אני לא מאמינה

אני לא מאמינה

חנן ענן האיש שכמעט רוב ילדנו גדלו כשהוא מהווה חלק נכבד מתוכניות הילדים שצפו בהם.... נאשם במעשים מגונים??

vered 37

New member
אני ממש לא בהלם...

היו עליו סיפורים כאלה בעבר אך זה לא פורסם בתקשורת. ידוע שמר חנן ענן מכור לנשים.דרך אגב גם בגד באשתו בעבר עשרות פעמים.

אני די מטילה ספק בכל הסיפור הזה

מה שהיה לפני 16 שנה, זה לא מה שיכול להיות היום. היום כל מגיעה זו הטרדה מינית. היום ההתיחסות לרומנים, לסטוצים, לרומנטיקה ולהצעות שונה . ולכןאני לא מקבלת עמדה על פי מה שקראתי. בטוח שהוא היה חרמן, אז מה. כמה חרמנים מסתובבים בשטח היום? וחרמניות?

mars4

New member
תארי לך מה היה קורה רק כאן

בפורום אם היו "חוסמים" את החרמנים? סביר להניח שחוץ מדף חלק וריק לא היה נשארת אפילו לא שארית פליטה.. (תרתי משמע...)

mars4

New member
כמה אופייני התגובות האלה...

כבר חורצים את דינו שו אדם שעוד לא הוכחה אשמתו אבל בכל מקרה מה שלא יהיה הוא כבר אשם. חייו כבר לעולם לא יהיו אותם חיים. אז רק להעמיד דברים על דיוקם. עדיין אפילו לא הוגשה תלונה במשטרה. מדובר בכתבה האמורה להתפרסם בסופ"ש זה בידיעות שחנן ופרקליטו ניסו למנע וכשלו. אחת התלונות היא מלפני 16 שנה!!!!!! כאילו... מה חיכית 16 שנה עם דברים בבטן על מנת להתלונן?? בעלה אמר היום ברדיו שרק עכשו היא "בשלה" להתמודד עם זה. מילא, העיתון, הוא הרי חייב למכור נייר שיהיה במה לעטוף את הדגים של שבת. אבל דחילק, תנו לבן אדם צ'אנס. זה שהוא מפורסם עדיין לא עושה אותו לאשם אוטומטית... בגד באישתו עשרות פעמים... אם על זה היו יושבים בכלא היינו צריכים להפוך שיכונים שלמים למתחמי מעצר! אגב, דווקה היום שמעתי שבעלה של שרי אריסון שהקיזו את דמו על אותו רקע בדיוק, ושאחת התורמות הגדולות שאי פעם היו למדינה הזו, נאלצה לעזוב את הארץ עקב ההכפשות. יצא זכאי! אז בבקשה קצת פחות ציניות ובדיחות (ממילא כל הנושא הזה לא מצחיק..) עד שכל הענין יתברר!

sharon30v

New member
"דפקת הופעה" נחשב להטרדה מינית../images/Emo2.gif

הידעתם? שרון

החתולית

New member
לא בשביל משהו

אבל דווקא היום שמעת ממש לא נכון - עופר גלזר הורשע בדין !

deena

New member
דווקא עופר גלזר הורשע

על הטרדה מינית ועוד. ואשתו עזבה את הארץ בגלל דברים לגמרי לגמרי אחרים. בין מה שמתפרסם בתקשורת לבין המציאות- יש לעיתים פערי ענק.

mars4

New member
א. הורשע... טוב מתנצל.. טעות

ואני בטח שלא ניזון מהעיתונים. שרי עזבה רק בגלל הסיבה הזו ותירצה את זה בכל מיני סיבות הקשורות לעליהום התקשורתי בעקבות הפיטורים בבנק לאומי. אגב היא שבה לארץ בין היתר בגלל מחלוקת לגבי חלוקת המשמורת על הילדים. ליבי עליה! מה שמוכיח שכסף זה לא נוסחאת הקסם לחיים מאושרים. האמת, לא מקנא בה בכלל.

deena

New member
אגב- בנק הפועלים ולא בנק לאומי.

וכל מה שרשמת אין לו שום קשר לסיבת העזיבה שלה את הארץ. ואני לא מסתמכת על מה שנכתב בתקשורת, ולא על מה שאת מכנה תירוצים עלובים. כל זה לא היה ולא נברא.

החתולית

New member
דיוק זה לא הצד החזק שלך

הכתבה המתפרסמת היום בעניינו של חנן גולדבלט מדברת על שלוש נשים שהתלוננו. רק אירוע אחד קרה לפני 16 שנים, שני האירועים האחרים הם מלפני שנה וחצי ושש שנים. האיש זכאי כל עוד לא הוכחה אשמתו ואין כל קשר בין מי שבוגד בבת זוגו לבין מי שמטריד מינית. דרך אגב, אתה משתמש בדבריך בדיוק באותה גישה בה השתמש עורך דינו בראיון ברדיו. היינו, הפיכת המתלוננת לאשמה, כי המתינה זמן רב עד שהתלוננה. נו באמת... לרחם על שרי אריסון ? אולי רק בגלל שנישאה לאדם שנישאה לו, ולא משום סיבה אחרת.

mars4

New member
אני אולי לא מדייק בפרטים

אבל אולי כדאי שתקראי שוב וביתר תשומת לב. את הענין של הבוגדים יחסתי לתגובתה של ורד שכתבה שזה "ידוע" שחנן גולדבלט בגד באישתו עשרות פעמים. ובאמת מזל שהארת את עיני שדין בגידה אינו כדין הטרדה מינית. אני התייחסתי רק למקרה שהתרחש לפני 16 שנה קצת בהסתייגות. לא האשמתי אף אחת ואני בכלל לא לוקח שום צד בסיפור. אני רק חושב שדווקה כאן יש יותר אמפטיה לסיפורים מהסוג הזה עלרקע העובדה שכאן יודעים יותר טוב מבכל מקום אחר שלכל מקל יש 2 צדדים...

החתולית

New member
אני לא מאמינה שאת לא מאמינה

מה הקשר בין הדמות שאדם משחק בתיאטרון או בטלביזיה (כי זה המקצוע שלו), לבין מי שהוא באמת. רוק הדסון שיחק כמה מהמאהבים ההטרוסקסואלים הכי גדולים בתולדות הקולנוע - אז מה ?

למעלה