זה היה... זה היה יפייפה... אני בכיתי כל כך... אני אולי מתלהבת מדי, אבל זה היה פרק שווה. וואו. מי מסכים איתי? יעני, זה מדהים. איך שג´ואי גילתה משהו. זה... וואו. כל כך הרבה מסרים.
מרגש... ברצינות. צריך לתת אוסקר בשביל הפרק הזה!!!!!!!!!!!!!!!!
פרק אני חושבת אחד מהכי יפים מדוסון קריק זה לא דין שם זה שחקן אחר. היה גם קצת יותר מדי צירופי מקרים לא יודעת ככה לי נראה. לא אהבתי בסוף שהיא שמה את החסכונות בתיק. אבל השיר היה מרגש מאוד תודו ואיך עושים חתימה ? הדס
בהתחלה חשבתי שנגלה כאן, שכאילו ג´ואי היא המלאך השומר של אנשים... היא מביאה את הפושע לבי"ח. היא עוזרת לילדה למצוא את אמא שלה... ושהיא תעשה עוד מעשים טובים. אבל אז ראיתי שטעיתי. אבל שני הסיפורים יפים ומרגשים. גו ג´ואי!!! אני חושבת שהתאהבתי בה.
אם להגיד לכם את האמת אני צופה בדוסון סתם לכיף, לדעתי זאת סתם סדרה קיצ´ית כזאת, אבל הפרק הזה היה באמת יפה. *מחיאות כפיים בקהל* ודין מבנות גילמור (השודד) שיחק *ממש* יפה ואני שונאת אותו בבנות גילמור. Oh, well.
זה היה פרק ממש יפה ומרגש ומקסים. בהחלט מיוחד ויוצא דופן, אבל... איך הגעתם לדין?! לדעתי הוא בכלל לא דומה לו. דין צעיר באיזה עשר שנים והרבה יותר יפה. אבל גם במקום אחר חשבו שזה הוא אז שווה לבדוק. אני בכל אופן לא רואה שום דמיון.
אני אישית חולה על דוסון, ואתמול היה פרק מדהים שבסופו נותרתי חנוקה מדמעות. אוףףףףףףףףף, הם טובים בלעשות את זה,(לגרום לי להיות על סף דמעות.) ואן סינק הם להקה מעולה אז בבקשה בלי ירידות עליהם, ובמיוחד לא בפורום הזה שאין לו שום קשר אליהם. נ"ב: אני חדשה כאן, למי שלא שם לב. ושוב, דוסון קריק סדרה מדהימה פשוט.
וואו.... הפרק הזה היה ממש ממש מוזר ולא שגרתי אבל צריך לעשות פרק כזה מדי פעם.... לקייטי הולמס היה נטל די כבד על הכתפיים- לסחוב פרק שלם של "דוסון" ועוד לבד לגמרי, אבל היא עשתה את זה ממש יפה! עכשיו- מאיפה לכן שהשודד הזה הוא דין מ"גילמור גירלס"???? וואלה?.... הקטע בסוף היה ממש ממש יפה. וכל הקטע של ההזדהות עם הבת של השודד.... בהתחלה כשהוא גנב לה הכל- אפילו המעיל, כשקור אימים בחוץ- ממש שנאתי אותו.... ואפילו לא היו לו כדורים! בושה! מי מנסה לשדוד בלי כדורים???? חחחחח לסיכום פרק ממש שווה ויוצא מהכלל..... צ´או נעמי
פרק מהמם!!!!!!!! הה פרק ממש מרגש!!! הכי כאב לי הלב כשהוא לקח לה את הכסף מהחסכונות!!! מסכנה... וואי ,לא בכיתי אבל היתץה ממש קרובה....היא תמיד יפה!!! והשודד הוא דין מבנות גילמור???? מה פתאום!! אני אצטרך לראות עוד פעם כדי לבדוק
(חחחח) וואי פרק ממש ממש יפה!! אני עדיין בהלם כזה!! ואיזה חמודה היא שהיא מתבדחת איתו ומתווכחת איתו על מה שהוא ישדוד אותה!! אין כמו ג´ואי!!! בקיצוא פרק מהמם ,אין מילה אחרת שתתאר אותו!!! מרגש,מצחיק גם בחלק מהקטעים ובהחלט יפה!!!!! במילה אחת: אהבתי!!
כשהם התווכחו על המעיל אז הראו אותם לשנייה מחוץ לדלתות השקופות זה נראה כל כך דפוק! ומצחיק! היא כזה מנופפת את הידיים שלה באוויר וכזה "אבל קור אימים בחוץ!" או משהו כזה... היה טוב. ודווקא די חיבבתי אותו כל הזמן, בניגוד הפוך מבגילמור גירלס. כן, זה דין. איך לא שמתם לב?! שמתי לב כאילו על השתי שניות הראשונות! אבל אני גילמור-פריק... וכל הכבוד לקייטי הולמס, שלדעתי הפרק הזה אחד מההכי-הכי טובים שלה אם לא ההכי טוב. ותחשבו שבעקרון אני שונאת את ג´ואי. בקיצקוץ, מה שיסכם את הפרק הזה בשבילי תהיה מילה אחת. ואוו.
כשראיתי את הפרסומת לפרק הייתי בטוחה שזה קיאנו ריבס!!! הייתי רוצה לפחות, אבל אין סיכוי שקיאנו יופיע בדוסון קריק. זה כאילו שפתאום יביאו לשם את מל גיבסון, או אפילו דרו קארי!!! ממש לא הולך...