעלה על דעתי שגם הוא בברנז'ה הזו של המטרידים...
ה החתולית New member 26/7/05 #16 נו באמת... הוא שחקן - זה המקצוע שלו (כמו של כל שחקן אחר). במסגרת המקצוע שלו, הוא יכול להיראות נחמד, או כועס, או עצוב. את יודעת כמה אנשים שמחייכים יפה לשכנים שלהם כל בוקר במדרגות, גם מכים את הילדים והנשים שלהם ?
נו באמת... הוא שחקן - זה המקצוע שלו (כמו של כל שחקן אחר). במסגרת המקצוע שלו, הוא יכול להיראות נחמד, או כועס, או עצוב. את יודעת כמה אנשים שמחייכים יפה לשכנים שלהם כל בוקר במדרגות, גם מכים את הילדים והנשים שלהם ?
V vered 37 New member 26/7/05 #18 ../images/Emo127.gifוכמה אנשים בעלי תארים אקדמאיים יש שמכים ומשפילים את נשותיהם היתכן ? הם בעלי תארים לא ? בולשיט.עליי תארים לא עושים רושם.
../images/Emo127.gifוכמה אנשים בעלי תארים אקדמאיים יש שמכים ומשפילים את נשותיהם היתכן ? הם בעלי תארים לא ? בולשיט.עליי תארים לא עושים רושם.
א אדמה רוח ואש New member 26/7/05 #24 מה חדש תחת השמש? למרות שאומרים שאין עשן ללא אש, ניתן לו את ההזדמנות להגן על עצמו,טוב?
צ ציפיטפטת New member 26/7/05 #25 בטח, ואני מתפללת בשבילו באמת שכן... לא יודעת.. אוהבת את האיש למרות שלא מכירה אותו אישית