אני לא מאמין!!!!!

• פותח הנושא VanS
  • פורסם בתאריך

As I Am

New member
מה???? ../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif../images/Emo103.gif

ארר... מאיה... אולי עדיף שנחכה על למפגש-פורום כדי להפגש...

*קליאו*

New member
לא, לא, לין... תרגעי..

´פנקי מיוזיק´ הוא 5 דקות מהבית שלי, היא מתכונת שכשהיא הייתה אצלי בגיל 10 ניסינו להגיע מהקניון הביתה שלי, ו.. מממ.. הסתבכנו קצת
אבל בסוף הגענו!!!
ולין- פירסמתי את פרק 3 בהג"ה, וגברתי עדיין לא קראה! אני מתחילה לחשוב שהאופציה של ה-4 שעות נראית טוב יותר ויותר מרגע לרגע..

*מצחקקת בהיסטריה* חחחחחחחחחחחחחח!!!

כל מה שהיה לנו זה פיתות עלובות... בשביל לשתות קטפנו תפוזים, ותפסו אותנו!!! והכל בשביל פעולה מטופשת של הצופים או משהו בסגנון!!! אני נשבעת לך שחרשנו את כל הוד השרון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! או, אני מצטרפת אליכן... מזמן לא הייתי אצלך... *מווווווווהאהאהאהאהאאאא!* ואל לין אני בכלל מתגעגעת!!! |אין אנגלית פתאום| |נעץ|

*קליאו*

New member
מצטרפת אלינו? ~הו, וול~

מצדי בסדר, וזה לא היה הצופים, וזה גם לא היה קשור לנוער העובד, אני בסה"כ רציתי לקחת אותך איתי לטיול בפארק שלנו.
ולין- את בסדר? שמעתי שהיה פיגוע בכפה"ס. ונטע- התחלתי לתקן אנשים על כל הקטע של ;עשר´/´עשרה´, מדבקת שכמותך!

אני זוכרת שזאת היתה פעולה.

אני זוכרת ששיחקתם משחק כדור בשם "שרה ---" (שרה *משהו*). זאת היתה פעולה, וזה היה משהו כמו פיקניק, כי בגלל זה הבאנו את הפיתות!!! |נעץ|

As I Am

New member
ווווייי נטע! ../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

יאיי! את תבואי? מגניב, אני לא ארצח ע"י מאיה כי לא קראתי את הג"ה... נכון?... את תגני עלי... נכון?
*פאניקה* בלה... משעמם לי וגנבו לי את האייקון! *רוצחת את אופל* וחוץ מזה אני לא הולכת להיות בפורום כל היום עד הערב...
לין

כמובן שאני אגן עליך!

את לא תירצחי ע"י אפחד. את גם תישני אצלה? שווה ביותר. אלא אם יוצאים מהמיטה... *מצחקקת בטירוף* |נעץ|

*קליאו*

New member
*רוצחת את שתיכן*

מה זה יעזור לך שנטע שם אם היא תהיה מתה?!
|גררר...| ומביקור מעניין של 16:00 פתאום באות אליי לישון שתי בנות? הו וול.. אבל צריך לבקש מאמא שלי, יו נואו... וואלה, זאת כן הייתה פעלה, ושיחקנו ~~חיי שרה~~ משחק שולט!!
ולין- אם עד יום שלישי לא תקראי...*מנענעת בראשי ושולפת סכין* ונטע- אני אתן לך לקרוא את שאר הפרקים של הג"ה אם תישארי לישון, פר אינף? תבדקי מסנג´ר.

אני אשאר לישון... לא לדאוג...

כל עוד *תנסו* לא להעיר אותי? *מרימה גבה אירונית* מאיה, אני טיפלתי בך כשהייתי בת 7 חודשים ותרמתי לשפיות שלך! סילקתי אותך מהלול!!! אל תדאגי לין, את בטוחה לחלוטין! |נעץ|

*קליאו*

New member
אההם... חמודות...

דיברתי עם אמא שלי, ובגלל שאנחנו משפצים חדר אד כאן, שדי נחוץ לכן אם תשארו לישון, אז אם לא יגמרו לשפץ, אתן לא יכולות לישון, אני כבר אודיע לכן על בטוח, אבל עכשיו זה...
פיפטי פיפטי...
ואת לא תרמת לשפיות שלי!! התמכרתי לפורום! *מוציאה לשון מנצחת* *בורחת מנטע שמחזיקה מספריים*

גררר... איזה חדר? עומרי אין סיכוי

אז או הסלון/אבאמא/ספריה. מספריים? ממתי אני מחזיקה מספריים? ספרים!!! סליירס!!! |נעץ|

*קליאו*

New member
דה בת´ רום... והאמבטיה גם בדרך,

אבל אם השיפוץ ייגמר עד מחר אז תוכלו לישון. עשינו אריחים חדשים בצבע בהיר כזה, קרמי או וואטאבר.. ו...מממ.. אם תשנו אצלי נישן אצל ע*מרי כי יש לו חדר יותר גדול. את יודעת איך הלדר שלי נראה כשפותחים את המיטה

החדר שלך נראה כמו החדר שלי כשפותחים

מיטה!!! ארררג... אני אנסה לישון אצלך, אבל אנחנו טסים ביום רביעי... בלי אימא...
|נעץ| אני רוצה חצלול!!!

*קליאו*

New member
באמת? אמא שלי ושלך דיברו היום...

והחלטנו שבלילסדר הבא נבריז לכם!! *מוציאה לשון בהפגנתיות* *בורחת מנטע שמחזיקה מספריים*

As I Am

New member
סליירס??? ../images/Emo103.gif

איפה?? איפה?????? *מביטה לכל הצדדים בציפייה*
NO SLAYERS, BITCH! לין |נעלבת|

*קליאו*

New member
גם אני בכיתי.. פעמיים.

ומה זה קשור להומו?! זה אומר שיש לך רגשות!!! ואם לא- אז אני לסבית גאה ומוצהרת!!!
{כל מי שמפורום ה"פ- שתקו
}

*קליאו*

New member
../images/Emo13.gif {וד"א- אתה כנראה לא יודע, כי

פרשת, אבל מיכל זרקה אותי בשביל דייבי
}
~~לא יודעת לשמור את הסודות של עצמי, הא?!~~~

למעלה