אני לא מאמין!!!!!

• פותח הנושא VanS
  • פורסם בתאריך

VanS

New member
אני לא מאמין!!!!!

גם אני בכיתי(טוב לא בדיוק בכיתי אבל עמדתי לבכות אבל הצלחתי להחזיק את עצמי)מאז אבא גנוב לא הרגשתי ככה שאני עומד לבכות בגלל סדרה או סרט ואיזה זין הפסדתי את הרבע שעה הראשונה של התוכנית בגלל המשחק של הפועל-תל-אביב (ואני בכלל לא אוהב כדורגל!!!!!!!!) (ולא אני לא הומו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

VanS

New member
בגלל ש.......

אמרתי שעמדתי לבכות בפרק שהיה אתמול (וכמו שידוע לכל בנים {אפילו לא השתמשתי במילה גברים} בד"כ לא בוכים וגם אם הם בוכים הם לא אומרים את זה) וגם בגלל שאמרתי שאני לא אוהב כדורגל כל גבר שהיה קורא את ההודעה ישר היה חושב שאני הומו אז פשוט היה חשוב לי להגיד שאני לא הומו (על כל מקרה)

Pav

New member
...

טוב..קודם כל, אני גבר , ולפרוטוקול לא הומו, ואני חושב שאתה פשוט צריך ללמוד לשכוח מסטריאוטיפים מטומטמים כאלה, כי יש לי חברים שהם הומואים, והם בכלל לא בוכים על כל דבר דרמטי, הם בני אדם לגמרי רגילים...

BinNs

New member
איזה הומו אתה...../images/Emo8.gif../images/Emo72.gif

היי אני גיא.. למי שרוצה לדעת.. ואמרתי שאתה הומו בגלל שאמרת שאתה לא אוהב כדורגל ובגלל זה אתה הומו.. אבל אתה לא.. אבל אני אמרתי שאתה הומו בגלל שאמרת שאת לא הומו בגלל שאתה לא אוהב כדורגל... (אר.. ווהט?!!?!?) טוב קיצר אתה לא הומו... וגם אני (אני כבר לא זוכר אם בכיתי או לא.. נרדמו לי כל {אנד איי מין כל!} איבריי הגוף
) בכיתי.. בקטע שפייפר הייתה בבית חולים ופרו החזיקה לה תידיים..

BinNs

New member
איזה הומו אתה...../images/Emo8.gif../images/Emo72.gif

היי אני גיא.. למי שרוצה לדעת.. ואמרתי שאתה הומו בגלל שאמרת שאתה לא אוהב כדורגל ובגלל זה אתה הומו.. אבל אתה לא.. אבל אני אמרתי שאתה הומו בגלל שאמרת שאת לא הומו בגלל שאתה לא אוהב כדורגל... (אר.. ווהט?!!?!?) טוב קיצר אתה לא הומו... וגם אני (אני כבר לא זוכר אם בכיתי או לא.. נרדמו לי כל {אנד איי מין כל!} איבריי הגוף
) בכיתי.. בקטע שפייפר הייתה בבית חולים ופרו החזיקה לה תידיים..

BinNs

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifאבל מה עשיתי לך!??!../images/Emo72.gif

למה את חייבת להיות כל כך תקיפה!!

*קליאו*

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo26.gif../images/Emo25.gif

{ד"א- רק כי אני בקטע של החנפות היום, חברה שלי אמרה שאתה חמוד..
}

BinNs

New member
כולן אומרות שאני חמוד..../images/Emo72.gif

כל חברה של ילדה מהאינטרנט אמרה שאני חמוד.. ושלא נדבר על ביה"ס.. (כמה שאני צנוע היום
) גיא. Fuck The TREKiez

*קליאו*

New member
חחח... בדקתי הודעות במייל...

...ובטעות פתחנו את התמונה שלך...
וד"א- {וואי, זה ממש לא המקום!} איך אתה יכול לתת לרום להציע לי נישואים בלי להתערב!? איזה מן פילגש חסר תועלת אתה?! {איזה כיף שלין לא פה
}

As I Am

New member
"איזה כיף שלין לא פה", הא? ../images/Emo11.gif../images/Emo103.gif

חכי חכי עד אחרי יום שלישי הזה... (ולמה נראה לכם בכלל שאני אטרח למחוק את כל ההודעות האלו שלכם? למי יש כוח???
*בורחת*) לין שבת בבוקר יום יפה ועוד יומיים חופשששש!

*קליאו*

New member
../images/Emo13.gif

גררר... בואו נראה מי יצליח לנחש מי חזרה ממסיבת פיג´מות שלא ישנו בה ב-6 בבוקר כי היא רצתה להקיא {כי הרעילו אותה עם חלב מקולקל, יותר מדי קפאין 6 כפיות סוכר, לקפה שהיא הכינה בעצמה!} וכשהיא הגיעה היא הרגישה מעולה והלכה להכין יעורים במתמטיקה?! נכון!!! אני!!! אבל עכשיו אני פה ואני הולכת לפרסם פרק 3 בהג"ה בפורום ה"פ. אנג´וי..
*מגחכת* יום שלישי...

As I Am

New member
הגיע הזמן לערוך סיאנס! ../images/Emo103.gif

(אל תשאלו...
) והייתי מגיבה על הקטע עם ה"חמוד" אבל אני המנהלת אז אני צריכה להיות... אר... נחמדה??
(*הולכת למילון לחפש מחדש את פירוש המילה*).
לין
ילדה קטנה עם שתי צמות

*קליאו*

New member
אל תמחקי לי הודעות!!!!!!!!!!

אל תהיי רעה אליי!! מספר סיבות למה כדאי לך להיות נחמדה אליי:
1) קראתי את הפיק שלך. 2) קראתי את הסיפור שלך. 3) אני עלולה ~בטעות~ לקחת אותך לאיבוד במסתורי הוד השרון ביום שלישי הבא..
4) אני חמודה
אז, וואט דו יו סאי, בייבי?!

למעלה