וואו, באמת מעניין איך.... לא נראה לי שמישהו היה מאבד את הצפון. הם יותר מדי רגועים בשביל זה.... דווקא ג´ואי הכי לחוצה שם אז אם היא הגיבה כל כך בשקט אז הם בטוח... אני הייתי חוטפת שוק, מוציאה ת´כסף ומתחילה לרוץ.... פחדנית אני....
אני אומרת שפייסי היה אומר לו משו מצחיק ואז השודד היה נקרע מצחוק ופייסי היה לוקח לו את האדקח מסתכל שזה בלי כדורים וצוחק על השודד!! או שהוא היה עושה איזה תרגיל שתמיד ראה את אבא שלו איך הוא מוציא את האקדח מפושעים ולוקח לו את האקדח!!
איזה יופי ! אני שמחה שאהבתם! מממ...רובכם! אף אחד לא הזכיר את הרגע שפגעה בו המכונית..! כשאניב ראיתי את הפרק - פשוט התפוצצתי מצחוק!!ב זה היה כזה מצחיק..חח.. הוא מסתכל אחורה על ג´ואי ו *בום* חח.. גדול! מה עוד? ממ..בכלליותב אני ממש אהבתי באת בהפרק..היה שינוי מרענן. אבלב למה בדיוקב עשו אותו? בממ.. זה די מוזר. הפתיחה הייתה משונה לגמריי..רק ג´ואי הופיעה.. ומה דין? אני לא רואה שווום דמיון... שמישהו יביא הוכחות! אחלה פרק. ג´ואי פשוט הייתה מקסימה!
ולחשוב על הגרוע ביותר.. יש לי תכונה כזו.. במצב רע.. אני תמיד חושבת על הכי גרוע.. לא יודעת למה.. ולא ראיתי איך דרסה אותו המכונית..באסה!!שניה הלכתי לשתות איך שחזרתי ראיתי אותו מרוח על הכביש.. אוף!! ספיידר וומן ידידת השכונה!!
אז למה לא לעשות משהו חביב ונחמד כמו עוד סיפור אהבה בטעם מסטיק...??? למה שמו אותה בפרק שבו היא נשדדת?.... וזה גם כ"כ דיבילי : מי מבניכם באמת, אבל באמת היה עוזר לאחד ששדד אותו? get real!!!!
קודם כל ג´ואי פשוט..מממ..טובה מדי! ומה..אם הייתה פוגעת מכונית, לא חשוב בבמי, לא היית עוזרת.. היא לא יכלה פשוט להשאיר אותו שם! זה ... זה.. צורך אנושי לעזור מה היא תעשה? תשאיר אותו שם שידמם וימות ?!
אבל הרבה פעמים אנחנו מוצאים את עצמנו עוזרים לכאלה שעשו לנו רע (לאו דווקא ששדדו אותנו). זה רק סרט. אמורים ללמוד מזה שג´ואי בכיוון של לסלוח לאבא שלה. זה לדעתי מהות כל הפרק. ההתבגרות של ג´ואי. כמו להסתכל אל תוך נפשה.
גם אני בכיתי... (כן, כן, גם בנים בוכים) והרבה!!! היה פרק מהמם... אני חושב שבאמת אין בשביל מה לנתח את הפרק הזה..."למה ג´ואי נשארה איתו" וכאלה... זה פשוט גורל... בכל מקרה... נורא נהנתי מהפרק הזה וזה הפרק היפה מזה....כמה פרקים...
צר לי להתנגד למה שכולכם אמרתם, אבל הפרק של היום היה אחד הפרקים הכי פחות מעניינים של דוסון. חבל שבזבזו פרק שלם על הנושא של ג´ואי ואבא שלה והעבר והכל... אני מאוד מאוד אוהב את ג´ואי, אבל היו פרקים אחרים שהיו הרבה יותר טובים ומרגשים, וחבל לבזבז פרק שלם מתוך עונה קצרה של הסדרה.
זוכרים את הפרק עם הסיפורים המפחידים?? הוא היה ממש בלי קשר לעלילה, ולא עזר להתפתחותה וואט סו אבר..... אז הפרק הזה, לפחות היה גם מרגש וגם מפתח את העלילה... או לפחות את הדמות... (חוץ מזה לא אכפת לי שיקדישו פרק שלם לג´ואי, אני ממש אוהבת אותה..).
לא יודעת, קצת לא מציאותי הקטע הזה שג´ואי דיברה איתו יותר מדי בחופשיות,יחסית לאחת שמכוונים אליה אקדח-כמובן. אבל סך הכל הסוף היה מרגש. לא נראה לכם שהם קצת התלהבו עם כל הקטע של הפתיחה? עכשיו, כשאבא של דוסון מת...
לא הבנתי מה הקטע עם הבאמי של הסדרה!! מה נתן לכל צוות השחקנים חופשה שבועית נתן להם "פס ירוק" - לא אהבתי. לא הבנתי מה הקשר... פרק בלי תכלית ובלי מטרה. וזה לא דין אלא שחקן ששיחק עד לפני שנתיים באפרת הסבון ´לחיות את החיים´ הוא שיחק את דרו הבן של בו (למי שמכיר את עולם האופרות הסבון) פשוט ארך לא השיער וגם הזקן ממש לא היה. אם אתם רוצים תמונה אני אנסה להשיג. לא אהבתי את הצורה שהתנהל הפרק.. יותר מידי קייטי הולמס. היו צריכים לשתף דמות נוספת..